Liity verkostomme!

energia

Komissio hyväksyy Czech tukijärjestelmän #RenewableEnergy

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU-liputEuroopan komissio on hyväksynyt tukijärjestelmän tuottavia laitoksia uusiutuvan energian rakennettu Tsekissä välillä 2006 ja 2012 EU: n valtiontukisääntöjen mukainen. Komissio totesi, että toimenpide edistäisi EU: n energia- ja ilmastotavoitteet vääristämättä kohtuuttomasti kilpailua.

Joulukuussa 2014, Tsekin tasavalta ilmoitti komissiolle tukijärjestelmän hyväksi kaikenlaisten laitosten tuottaa energiaa uusiutuvista lähteistä rakennettu vuosina 1 tammikuu 2006 - 31 Joulukuu 2012. Järjestelmää on kokonaisbudjetti korunaa 836.5 miljardin sen käyttöiän aikana (noin € 30.95 miljardia).

Sovellettava 2001 ja 2008 Komission ympäristömääräyksiä sallia jäsenvaltioiden tukea tietyin ehdoin uusiutuvista energialähteistä tuotettua energiaa. Komissio totesi, että suuntaviivojen mukaisesti tuki annetaan etuushintojen (syöttötariffit) ja markkinahinnan lisäksi maksettavien palkkioiden muodossa (vihreät bonukset). Toimenpiteeseen sisältyy myös uudelleentarkastelumekanismi, jolla varmistetaan, että laitoksille ei makseta liian suurta korvausta ja että tuki rajoitetaan vähimmäismäärään, joka on tarpeen järjestelmän tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tukijärjestelmän rahoitetaan yhdistelmällä lisämaksun sähkön kuluttajien ja osuudet valtion budjetista. Jotta korjaamaan aiemmin syrjimään ulkomaisia ​​vihreää sähköä johtuvat rahoituksesta tukijärjestelmän, Tsekin tasavalta on sitoutunut investoimaan noin € 20 miljoonan yhteenliittämishankkeita. Määrä kertoo koko lisämaksun arvioituun vihreän sähkön tuonnilla Tšekissä kaudella 2006 - 2015. Nämä huolet poistettiin vuodesta 2016, kun Tšekissä muutettu rahoituksen järjestelmä varmistaa syrjintää ei ollut tuodun vihreän sähkön eteenpäin.

Komissio päätteli, että EU: n tavoitteiden, toimenpide auttaa Tsekkiä saavuttamaan sen 2020 uusiutuvan energian tavoitteet. Tarkastelu mekanismi ja yhteenliitäntäinvestointeja että mahdollisten kilpailun vääristymiä tuomat julkinen rahoitus ovat rajalliset.

 

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa