Liity verkostomme!

energia

Ukrainan erikoisosaston "Keystone Cops" hyökkää Energoatomiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EnergoatomJames Wilson

Hieman omituisessa ja raskaassa Neuvostoliiton tyyppisessä tutkimuksessa Energoatom syyttää Ukrainan salaisia ​​palveluita luokiteltujen tietojen vuotamisesta Brysseliin.

Ukrainan turvallisuuspalvelu (SBU) on pyytänyt NNEGC Energoatom tarjoaa a täydellinen luettelo asiakirjoista Ishayoiden opettaman yrityksen työntekijöiden työmatkat Brysseliin 27.-30. lokakuuta sanomalla heidän olevan "investigating määrittelemätön rikostapaus”. Olisi naurettavaa, ellei se olisi niin synkkä. Mutta tämä ei ole Hollywood-farssi.

Mainos

In kirje Energoatomille, SBU: n vastatiedustelun osasto toteaa, että SBU "suojelee valtion etuja taloudellisen turvallisuuden alalla."

SBU on pyytänyt useita asiakirjoja, mukaan lukien liikekirjeenvaihto, ja minuutit viralliset kokoukset ennen matkaa, yksityiskohdat ohjelman koordinointi energiaministeriön kanssaminä ja rlähetä viesti Ishayoiden opettaman työmatka, plus kaikki taloudelliset asiakirjat. He ovat myös pyytäneet a rekisteri kaikki liiketoiminta työntekijöiden matkat vuonna 2015, valinnan yksityiskohdat valtuuskunnan jäsenten ja heidän tehtävänsä kuvaukset.

Syitä ei ole esitetty tämän asiakirjaluettelon pyytämistä varten, mikä epäilee, että kyseessä on vain vanhanaikainen neuvostotyylinen byrokraattinen terrorismi.

Mainos

Ei ole mikään salaisuus, että on olemassa voimia, joiden joukossa on Ukrainan hallituksen viides sarake - jotka haluavat estää Ukrainan energiaomavaraisuuden ja ylläpitää historiallista Ukrainan riippuvuuse Venäjällän toimittajia.

Tiedottaja Energoatom sanoi: "Työntekijämme matkustavat ulkomaille säännöllisesti - kuten kansainvälisten kumppaneiden kanssa käytäviä neuvotteluja varten Westinghouse että Holtec, ja osallistumiseen kansainvälisiin liike-elämän foorumeihin, kuten Kansainväliseen atomienergiajärjestöön. Näitä ovat usein matkat kohteeseen Venäjäja kukaan ei ole koskaan kyseenalaistanuted. nämä."

Kunsked mikä voi johtaa sellaiseen salainen palvelu, tiedottaja sanoi, "Se on todennäköisesti oikeutettua psykologinen hyökkäys järjestämä Ishayoiden opettaman poliittinen oppositio ja yritys häiritä Energoatom. "

Aikana Ishayoiden opettaman Energoatom-vierailu Belgiaan, yhtiö allekirjoitti yhteisymmärryspöytäkirjan PJSC Turboatom, joka on johtava sähköinsinöörien tuottaja. Muistio määrätään kaupallisen sopimuksen allekirjoittamisesta tulevina viikkoina, ja Holtec Internationalin teknologian siirto että valmistavane erityisesti suunnitellut säilytyskaapit (HI-STORM) sisältääkäytetty ydin- polttoainetta.

Nämä ovat arvokkaita sopimuksia. arvioitu Turboatomin palvelujen hinta Holtec Internationalille voi nousta 200 miljoonaan dollariin yli seuraavien 10 vuoden aikana, mukaan lukien noin 60 miljoonaa dollaria laitteista varastoida käytetty ydinpolttoaine.

Varastointiyksiköt vastaanottaa käytettyä ydinpolttoainetta kolmesta ydinvoimalaitoksesta - Rivnestä, Južnoukrainskista ja Hmelnitskistä Ydinvoimalat.

"Yhteistyössä Energoatomin kanssa olemme varmoja mahdollisuuksista Ishayoiden opettaman modernin tekniikkamme onnistunut käyttö Ishayoiden opettaman käytetyn polttoaineen varastointi, joka tarjoaa Ukrainalle kanssa merkittävä strateginen riippumattomuus ydinenergian alalla, että merkittävä talouden, hyöty " sanoi Holtec International, Inc: n toimitusjohtaja, tohtori Kris P.Singh tapaamisen jälkeen Energoatom valtuuskunta Brysselissä.

Toinen hanke, josta keskusteltiin ”surullisen” Brysselin aikana vierailla oli Ukrainan ja EU: n "energiasilta" kumppanuus Polenergia SA: n kanssa. This hanke tarjoaa numero 2 tehoyksikköä Ishayoiden opettaman Khmelnytsky nepäselvä pOwer plant työskennellä yksinomaan Euroopan energiamarkkinoilla. Se mahdollistaa laitos vastaanottaa 5 miljardia kolmannen ja neljännen voimayksikön valmistumiseen.

"Eluentokurssi on yksi harvoista ukrainalaisista tuotteita, joita on kysyntä Euroopassa, " sanoi Polenergia SA: n hallintojohtaja Jacek Głowacki. "Tämä projektin avulla Ukraina voi käynnistää energiajärjestelmänsä täysimittaisen integroinnin sähkön siirtoverkonhaltijoiden eurooppalaiseen verkostoon (ENTSO-E) "

Myös Energoatomin valtuuskunnalla oli - työkokous Westinghousen ja Impulse SPA: n edustajien kanssa osanair kumppanuus sopimus että työskentele Ishayoiden opettaman monipuolistaminen Yhtiön ydinpolttoaineen toimitus.

Ensi vuonna, if Ishayoiden opettaman ukrainalainen Valtion ydinsääntelyvirasto hyväksyy Westinghouse modernin lisensointisEnergoatom aikoo ostaa ydinpolttoaineella viisi viidestä 12: sta ydinpolttoaine-erästä Westinghousesta.

ThUkrainan strateginen merkitys Ukrainalle Valtuuskunnan vierailu Brysselissä, Energoatomin presidentti Juri Nedashkovskyi johtaa, on se, että on vahvisti yhtiötä tiiviimpi yhteistyö EU: n ja Yhdysvaltojen yritysten kanssa. siten sillä on luonut perustan itsenäisyys Ukrainan ydinvoimasta, Ja loppu riippuvuus on Venäjän ydinpolttoaine.

Siksi on selvää, että Ukrainan salaiset palvelut ovat joko suunnitelmallisesti tai vahingossa tukea suoraan Venäjän valtion omistaman Rosatomin strategisia etuja, sillä se menettää historiallisen monopoliasemansa Ukrainan ydinvoimalalle, kun Energoatom avautuu toimittajiensa monipuolistamiselle hyväksymällä kansainväliset kilpailun ja avoimuuden standardit hankinnoissa.

"Itse asiassa esitimme matkan aikana Ukrainan mahdollisuuksia paitsi ydinvoimassa myös atomiteollisuudessa - ukrainalaisten tuottajien mahdollisuudet ydintekniikassa ja automaatiojärjestelmissä. Yritystemme kiinnostuksen perusteella voimme uskoa, että ukrainalaiset tuottajat pääsevät Euroopan markkinoille", Energoatomin tiedottaja jatkoi.

"Lisäksi, kokouksen aikana Brysselissä bYuriy Nedashkovskyi ja Ishayoiden opettaman Energiaperuskirjan sihteeristön pääsihteeri Urban Rusnák, Energoatom kutsuttiin jäseneksi työryhmään IEuroopan energiaperuskirjan perusta. Meistä voi tulla ensimmäinen eurooppalainen ydinvoimaloiden operaattori, joka osallistuu tähän ryhmään. " hän päätteli.

James Wilson
Perustajajohtaja
International Foundation parempaa hallintoa

Sähkö yhteenliitettävyys

Komissio hyväksyy Kreikan toimenpiteet PPC: n kilpailijoiden sähkön saatavuuden lisäämiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on tehnyt EU: n kilpailusääntöjen nojalla oikeudellisesti sitoviksi Kreikan ehdottamat toimenpiteet, jotka mahdollistavat sen, että Kreikan valtion omistaman sähkön vakiintuneen valtion Power Corporationin (PPC) kilpailijat voivat ostaa enemmän sähköä pidemmällä aikavälillä. Kreikka toimitti nämä toimenpiteet poistaakseen vääristymän, joka johtui PPC: n yksinomaisesta pääsystä ruskohiilellä tuotetulle energialle, jonka komissio ja unionin tuomioistuimet olivat todenneet luovan epätasa-arvoiset mahdollisuudet Kreikan sähkömarkkinoille. Ehdotetut korjaustoimenpiteet raukeavat, kun nykyiset ruskohiililaitokset lakkaavat toimimasta kaupallisesti (mitä odotetaan tällä hetkellä vuoteen 2023 mennessä) tai viimeistään 31. joulukuuta 2024.

Sen maaliskuuta 2008 tehty päätöskomissio totesi, että Kreikka oli rikkonut kilpailusääntöjä antamalla PPC: lle etuoikeutetut ruskohiilen käyttöoikeudet. Komissio kehotti Kreikkaa ehdottamaan toimenpiteitä rikkomisen kilpailunvastaisten vaikutusten korjaamiseksi. Sekä unionin yleisessä tuomioistuimessa että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa tehtyjen valitusten ja aikaisempien korjaustoimenpiteiden täytäntöönpanoon liittyvien vaikeuksien vuoksi tällaisia ​​korjaavia toimenpiteitä ei ole toteutettu toistaiseksi. Kreikka toimitti 1. syyskuuta 2021 muutetun version korjaustoimenpiteistä.

Komissio on tullut siihen tulokseen, että ehdotetuilla toimenpiteillä puututaan täysin komission vuoden 2008 päätöksessä havaitsemaan rikkomukseen, kun otetaan huomioon Kreikan suunnitelma poistaa käytöstä kaikki nykyinen ruskohiilellä tuotettu tuotanto vuoteen 2023 mennessä Kreikan ja EU: n ympäristötavoitteiden mukaisesti. Kilpailupolitiikasta vastaava johtaja Margrethe Vestager sanoi: ”Päätös ja Kreikan ehdottamat toimenpiteet mahdollistavat PPC: n kilpailijoiden suojautumisen paremmin hintavaihtelulta, mikä on elintärkeää niiden kilpailulle sähkön vähittäismarkkinoilla. tarjota kuluttajille vakaita hintoja. Toimenpiteet toimivat käsi kädessä Kreikan suunnitelman kanssa poistaa käytöstä erittäin saastuttavat ruskohiilivoimalaitoksensa estämällä näiden laitosten käyttöä täysin Euroopan vihreän sopimuksen ja EU: n ilmastotavoitteiden mukaisesti. ”

Mainos

Täydellinen lehdistötiedote on saatavana verkossa.

Mainos
Continue Reading

Biopolttoaineet

Komissio hyväksyy biopolttoaineiden verovapautuksen yhden vuoden jatkamisen Ruotsissa

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti Ruotsin biopolttoaineiden verovapautustoimenpiteen jatkamisen. Ruotsi on vapauttanut nestemäiset biopolttoaineet energia- ja hiilidioksidiverosta vuodesta 2002 lähtien. Toimenpidettä on jo jatkettu useita kertoja, viimeksi vuonna lokakuu 2020 (SA.55695). Komissio hyväksyy tänään tekemällään päätöksellä verovapautuksen jatkamisen vielä yhdellä vuodella (1. tammikuuta-31. joulukuuta 2022). Verovapautustoimenpiteen tavoitteena on lisätä biopolttoaineiden käyttöä ja vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä liikenteessä. Komissio arvioi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen, erityisesti Suuntaviivat valtiontuelle ympäristönsuojelulle ja energialle.

Komissio totesi, että verovapautukset ovat välttämättömiä ja tarkoituksenmukaisia ​​kotimaisten ja tuontibiopolttoaineiden tuotannon ja kulutuksen stimuloimiseksi vääristämättä kohtuuttomasti kilpailua sisämarkkinoilla. Lisäksi järjestelmä edistää sekä Ruotsin että koko EU: n pyrkimyksiä saavuttaa Pariisin sopimus ja siirtyä kohti vuoden 2030 uusiutuvan energian ja hiilidioksidin tavoitteita. Elintarvikepohjaisille biopolttoaineille annettavan tuen olisi oltava edelleen rajallista Uusiutuvien energialähteiden käyttöä koskeva direktiivi. Lisäksi poikkeus voidaan myöntää vain, jos toimijat osoittavat noudattavansa kestävyyskriteerejä, jotka Ruotsi saattaa osaksi kansallista lainsäädäntöä tarkistetun uusiutuvan energian direktiivin mukaisesti. Tämän perusteella komissio päätteli, että toimenpide on EU: n valtiontukisääntöjen mukainen. Lisätietoja on saatavilla komissiosta kilpailu verkkosivuilla, Valtiontukirekisterissä numerolla SA.63198.

Mainos

Continue Reading

energia

Bidenin hallinto pyrkii leikkaamaan julkisen maan aurinko- ja tuuliprojektien kustannuksia

Julkaistu

on

By

Aurinkopaneelit nähdään Desert Stateline -projektissa lähellä Niptonia, Kalifornia, USA 16. elokuuta 2021. REUTERS/Bridget Bennett
Aurinkopaneelit näkyvät Desert Stateline -projektissa lähellä Niptonia, Kalifornia, USA 16. elokuuta 2021. Kuva otettu 16. elokuuta 2021. REUTERS/Bridget Bennett

Bidenin hallinto aikoo tehdä liittovaltioista halvempia pääsyä aurinko- ja tuulivoiman kehittäjille sen jälkeen, kun puhdas sähköteollisuus väitti tänä vuonna edunvalvonnassa, että vuokrakorot ja -maksut ovat liian korkeita investointien saamiseksi ja voivat torpedoida presidentin ilmastonmuutosta koskevan esityksen, kirjoittaa Nichola sulhanen että Valerie Volcovici.

Washingtonin päätös tarkistaa liittovaltion maapolitiikkaa uusiutuviin energialähteisiin liittyvissä hankkeissa on osa presidentti Joe Bidenin hallituksen laajempaa pyrkimystä torjua ilmaston lämpenemistä edistämällä puhtaan energian kehittämistä ja estämällä poraus ja hiilikaivos.

"Ymmärrämme, että maailma on muuttunut siitä, kun viimeksi katsoimme tätä, ja päivityksiä on tehtävä", Janea Scott, Yhdysvaltain sisäasiainministeriön maa- ja mineraalivastaavan sihteeri, sanoi Reutersille.

Mainos

Hän sanoi, että hallinto tutkii useita uudistuksia helpottaakseen liittovaltion alueiden kehittämistä aurinko- ja tuulivoimaloille, mutta ei kertonut yksityiskohtia.

Pyrkimys helpottaa pääsyä laajoille liittovaltion alueille korostaa myös uusiutuvan energian teollisuuden kireää tarvetta uudelle viljelyalueelle: Bidenin tavoitteena on hiili -hiili -energian poistaminen vuoteen 2035 mennessä, mikä edellyttää Alankomaita suurempaa aluetta pelkästään aurinkoteollisuudelle, tutkimusyhtiön Rystad Energy mukaan.

Kyseessä on liittovaltion aurinko- ja tuulivuokrasopimusten vuokra- ja palkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on pitää hinnat lähellä olevien maatalousmaan arvojen mukaisina.

Mainos

Tämän politiikan mukaisesti, jonka presidentti Barack Obaman hallinto toteutti vuonna 2016, jotkut suuret aurinkoenergiahankkeet maksavat 971 dollaria hehtaarilta vuodessa vuokria ja yli 2,000 XNUMX dollaria vuosittain megawattia tehokapasiteettia kohti.

Hyödyllinen mittakaavahanke, joka kattaa 3,000 hehtaaria ja tuottaa 250 megawattia tehoa, joka on noin 3.5 miljoonan dollarin välilehti vuosittain.

Tuuliprojektien vuokrat ovat yleensä alhaisempia, mutta kapasiteettimaksu on korkeampi kuin 3,800 dollaria liittovaltion maksuaikataulun mukaan.

Uusiutuvan energian teollisuus väittää, että sisäministeriön asettamat maksut ovat ristiriidassa yksityisten maanvuokrien kanssa, jotka voivat olla alle 100 dollaria hehtaarilta, eivätkä ne sisällä maksuja tuotetusta sähköstä.

Ne ovat myös korkeampia kuin liittovaltion vuokrat öljyn ja kaasun porausvuokrauksista, joiden hinta on 1.50 dollaria tai 2 dollaria vuodessa hehtaaria kohden, ennen kuin ne korvataan 12.5 prosentin tuotantomaksuilla, kun öljy alkaa virrata.

"Ennen kuin nämä liian raskaat kustannukset on ratkaistu, kansakuntamme todennäköisesti jää käyttämättä mahdollisuuksiaan toteuttaa kotimaisia ​​puhtaan energian hankkeita julkisilla maillamme - ja työpaikkoja ja taloudellista kehitystä", sanoi Gene Grace, yleinen neuvonantaja puhtaan energian kauppakonsernille American Clean Power Association.

Uusiutuvan energian teollisuus on historiallisesti luottanut yksityiseen pinta -alaan suurten projektien rakentamiseen. Mutta suuret katkeamattoman yksityisen maan alueet ovat vähissä, mikä tekee liittovaltion maista parhaita vaihtoehtoja tulevalle laajentumiselle.

Tähän mennessä sisäministeriö on sallinut alle 10 GW aurinko- ja tuulivoimaa sen yli 245 miljoonan hehtaarin liittovaltion maille, mikä on kolmannes siitä, mitä näiden kahden teollisuuden odotettiin asentavan maanlaajuisesti juuri tänä vuonna, Energy Information Administrationin mukaan .

Aurinkoteollisuus aloitti asiasta lobbauksen huhtikuussa, kun Large Scale Solar Association, joidenkin kansakunnan parhaiden aurinkokehittäjien - mukaan lukien NextEra Energy, Southern Company ja EDF Renewables - koalitio, jätti vetoomuksen Interior's Bureau of Land Managementille alemmat vuokrat yleishyödyllisissä hankkeissa kansakunnan rakkuloisissa aavikoissa.

Ryhmän tiedottaja sanoi, että teollisuus keskittyi alun perin Kaliforniaan, koska siellä asuu joitakin lupaavimmista aurinkoketjuista ja koska maa suurten kaupunkialueiden, kuten Los Angelesin, ympärillä oli paisunut arvioita koko maakunnille, jopa aavikon pinta -alalle, joka ei sovellu maataloudelle.

NextEran virkamiehet (NEE.N), Eteläinen (POIKA)ja EDF ei kommentoinut, kun Reuters otti yhteyttä.

Kesäkuussa Bureau alensi vuokria kolmessa Kalifornian läänissä. Mutta aurinkoenergian edustajat kutsuivat toimenpidettä riittämättömäksi ja väittivät, että alennukset olivat liian pieniä ja että megawattikapasiteetti pysyi voimassa.

Sekä aurinkoyhtiöiden että BLM: n asianajajat ovat keskustelleet asiasta puhelimissa sen jälkeen, ja lisäneuvottelut on määrä järjestää syyskuussa aurinkokonsernia edustavan asianajajan Peter Weinerin mukaan.

"Tiedämme, että BLM: n uusilla ihmisillä on ollut paljon lautasillaan", Weiner sanoi. "Arvostamme todella heidän huomioimistaan."

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa