Liity verkostomme!

Blogspot

"EU: lla on väärin ylivoimainen energiapolitiikka, ja sen on sen sijaan hyödynnettävä merien ja valtamerien rajoittamatonta valtaa"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

vuorovesi-energy380Meret ja meret kattavat 71% maan pinnasta ja ne absorboivat eniten aurinkoenergiaa. Jos kineettinen energia, joka syntyy jatkuvan liikkumisen kautta valtamerissämme ja merissämme, yhdessä auringon absorboiman lämpöenergian kanssa päivittäin, voitaisiin vapauttaa rajattomasti energiansaannista, joka voisi valtaa maailmaa ikuisesti.

Ei ole epäilystäkään siitä, että perinteiset energiakustannukset kasvavat jatkuvasti ilman hellittämistä, ja Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n on muutettava energiapoliittista ajatteluaan tulevaisuuden jatkuvaan kestävyyteen. Jos ei, niin ei liian kaukana tulevaisuudessa suurin osa ihmisistä ja yrityksistä ei pysty maksamaan energiaaan, ja mikä vielä pahempaa, valot sammuvat monien hyväksi ilman asianmukaista ennakointia.

Tämä on yksinkertainen tosiasia, kun elintaso ja palkat alenevat reaalisesti koko EU: n alueella ja missä tämä taloudellinen takaisku väistämättä vähentää EU: n yritysten taipumusta toimia ja käydä kauppaa. Itse asiassa ei käy niin kauan, kun Yhdistyneessä kuningaskunnassa punta devalvoituu mielestäni ulkoisten vaikutusten takia, joita Ison-Britannian kansalla ei ole hallussaan. Kierrettävät energiakustannukset ovat vain yksi puolta tästä aukeavasta kuvasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja viime kädessä pitkällä tähtäimellä, missä se leviää euroalueeseen myös todennäköisen euron devalvoitumisen myötä tulevaisuudessa.

Mainos

Äskettäin kestämättömän energian lisääntyminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja koko EU: n alueella osoittavat, että energiakustannuksista on tulossa yksi tärkeimmistä kestävyysongelmista Euroopan ihmisille.

Tässä suhteessa, koska ihmiset ja yritykset ovat täysin riippuvaisia ​​sähköstä, koska kaikkien nykyajan talouksien elinehto ja ilman sitä taloudet epäonnistuvat, muutosten on tapahduttava eikä vain pelkkä sanat EU: n poliittisen retoriikan kautta. Euroalue ei todellakaan voi jatkossakin olla täysin riippuvainen tuodusta energiasta, koska se on vain hulluutta pitkällä tähtäimellä ja jossa meidän on alettava etsiä muita sähköntuotantomuotoja. Ei ole epäilystäkään siitä, että meret ja valtameret voivat ja tarjoavat 24/7 energiantarpeestamme alhaisin kustannuksin ikuisesti ja missä tämä on toisin kuin tuuli- ja aurinkokennot, jotka ovat rajallisia energiantuottajia; luoda sähköä vain harvoilla ympäristövoimilla (enintään 25% energiantuotannosta päivässä ja 75% energiatehottomuudella) ja aurinkoenergialla vain päivänvalossa kunnioittavasti. Nämä energialähteet eivät todellakaan koskaan anna ihmiskunnalle energiaa ympäri vuorokauden ympäri ja missä vain meri ja valtameret voivat tehdä tämän. Toinen merkittävä etu on, että vesivoimajärjestelmien ylläpitokustannukset ovat erittäin alhaiset, kun ne rakennetaan ja joissa nämä energiajärjestelmät antaisivat EU: lle kaiken tarvitsemansa energiavarmuuden. Tähän mennessä EU on käyttänyt hyvin pienen summan merien ja valtamerien voiman hyödyntämiseen verrattuna kaikkien muiden energialähteisiin investoitujen ihmisten verotuksen suuriin summiin; monilla on alhainen energiantuotto verrattuna käytettävissä olevaan potentiaaliin ja korkeat pitkäaikaiset ylläpitokustannukset.

Siksi, kun tutkitaan kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja, käy selväksi, että merestämme Ison-Britannian ympärillä ja sisäpuolella ja EU voivat olla vain pitkäaikainen ratkaisu energiaongelmiin ja tarpeisiin. Sillä tämä energia on suhteellisen halpaa ja ilmaista muuntamishetkellä, eikä se ole riippuvainen kysynnän ja tarjonnan maailmanmarkkinoista ja suurten energiayhtiöiden ja niiden osakkeenomistajien voitoista.

Mainos

Erinomaisena esimerkkinä koko EU: n poliittisesta tyytyväisyydestä mainitsen yksityisen sektorin hankkeen Isossa-Britanniassa, Western Water Highway. Pelkästään AMEC: n, suurimman kansainvälisen urakoitsijan maksama, järjestelmä tarjoaisi välillä 10% - 20% Yhdistyneen kuningaskunnan kaikesta sähkön tarpeesta vesivoiman kautta. Valitettavasti Ison-Britannian poliitikot elävät yhä "pimeällä aikakaudella" eivätkä näe puita metsissä. Tälle megaprojektille ja muille, jotka brittiläiset keksijät ja insinöörit ovat suunnitelleet yksityisesti (ei hallitus eikä Whitehall ja missä ongelma on siinä), ei anneta koskaan päivänvaloa millään energiakeskusteluilla. Sillä vaikuttaa siltä, ​​että hallitus haluaa, että britit ja yritykset maksavat yli 100 miljardia dollaria vuosittain fossiilisten polttoaineiden maksuista sen sijaan, että käyttäisivät pitkäaikaista ajattelua investoimalla toteuttamiskelpoisiin vaihtoehtoihin.

Pientä järkeä tarvitaankin, jotta voimme nähdä, että pitkällä aikavälillä jatkuvasti ja yhä korkeammat fossiilisten polttoaineiden maksut ovat pelkkää hulluutta ... ja valitettavasti sen on sanottava pahentuvan paljon. Tässä suhteessa myös tuuli ja aurinko, kun tarkastellaan jatkuvaa 24/7 voimaa merillä ja valtamerillä, ei todellakaan ollut oikea poliittinen energiapäätös, koska lopulta meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata takaisin merille ja valtamerille pitkäksi ajaksi. kestävän energian tarpeet. Mutta miksi en tekisi sitä nyt, olen iso kysymykseni ja pysäytä kaikki tämä hukkaan menevä investointi vaihtoehtoisiin matalan energian muuntamisen energialähteisiin, jotka antavat vähän takaisin ja joiden ylläpito maksaa lopulta kädet ja jalat ... ja kaikki EU: n ihmisten kustannuksella. Sillä loppujen lopuksi meillä ei väistämättä ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä merille ja valtamerille, sillä kestävän energian tarpeemme on säilyttää elämäntapamme. Todellakin tältä osin mitä nopeammin poliittiset luokkamme ymmärtävät tämän, sitä parempi on EU: n tulevaisuuden ja lopullisen selviytymisen kannalta.

Viimeinkin kun Kaikkivaltias loi maailman, hän teki meret ja kuun mielestäni moniin tarkoituksiin. Yksi pääasiallinen tarkoitus osittain ja pitkällä tähtäimellä oli tuottaa suhteellisen vapaata energiaa, jota ihmiskunta voi käyttää ja käyttää halutessaan itsensä ylläpitämiseen. Tältä osin myös me lajina olemme tulleet merestä ja valtamereltä, ja tässä meidän tulevaisuuden kohtalo on monin tavoin ... energiavarmuus ja sen hallinta ovat ensisijaisia, jos kaikki totuus kerrotaan.

Tohtori David Hill
Toimitusjohtaja
Maailman innovaatiosäätiö

Länsi vesitie

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa