Liity verkostomme!

koulutus

ESCP Business Schoolille myönnettiin täydet tutkinnon myöntämisvaltuudet Isossa-Britanniassa

SHARE:

Julkaistu

on

Maanantaina 13. toukokuuta Office for Students (OfS) valtuutti ESCP Business Schoolin myöntämään opetettuja palkintoja, koska korkeakoulu täytti kaikki Full Degree Awarding Powers (Full DAPs) -kriteerit Higher Educationin §:n 42(1) mukaisesti. ja tutkimuslaki 2017 (HERA).

Tämä uusi voima mahdollistaa ESCP Business School myöntää palkintoja liiketoimintaan ja johtamiseen liittyvistä aineista Lontoon kampuksella opetetuissa kelpoisuusohjelmissa. Tämä valta ulottuu perustutkintoa ja jatkotutkintoa koskeviin palkintoihin tasolle 7 saakka, korkeakoulututkintojen viitekehyksen (FHEQ) mukaisesti.

Leon Laulusa, ESCP Business Schoolin toimitusjohtaja ja dekaani, sanoo:

"Ison-Britannian Full Degree Awarding Powers -valtuudet palkitsevat ESCP:n sitoutumisen akateemiseen huippuosaamiseen. Tämä on esimerkki siitä, mitä koulumme edustaa tänään: ainutlaatuinen malli erottelusta monikampuksena yleiseurooppalaisena oppilaitoksena. Tämä on uskomaton saavutus Lontoon kampuksellemme ja upea uutinen koko ESCP-yhteisölle.

Englannin korkeakoulutuksen sääntelijänä OfS suojelee opiskelijoiden etuja tukemalla monipuolista ja itsenäistä korkeakoulusektoria. Vuosien aikana vain harvat kansainväliset instituutiot ovat saaneet menestyksekkäästi tutkinnon myöntämisvaltuudet, ja ESCP Business School on yksi ensimmäisistä eurooppalaisista oppilaitoksista, joka ylitti tämän kynnyksen

Francesco Rattalino, varatoimitusjohtaja ja akateemisista asioista ja opiskelijakokemuksesta vastaava dekaani, sanoo:

"Kiitos ESCP-yhteisölle, erityisesti Lontoon kampukselle, heidän korvaamattomasta roolistaan ​​tämän virstanpylvään saavuttamisessa. Tämä saavutus on saumattomasti linjassa missiomme kanssa parantaa opiskelijoiden monikampuksella kokemusta ja asettaa koulun edelleen edelläkävijäksi globaalissa korkeakoulumaailmassa. ."

ESCP Business Schoolin DAP-valtuutus alkaa 2, mikä tarkoittaa, että ESCP:n johtamisen kandidaatin tutkinnon, johtamisen maisterin, energiahallinnon maisterin, digitaalisen transformaation hallinnan ja johtamisen maisterin, markkinoinnin ja luovuuden maisterin sekä kansainvälisen johtamisen MBA-tutkinnon seuraavat opinnot. jotka opiskelevat ESCP London Campuksella, voivat hyötyä ylimääräisestä Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnosta valmistumisen jälkeen, jolloin opiskelijat voivat valmistua vähintään kahdella kansainvälisesti tunnustetulla tutkinnolla.

Kamran Razmdoost, ESCP Business School London Campuksen dekaani, sanoo:

”Uutiset tuovat valtavaa iloa ja iloa. Tämä saavutus osoittaa ESCP:n horjumattoman ketteryyden, omistautumisen ja mukautumiskyvyn useiden standardien ja sääntelyvaatimusten noudattamisessa eri Euroopan maissamme. UK Degree Awarding Power ei vain paranna koulutustarjontaamme, vaan antaa meille myös enemmän joustavuutta opiskelijoiden odotusten täyttämisessä ja heidän erilaisissa tarpeissaan. Se on tärkeä askel kohti ESCP:n syvempää integraatiota Ison-Britannian akateemiseen ja liiketoimintaekosysteemiin. Erityinen kiitos kuuluu Florence Melelle, Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija- ja akateemisten palveluiden johtajalle, joka johti UK Degree Awarding Powers -hakemusprosessia koulun puolesta. Onnittelut koko ESCP-yhteisölle ja Lontoon kampukselle tästä upeasta saavutuksesta."

Tänä vuonna London Campus täyttää ESCP Business Schoolin 20. vuotta Lontoossa, 50. vuotta Isossa-Britanniassa ja 205. vuotta sen perustamisesta.

Avattuaan Yhdistyneen kuningaskunnan kampuksensa vuonna 1974, ESCP Business School on kokenut huomattavan kasvun opiskelijamäärissä, saatavilla olevissa koulutusohjelmissa ja tiloissa Isossa-Britanniassa. ESCP London Campus toivotti kaudella 2023/24 tervetulleeksi yli 1100 opiskelijaa yli 70 kansallisuudesta kandidaatti-, maisteri- ja MBA-tutkinto-ohjelmiinsa ja isännöi yli 1,200 XNUMX osallistujaa Executive Educationiin, mikä merkitsee sen opiskelijamääräennätystä.

ESCP Business School on Financial Timesin (4) mukaan 2. Euroopassa ja 2023. Isossa-Britanniassa, ja sen rahoituksen maisteri sijoittui 1. sijalle maailmanlaajuisesti, Executive MBA 3. ja Master in Management 4. sijalla maailmanlaajuisesti omissa kategorioissaan.

ESCP Business Schoolin Lontoon kampuksella on käynnistetty 10-vuotisen kiinteistökehityssuunnitelman laajentaakseen tilojaan ja tarjotakseen uutta työ- ja opetustilaa kasvaville perustutkinto-, jatko- ja johtamiskoulutuksen opiskelijoille.

ESCP Business School on perustettu vuonna 1819. Korkeakoulu on päättänyt opettaa vastuullista, maailmalle avointa ja eurooppalaiseen monikulttuurisuuteen perustuvaa johtamista. Kuusi kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa ovat ponnahduslauta, joiden avulla opiskelijat voivat kokea tämän eurooppalaisen johtamismallin.

Useita sukupolvia yrittäjiä ja johtajia koulutettiin siten vahvassa uskossa, että yritysmaailma voi ruokkia yhteiskuntaa positiivisella tavalla.

Tämä vakaumus ja ESCP:n arvot - erinomaisuus, singulaarisuus, luovuus ja moniarvoisuus - ohjaavat päivittäin tehtäväämme ja rakentavat sen pedagogista näkemystä.

Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleeksi yli 10,000 6,000 opiskelijaa ja 135 XNUMX johtajaa XNUMX eri kansallisuudesta. Sen vahvuus on monissa yrityskoulutusohjelmissa, sekä yleisissä että erikoistuvissa (kandidaatti, maisteri, MBA, Executive MBA, tohtori ja Executive Education), joihin kaikkiin sisältyy usean kampuksen kokemus.

Kaikki alkaa tästä.

Verkkosivu: escp.eu
Seuraa meitä X:ssä ja LinkedInissä: @escp_bs ja @ESCP Business School

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa