Liity verkostomme!

Kiina

Kolme yliopistoa Yhdysvalloista, Kiinasta ja Italiasta käynnistää strategisen allianssin yhteisen liiketalouden tutkinnon saamiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Italialainen "kulttuuri- ja koulutusdiplomatia" yhdistää ja yhdistää kolme maanosaa valmistaakseen globaaleja johtajia, kirjoittaa Federico Grandesso.

Uuden koulutusohjelman allekirjoittamiseen osallistui Luiss Rector Andrea Prencipe (kuvassa), kansainvälistymisen prorehtori Raffele Marchetti, Kiinan Renminin yliopiston rehtori Liu Wei ja George Washingtonin yliopiston presidentti Mark S. Wrighton.

ACE (Amerikka, Kiina, Eurooppa) -ohjelma on nelivuotinen liiketalouden kandidaatin tutkinto, jonka tarjoavat yhdessä Luiss Roomassa, Renmin University of China Pekingissä ja George Washington Washington DC:ssä.

Se on ehdoton uusi tulokas "Business Administration" -tutkintokurssien maailmankuvassa, joka yhdistää kolme eri maata ja johtamiskulttuuria. Se on erittäin innovatiivinen koulutuskurssi tulevaisuuden globaaleille johtajille, maantieteellisesti kiertävä ja strukturoitu yhteensä neljän vuoden ajalle syyskuusta alkaen.

Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden kotiyliopistossaan hankkiakseen johtamisen ja talouden tietämyksen rakennuspalikoita. Tämän jälkeen he osallistuvat yhdessä kursseille Roomassa (toinen vuosi), Pekingissä (kolmas vuosi) ja Washingtonissa (neljäs vuosi). Opiskelijoilla on mahdollisuus sukeltaa syvälle kolmen eri mantereen sosiaaliseen ja yrityskulttuuriin kokemalla pääkaupunkien elämäntyyliä ja verkostoitumista.

Tällä kolminkertaisella tutkintopolulla opiskelijat voivat saada kolme tutkintoa, yksi jokaiselle yliopistolle, voimassa ja tunnustettu Amerikassa, Kiinassa ja Euroopassa, ja pyrkiä toimimaan vastuullisissa tehtävissä globaaleissa yrityksissä, kansainvälisissä instituutioissa tai erikoistumaan huippuyliopistoihin. Maksut maksetaan kotiyliopistolle koko opintojen ajalta.

"Yliopiston ensimmäinen haaste vuonna 2022 ja tulevina vuosina on tarve kansainvälistyä ja hyödyntää korkeakoulumaailman mahdollisuudet maailmanlaajuisesti. ACE-ohjelma strategisten kumppaneiden, kuten Renminin ja George Washington Universityn kanssa, asettaa Italian kärkeen. Kansainvälisen korkeakoulutuksen reittien keskuksena ja menee juuri siihen suuntaan, että se vastaa tarpeeseen kouluttaa globaaleja, "tulevaisuuteen valmiita" johtajia, jotka pystyvät työskentelemään ja olemaan vuorovaikutuksessa dynaamisissa ja monikulttuurisissa ympäristöissä", sanoi Luissin rehtori Andrea Prencipe, jatkaa: "Meille se, että olemme jäljittäneet ihanteellisen punaisen langan Rooman, Pekingin ja Washingtonin välillä strategisen suunnitelmamme ja innovatiivisen koulutusmallimme mukaisesti, tarkoittaa vahvan kosmopoliittisen luonteen omaavien ammattilaisten kouluttamista ja kykyjen kansainvälisen liikkuvuuden edistämistä."

Mainos

Luissin rehtori Andrea Prencipe sanoi: "Ihanteellinen punainen lanka Rooman, Pekingin ja Washingtonin välillä, innovatiivinen koulutusmalli."

"Renmin University of China, yksi Kiinan huippuyliopistoista, on ensimmäinen instituutio, joka käynnistää liiketalouden koulutuksen Kiinan kansantasavallassa. Lisäksi yliopistollamme on läheiset teolliset siteet ja laaja alumniverkosto", sanoo Renminin presidentti Liu Wei. Kiinan yliopisto. "Vuonna 2019 Renmin University of China ja Luiss Guido Carli käynnistivät yhdessä Social Sciences Universities Networkin (SSUN), joka on ensimmäinen humanististen ja yhteiskuntatieteiden yliopistoverkosto maailmanlaajuisesti, joka edistää tulevien globaalien johtajien kasvua", hän lisäsi.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa