Liity verkostomme!

koulutus

Ennätykselliset osallistumiset EU Code Weekiin 2021

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kuva vuoden 2017 EU Code Week -näyttelystä. (EY:n audiovisuaalinen palvelu)

Code Week 4 -tapahtumaan osallistui ennätykselliset 79 miljoonaa ihmistä 2021 eri maasta, Euroopan komissio ilmoitti tänään (24. tammikuuta). Lähes kokonaan vapaaehtoisvoimin toimiva aloite käynnistettiin vuonna 2013 keinona saada nuoria ymmärtämään teknologian roolia yhteiskunnassa. Komissio tukee liikettä digitaalisten sisämarkkinoiden strategiansa kautta ja osana Euroopan digitaalista vuosikymmentä. 

Vuoteen 2030 mennessä komissio tavoittelee, että 80 prosentilla eurooppalaisista aikuisista on digitaaliset perustaidot ja että 20 miljoonalla tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijalla on palveluksessa eri puolilla Eurooppaa. Kouluja kannustetaan liittymään aloitteeseen Euroopan komission digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelman kautta. Koulujen sisällyttämisen tavoitteena on auttaa nuoria hallitsemaan koodauksen ja laskennallisen ajattelun perusteet.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa