Koulutus hätätilanteissa: EU ilmoittaa tallentavansa humanitaarista rahoitusta 2019ille ja käynnistää #RaiseYourPencil-kampanjan

Euroopan komissio on ilmoittanut vuodelle 2007 ennennäkemättömästä miljoonasta eurosta Koulutus hätätilanteissa 2019issa. Komissaari humanitaarisen avun ja kriisinhallinnan komissaari Christos Stylianides ilmoitti uudesta rahoituksesta # Koulutus4Allin korkean tason tapahtumassa, joka käsittelee hätätilanteiden koulutusta Brysselissä.

Komission jäsen Stylianides sanoi: ”Koulutus hätätilanteissa on Euroopan unionin ehdoton prioriteetti. 2015in jälkeen meidän tukemme on kasvanut 1%: sta Euroopan humanitaarisen budjetin 2015: sta 10%: iin 2019: ssa. Euroopan unioni johtaa esimerkkiä. Se on hätätilanteissa koulutuksen maailmanlaajuinen mestari. Teemme konkreettisia investointeja rauhaan auttamalla jokaista lasta pääsemään kouluun kaikkialla ja aina. Koulutus on kaiken muun perusta. Se on suojaava kilpi väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä tai radikalisoitumista vastaan ​​erityisesti humanitaarisissa kriiseissä. Se saa lapset tuntemaan olonsa turvalliseksi ja tarjoaa heille mahdollisuuden kirkkaampaan tulevaisuuteen. ”

EU: n rahoituksen ansiosta 6.5-kriisitilanteissa olevien maiden 55-miljoonien tyttöjen, poikien ja opettajien yli on hyötynyt 2015-2018: in tarjoamasta parempaa pääsyä laadukkaaseen koulutukseen, koska Euroopan unioni on lisännyt humanitaarisiin kriiseihin tarttuneita lapsia. sekä belgialaiset julkkikset että 400-opiskelijat, komissio on käynnistänyt #RaiseYourPencil-kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä nuorten eurooppalaisten tietoisuutta ja solidaarisuutta.

В lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Tunnisteet: , , , , ,

Kategoria: Etusivu, Talous, koulutus, EU, Euroopan komissio