#EYE - Erasmus nuorille yrittäjille: vuosikymmenen palkinnon yrittäjä

| Maaliskuussa 21, 2019

Erasmus for Young Entrepreneurs -ohjelman 10th-vuosipäivänä kaksi yrittäjää sai vuosikymmenen yrittäjäpalkinnon 18-maaliskuussa Brysselissä.

Nelly Davtyan Armeniasta valittiin ”vuosikymmenen uudeksi yrittäjäksi” ja Ioannis Polychronakis Kreikasta valittiin ”vuosikymmenen isäntäyrittäjäksi”. EYE auttoi luomaan 7000-kumppanuuksia uusien ja kokeneiden yrittäjien välillä kaikkialla EU: ssa. 14000-yrittäjät osallistuivat näihin kumppanuuksiin ja pystyivät aloittamaan, oppimaan uusia taitoja, luomaan uusia tuotteita ja palveluja ja laajentumaan uusille markkinoille.

Yhtenäismarkkinat, teollisuus, yrittäjyys ja pk-yritysten komissaari Elzbieta Bieńkowska totesivat: ”Yhtenäismarkkinat ovat suurin voimavara. Se on erityisen kriittinen yrittäjillemme, koska se antaa mahdollisuuden aloittaa, kasvaa ja mennä yli rajojen. Olen iloinen siitä, että meillä on ohjelma, joka tekee niistä hyötyä entistä enemmän sisämarkkinoista. Siksi laajentumme uusiin paikkoihin ja ehdotimme lisää rahoitusta 2021ista eteenpäin. ”

EYE-ohjelma helpottaa yrittäjyys- ja johtamiskokemusten vaihtoa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella. Se on vastikään perustetun tai mahdollisen yrittäjän kanssa hyvin kokeneen yrittäjän kanssa, jolla on pieni yritys toisessa maassa. Vaihto on yhteisrahoitettu COSME-ohjelma, Euroopan ohjelma pienille ja keskisuurille yrityksille. 2014in ja 2016in välissä XEUMXin uusien yritysten ja yli 250in työpaikkojen luominen tapahtui EYE: n ansiosta.

Lue lisää EYE-ohjelmasta verkkosivusto ja EYE 10th -päiväkirja.

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, koulutus, Erasmus, Erasmus +, EU, Euroopan komissio