Liity verkostomme!

Talous

Euroopan unionin sitoutuminen seitsemän uutta koulut Home Counties

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EIPEuroopan investointipankki (EIP) on sopinut tukevansa seitsemän uutta lukiota Hertfordshiressä, Berkshiressä ja Bedfordshiressä, mikä parantaa tuhansien lasten koulutusmahdollisuuksia ja kouluelämää kotikunnissa.

Seitsemään kouluun kuuluu viisi Hertfordshiressä, Kings Langley School, Westfield Academy Watfordissa, Bishop's Hatfield Girls School, Goffs School Cheshuntissa ja Longdean School Hemel Hempsteadissa. Reading Girls School ja Stopsley High School Lutonissa tuetaan myös uuden aloitteen puitteissa.

Ohjelma sisältää käyttämättömien rakennusten purkamisen, nykyisten tilojen parantamisen ja uusien koulujen rakentamisen. Uusien koulujen rakennustöiden odotetaan alkavan lähiviikkoina.

Mainos

Seitsemän uuden koulun rakentamista tuetaan Euroopan investointipankin 67 miljoonan punnan pitkäaikaisella lainalla, joka on noin 40 prosenttia projektin kokonaiskustannuksista.

Koulut edustavat laajempaa Priority School Building Programme (PSBP) -ohjelmaa, joka tukee yhteensä 46 uuden valtion peruskoulun ja lukion rakentamista Englannissa. Euroopan investointipankki myöntää noin 274 miljoonaa puntaa koko ohjelmalle 25 vuoden lainasopimuksen nojalla.

Tuki kaksitoista kouluun, jotka rakennetaan koilliseen Priority School Building -ohjelman ensimmäisen erän alla, vahvistettiin aiemmin tässä kuussa.

Mainos

”Euroopan investointipankki on sitoutunut tukemaan pitkäaikaisia ​​investointeja, jotka parantavat koulutusta kaikkialla Euroopassa. Hertfordshiren, Berkshiren ja Bedfordshiren lukiolaisilla on jatkossa vieläkin parempi koulutus tämänpäiväisen sopimuksen jälkeen. Paikalliset rakennusyritykset hyötyvät myös rakennustöistä näissä ja muissa kouluissa ympäri maata laajemman Priority School Building -ohjelman puitteissa. Viime vuosina tuhannet koulu-, korkeakoulu- ja jatko-opiskelijat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat hyötyneet EIP: n tukemista investoinneista parempiin palveluihin ja nykyaikaisiin oppimisympäristöihin. " sanoi Jonathan Taylor, Euroopan investointipankin varapuheenjohtaja.

Ryhmittelemällä koulu kehittämissuunnitelmia kokoamiseen rahoitustarpeet, koulutuksen rahoitus virasto on voinut käyttää halvempaa rahoitusta, ja virtaviivaistaa hankintoja kunkin erän kouluissa.

PSBP on keskusjohtoinen ohjelma perustettiin tarpeisiin koulujen eniten tarvitsevat kiireellistä korjausta. Ohjelman kautta 260 kouluja uudelleen tai niiden kunnon tarpeet täyttää Koulutus Kehittämiskeskus (EFA). Vanhempi velka annetaan Euroopan investointipankin ja joukkovelkakirjalainoja merkinnyt Aviva Annuity UK Limited.

Aviva Sijoittajien ja Euroopan investointipankin odotetaan tuottavan kumpikin noin 50% vanhemmista veloista ja INPP tarjoaa mezzanine-velan. Amber Infrastructure toimii Lainanhallinta-agenttina ja Yrityspalvelujen tarjoajana. Ashurst LLP (oikeudellinen) ja HSBC (rahoitus) ovat neuvoneet EFA: ta aggregaattorin hankinnoissa.

Viime vuosikymmenen aikana Euroopan investointipankki on tarjonnut lähes 2.5 miljardia puntaa koulutusinvestointeihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tähän on sisältynyt tuki yliopistokampusten kehittämiselle Edinburghissa, Yorkissa, Strathclydessa, Swanseassa, Astonissa, Birminghamissa ja Kentissä sekä uusien ammatillisen koulutuksen rakennusten tukemiseen Glasgow Cityn yliopistossa. EIP on viime vuosina tukenut kouluinvestointeja Building Schools for the Future -ohjelman puitteissa sekä suoraan yhdeksän Newcastlen koulun paikallisen ohjelman mukaisesti.

Viime vuonna Euroopan investointipankki myönsi ennätykselliset 6 miljardia puntaa pitkäaikaisiin investointeihin tärkeimpiin infrastruktuureihin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien tuki uusille sairaaloille, paremmalle vesi- ja viemäriinfrastruktuurille, uusiutuva energia ja energiansiirto sekä yksityisen sektorin investoinnit.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa