Liity verkostomme!

Talous

12 kouluja rakennetaan Koillis-Englannissa vahvistumisen jälkeen Euroopan investointipankin tuki

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EIPSadat peruskoulun ja lukion oppilaat poikki Koillis-Englannissa hyötyvät 12 upouusi kouluissa on tuettu puntaa 46.3 miljoonaa pitkäaikaista lainaa Euroopan investointipankilta. Uusia kouluja rakennetaan joko nykyisiä tai uusia sivustoja ja rakentamisen arvioidaan alkavan lähiviikkoina.

Uudet koulut muodostavat ensimmäisen erän viidestä alueellisesta erästä uusia kouluja, jotka rakennetaan Priority School Building -ohjelman (PSBP) puitteissa. Euroopan investointipankin odotetaan tukevan aloitteen puitteissa yhteensä 46 uuden valtion peruskoulun ja lukion rakentamista ja antavan noin 274 miljoonan punnan yleisen tuen. Euroopan pitkäaikaisen luottolaitoksen lainat ovat noin 25 vuotta ja vastaavat noin 40% projektin kokonaiskustannuksista.

"Euroopan investointipankki on sitoutunut tukemaan pitkäaikaisia ​​investointeja, jotka parantavat koulutusta kaikkialla Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Tuhannet peruskoulun oppilaat ja korkeakouluopiskelijat ovat hyötyneet investoinneista parempiin palveluihin ja nykyaikaisiin oppimisympäristöihin EIP: n jälkeen tuettuja koulutushankkeita. Pohjois-Tynesiden, Northumberlandin, Gatesheadin, Sunderlandin, Durhamin kreivikunnan, Redcarin, Clevelandin ja Stockton on Teesin lapset nauttivat paremmista kouluista tulevina vuosina uudesta tänään sovitusta aloitteesta, ja paikallisilla rakennusyrityksillä on keskeinen rooli parempien koulujen rakentamisessa kaikkialle laajemman Priority School Building -ohjelman puitteissa. " sanoi Jonathan Taylor, Euroopan investointipankin varapuheenjohtaja.

Mainos

Kaksitoista koulut rakennetaan koillisosassa ensimmäisen yksityisesti rahoitettujen erän PSBP yhteensä GBP 112m investoidaan.

 

Kuusi peruskoulussa ovat Mandale tehtaalla Stockton on Tees, Hylton linna Ensisijainen ja Shiney Row Primary Sunderland, ja Lingey House, Roman Road ja Front Koulun yhteisön peruskouluissa Gateshead. Kuusi keskiasteen koulut ovat Bedlingtonshire yhteisön Korkea ja herttuatar n Yhteisö lukioissa Northumberland, Laurence Jackson Koulu Redcar ja Cleveland, Longbenton Community College Pohjois Tyneside ja Seaham School of Technology County Durham.

Mainos

 

Ryhmittelemällä koulu kehittämissuunnitelmia kokoamiseen rahoitustarpeet, koulutuksen rahoitus virasto on voinut käyttää halvempaa rahoitusta, ja virtaviivaistaa hankintoja kunkin erän kouluissa.

 

PSBP on keskitetysti hallinnoitu ohjelma, joka on perustettu vastaamaan koulujen tarpeisiin, jotka tarvitsevat eniten kiireellisiä korjauksia. Ohjelman avulla 260 koulua rakennetaan uudelleen tai koulutuksen rahoitustoimisto (EFA) täyttää ehtotarpeensa. Ensisijaiset velat maksetaan Euroopan investointipankista ja etuoikeutetuista joukkovelkakirjoista, jotka Aviva Annuity UK Limited merkitsee.

 

Avivan ja Euroopan investointipankin odotetaan tuottavan kumpikin noin 50% etuoikeutetusta velasta ja INPP tarjoaa mezzanine-velan. Amber Infrastructure toimii Lainanhallinta-agenttina ja Yrityspalvelujen tarjoajana. Ashurst LLP (oikeudellinen) ja HSBC (rahoitus) ovat neuvoneet EFA: ta aggregaattorin hankinnoissa.

 

Viime vuosikymmenen aikana Euroopan investointipankki on tarjonnut lähes 2.5 miljardia puntaa koulutusinvestointeihin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tähän on sisältynyt tuki yliopistokampusten kehittämiselle Edinburghissa, Yorkissa, Strathclydessa, Swanseassa, Astonissa, Birminghamissa ja Kentissä sekä uusien ammatillisen koulutuksen rakennusten tukemiseen Glasgow Cityn yliopistossa. EIP on viime vuosina tukenut kouluinvestointeja Tulevaisuuden koulujen -ohjelmassa sekä suoraan yhdeksän Newcastlen koulun paikallisen järjestelmän mukaisesti.

 

Viime vuonna Euroopan investointipankki edellyttäen ennätys puntaa 6bn pitkän aikavälin investointeja keskeisen infrastruktuurin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa myös tuki uusien sairaaloiden, parempaa veden ja viemäröinti infrastruktuuri, uusiutuva energia ja energian siirto- ja yksityisen sektorin investointeja.

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa