Liity verkostomme!

koulutus

Androulla Vassiliou: Erasmus + - uusi kumppanuus koulutuksen ja työelämän välillä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

vassiliou1"Olen iloinen voidessani olla täällä kanssasi käynnistämässä Erasmus + -ohjelman, Euroopan unionin uuden koulutus-, nuoriso- ja urheiluprojektin. Haluan kiittää Romanian viranomaisia ​​tämän tapahtuman isännöinnistä. Kriisiaikoina demokraattisilla instituutioillamme on velvollisuus tarjota toivoa kansalaisillemme; hallitukset tarjoavat toivoa politiikkansa kautta. Uskon, että koulutus voi palauttaa toivon kykyymme valita ja muokata yhteiskuntaa, jossa haluamme elää. Koulutus on varmasti yksi niistä paikoista, jossa voimme löytää arvomme uudelleen ja identiteetin tunne.

"Nykyään kuulemme usein, että koulujemme ja yliopistojemme on sopeuduttava työnantajien tarpeisiin. Ja tietysti se on totta: oppimislaitosten tulisi todellakin avata ovensa ympäröivälle maailmalle ja työskennellä paikallisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen heidän opetuksensa pysyy sosiaalisten ja taloudellisten muutosten tahdissa. Mutta koulutuksen on oltava enemmän kuin vain: se on yksi tehokkaimmista välineistämme yhteiskuntamme tulevaisuuden muokkaamiseen, mukaan lukien tapa ajatella ja järjestää työmaailma. avoin, oikeudenmukainen, demokraattinen ja dynaaminen, niin matka varmasti alkaa luokkahuoneesta. Uskon, että koulutus voi palauttaa toivon reilussa yhteiskunnassa, mutta vain jos opimme kriisistä. Yksi kiireellisimmistä oppeista on, että monet taloutemme olivat ei kestävä eikä osallistava: liian harvat ihmiset hyötyvät globalisoituvan talouden eduista, monet näkivät palkkansa pysähtyneen pitkällä aikavälillä, ja jotkut ovat riippuvaisia ​​luottosta keinona ylläpitää elintasoaan. n: llä on jotain sanottavaa tästä kaikesta. Vain nostamalla ihmisten taitoja ja valmistelemalla heitä modernin elämän monimutkaisuuteen voimme luoda oikeudenmukaisemman, kestävämmän yhteiskunnan.

"Aloitamme tänään uuden luvun upeassa tarinassa. Erasmus on avannut mielen ja muuttanut elämää jo yli kolmelle miljoonalle ihmiselle. Se on tullut symboloimaan joitain Euroopan unionin arvokkaimmista arvoista ja pyrkimyksistä. Uusi käynnistämämme ohjelma täällä tänään, Erasmus +, laajentaa tämän mahdollisuuden neljään miljoonaan muuhun ihmiseen ja antaa heille mahdollisuuden opiskella, kouluttaa, työskennellä ja tehdä vapaaehtoistyötä uudessa maassa, uudessa kulttuurissa, uudella kielellä, uusien ystävien kanssa. Lähes 15 miljardin euron - 40 prosenttia nykypäivää korkeampi - Erasmus + tarjoaa toivoa nuorille kaikkialla Euroopassa sekä ihmisille ja instituutioille, jotka valmistavat heitä elämään. Tänään sinulla on mahdollisuus keskustella uudesta ohjelmasta ja saada selville, miten se toimii . Palvelumme sekä Romanian Erasmus +: n kansalliset toimistot ovat täällä vastaamassa kysymyksiisi, ja olemme palveluksessanne seuraavat seitsemän vuotta. Kehotan teitä tutustumaan uuteen Erasmus + -sivustoon, joka näyttää selkeää viestintää.

Mainos

"Haluan tänä aamuna korostaa sitä, miksi Erasmus + on niin tärkeä ja miksi haluamme sinun olevan osa sitä. Viimeisten neljän vuoden aikana olen työskennellyt asettamaan koulutuksen ytimeen Euroopan unionin suunnitelmissa kasvu ja työpaikat. Inhimillinen pääomamme - ihmisten tietämys, taidot ja luovuus - tuottaa älykkään, kestävän ja osallistavan kasvun, jonka me kaikki haluamme nähdä. Erasmus + muuttaa tämän vision todellisuudeksi. Tänään koulutus istuu EU: n päätöksenteon keskipiste. Kun työskentelemme yhdessä jäsenvaltioiden kanssa uudistuksen painopisteiden tunnistamiseksi, komissio kannustaa kaikkia hallituksia nykyaikaistamaan ja investoimaan koulutusjärjestelmiin. Sanomamme on selkeä: investointeja koulutukseen on jatkettava vaikka vakiinnuttaisimme julkista talouttamme.

"Siksi Erasmus + tukee kaikkia koulutustasoja, virtuaalisista alustoista koulun opettajille aina aikuisten oppijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Yhdistämme oikeudenmukaisuuden ja huippuosaamisen vain ymmärtämällä matkaa koulutuksen vaiheesta toiseen ja rakentamalla siltoja niiden välille Tämä tarkoittaa, että Erasmus + tukee enemmän kuin koskaan aikaisemmin Euroopan tasolla sovittuja pitkän aikavälin poliittisia tavoitteita, jotka on selkeästi määritelty koulutusstrategioissamme. Olemme yhdessä jäsenvaltioiden kanssa sopineet, että koulunkäynnin keskeyttäminen on kiireellinen prioriteetti; siksi Erasmus + jakaa parhaat ratkaisut kaikkialta Euroopasta. Olemme tunnistaneet huonon lukutaidon vakavaksi ongelmaksi; Erasmus + rahoittaa uusia rajat ylittäviä hankkeita sen ratkaisemiseksi. Tiedämme, että vieraiden kielten taitomme ovat Erasmus + tukee aloitteita niiden lisäämiseksi.

"Tiedämme, että meidän on avattava koulutus uudelle tekniikalle. Erasmus + tukee tieto- ja viestintätekniikan parempaa käyttöä oppijoille ja opettajille. Ammatilliset koulutusjärjestelmämme epäonnistuvat liian usein nuorissamme; Erasmus + auttaa heitä modernisoimaan. Opiskelijat, jotka haluavat opiskella Ulkomailla olevan maisterin tutkinnon on vaikea saada lainoja; Erasmus + tarjoaa uuden lainatakuun. Yliopistomme eivät tee tarpeeksi tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa; Erasmus + tuo heidät yhteen luomaan uusia innovaatioita edistäviä liittoja.

Mainos

"Kaikissa näissä haasteissa kansallisilla ministeriöillä ja opetusosastoilla on jatkossakin johtava rooli oppilaitosten ja vision herättävien opettajien rinnalla. Mutta Euroopan unioni voi nyt tarjota enemmän tukea ja enemmän resursseja kuin koskaan ennen, Koska koulutusmaailma itsessään globalisoituu ja joutuu kohtaamaan joukon yhteisiä haasteita, jotka edellyttävät yhteistyötä, rajat ylittävää innovaatioiden siirtoa ja ideoiden jakamista.Siksi Erasmus + merkitsee uutta kumppanuutta kaikkien toimijoiden välillä kaikilla tasoilla paikallinen eurooppalaiselle maailmalle.

"Jotta tämä kumppanuus toimisi, tarvitsemme parhaat tiedot sen varmistamiseksi, että työmme on täysin näyttöön perustuvaa. Siksi teemme yhteistyötä OECD: n kanssa PISA: n ja PIAAC: n kaltaisten tutkimusten tukemiseksi. Ja jos tarkastelemme viimeisimpiä tuloksia, näemme, että neljä PISA: n parhaiten suoriutunutta EU-maata ovat maailman seitsemän parhaimman maan joukossa. Mutta tässä ei ole kyse vain liigataulukoista, vaan numeroiden takana on tärkeä tarina. Parhaiten sijoittuneiden maidemme suorituskyky paljastaa heidän järjestelmänsä ovat valmiita tarjoamaan nuorille sellaisten taitojen ja taitojen yhdistelmän, joita tarvitaan paitsi nykypäivän työmaailmaan myös uusien työpaikkojen luomiseen ja huomisen kasvuun.

"Jos Erasmus + merkitsee uutta kumppanuutta koulutuksessa, jokaisen kumppanin on otettava vastuu. Nuorten varustaminen tarvittavilla taidoilla ja taidoilla on ensisijainen vastuu jäsenvaltioiden virallisille koulutusjärjestelmille. Roolimme Euroopan komissiossa ei ole vain tukea näitä politiikkoja, mutta myös rikastuttaa nuorten oppimista ohjaamalla heitä epävirallisilla koulutus- ja koulutusreiteillä ja edistämällä kansalaisten osallistumista.Erityisesti EU: n nuorisostrategiassa korostetaan nuorisotyön merkitystä, jonka avulla nuoret voivat kehittää itseluottamuksen tunne, rakentaa taitoja ja saada henkilökohtaista tukea erityisten henkilökohtaisten ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseksi.

"Kannustamme myös nuoria osallistumaan demokraattiseen prosessiin ja yhteiskuntaan. Teemme tämän kehittämällä mekanismeja vuoropuheluun nuorten kanssa - niin sanottuja jäsenneltyjä vuoropuheluita - ja helpottamalla heidän osallistumistaan ​​kansallisen politiikan muotoiluun. Näin Erasmus + toimii rakentamalla monikäyttöisiä kumppanuuksia, jotka voivat auttaa kansalaisia ​​parantamaan taitojaan ja taitojaan tavalla, jota muodolliset koulutusjärjestelmät usein eivät onnistu.Tämä uusi ulottuvuus oli keskeinen näkemyksessäni ohjelmasta, joka tarjoaisi mahdollisuuksia eri-ikäisille ihmisille , auttamalla heitä laajentamaan taitojaan ja taitojaan. Oppimisliikkuvuus on edelleen uuden ohjelman ytimessä - kuten sen pitäisi. Otetaan siis muutama sekunti muistutukseksi siitä, miksi Erasmus on tullut symbolisoimaan joitain arvokkaimpia arvojamme ja toiveet.

"Opiskelemalla, kouluttamalla, työskentelemällä ja tekemällä vapaaehtoistyötä toisessa maassa nuoret kehittävät joitain taitoja, jotka palvelevat heitä loppuelämänsä ajan. He oppivat seisomaan omilla jaloillaan. He oppivat elämään ja työskentelemään toinen kulttuuri. He oppivat uuden kielen ja toisenlaisen ajattelutavan. He näkevät maailman jonkun toisen silmin. Lyhyesti sanottuna he avaavat mielensä. Erasmus + tarkoittaa Eurooppaa, joka on avoin maailmalle. Ensimmäistä kertaa uusi ohjelmamme on avoin kolmansille maille, jolloin opiskelijat ympäri maailmaa voivat viettää osan opinnoistaan ​​EU-maassa ja päinvastoin. Mutta liikkuvuuden arvo johtaa meidät aikamme paradokseihin. Työttömyyden ennätyksellisestä tasosta huolimatta Yksi kolmesta työnantajasta ei löydä ihmisiä, joilla on tarvittavat taidot avoimien työpaikkojen täyttämiseen. Nykyään kaksi miljoonaa työpaikkaa eri puolilla EU: ta odottaa oikeaa profiilia. Liikkuvuus yksinään ei voi ratkaista ongelmaa, mutta se on tärkeä osa vastauksistamme. Ano osa vastausta on se, miten uudistamme ammatillisen koulutuksen järjestelmämme. Niissä maissa, joissa on vahva ammatillinen järjestelmä, nuorisotyöttömyys on usein matalampaa.

"Romaniassa tämän alan uudistukset ovat kokeiluvaiheessa. Kannustan todella Romanian viranomaisia ​​jatkamaan ponnistelujaan ja jatkamaan uudistuksia koko kouluverkostossa ammatillisen koulutuksen laadun parantamiseksi ja merkityksen lisäämiseksi. Siksi Erasmus + rahoittaa uusia liittoja koulutuksen tarjoajien ja yritysten välillä ammatillisen opetuksen nykyaikaistamiseksi - ja parantaa oppisopimuskoulutuksen laatua ja määrää kaikkialla Euroopassa. Erasmus + sisältää myös urheilulle omistetun osion ensimmäistä kertaa EU: n talousarviossa. Tavoitteenamme on kaksi : toisaalta torjua urheilumaailmaa vaivaavat valtioiden väliset uhat, kuten otteluiden sovittelu, väkivalta ja doping, yhteistyöhankkeiden avulla, jotka kokoavat yhteen avainhenkilöitä koko mantereelta. Ja toisaalta haluamme edistää urheilun sosiaalista arvoa - kun urheilu toimii muutoksen, sosiaalisen osallisuuden, terveyden tai kaksoisuran moottorina.

"Keskitymme ruohonjuuritason hankkeisiin, joilla on selkeä eurooppalainen ulottuvuus ja jotka hyödyntävät urheilun mahdollisuuksia muodostaa parempaa tulevaisuutta kansalaisillemme. Sallikaa minun lopuksi sanoa muutama sana siitä, kuinka Romania voi odottaa hyötyvänsä Erasmus +: sta. Vuonna 2014 Romania saa 52 miljoonaa euroa Erasmus + -ohjelmasta. Tämä on 11 prosenttia enemmän kuin edellisistä ohjelmista vuonna 2013. Arvioimme, että seuraavien seitsemän vuoden aikana Erasmus + antaa 120,000 romanialaiselle opiskelijalle ja nuorelle mahdollisuuden nauttia Tämä tarkoittaa 50 prosentin kasvua edelliseen ohjelmaan verrattuna.

"Euroopalla on kiireellinen velvollisuus nykyaikaistaa sekä virallisia että epävirallisia koulutusjärjestelmiä. Meidän on tarjottava nuorillemme oikea yhdistelmä taitoja, joita elämä monimutkaisessa yhteiskunnassa vaatii. Ja meidän velvollisuutemme on auttaa nuoria siirtymään koulutusvaiheesta toiseen ja viime kädessä työelämään. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa epäonnistua tässä tehtävässä. Meidän on kyettävä antamaan nuorillemme työkalut, joiden avulla he voivat löytää oman tiensä onnellisuuteen, täyttymykseen ja paikkaan yhteiskunnassa. Täällä Eurooppa voi tehdä muutoksen. Erasmus + vastaa tähän puheluun. Se tarjoaa uuden kumppanuuden kaikkien koulutuksen ja nuorisoalan toimijoiden välillä. Se tarjoaa uuden kumppanuuden koulutuksen ja työelämän välillä. Ja se tarjoaa neljälle miljoonalle ihmiselle mahdollisuuden opiskella, kouluttaa, työskennellä tai tehdä vapaaehtoistyötä toisessa maassa. Joten puolustakaamme Eurooppaa, joka on avoin naapureidensa keskuudessa ja avoin maailmalle. Toivon Euroopan nuorille. Tämä on visioni Erasmus +: sta. "

koulutus

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčičin lausunto kansainvälisestä päivästä koulutuksen suojelemiseksi hyökkäyksiltä

Julkaistu

on

Kansainvälisen koulutuksen suojelemispäivän (9. syyskuuta) yhteydessä EU vahvistaa sitoutumisensa edistää ja suojella jokaisen lapsen oikeutta kasvaa turvallisessa ympäristössä, saada laadukasta koulutusta ja rakentaa parempaa ja enemmän rauhanomainen tulevaisuus, sanoo Janez Lenarčič (kuvassa).

Kouluihin, oppilaisiin ja opettajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä on tuhoisa vaikutus koulutuksen saatavuuteen, koulutusjärjestelmiin ja yhteiskunnan kehitykseen. Valitettavasti niiden esiintyvyys kasvaa hälyttävästi. Tämä on aivan liian selvää Afganistanin viimeaikaisesta kehityksestä ja kriiseistä Etiopiassa, Tšadissa, Afrikan Sahelin alueella, Syyriassa, Jemenissä tai Myanmarissa. Global Coalition to Protect Education from Attack on todennut yli 2,400 hyökkäystä oppilaitoksia, opiskelijoita ja opettajia vastaan ​​vuonna 2020, mikä on 33 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

Koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset ovat myös kansainvälisen humanitaarisen oikeuden rikkomuksia, sääntöjä, joilla pyritään rajoittamaan aseellisten konfliktien vaikutuksia. Tällaiset rikkomukset lisääntyvät, mutta tekijöitä harvoin vaaditaan vastuuseen. Tässä mielessä asetamme kansainvälisen humanitaarisen oikeuden noudattamisen johdonmukaisesti EU: n ulkoisen toiminnan ytimeen. Yhtenä suurimmista humanitaarisista avunantajista EU jatkaa siten kansainvälisen humanitaarisen oikeuden kunnioittamista ja puolustamista niin valtioiden kuin valtiosta riippumattomien aseellisten ryhmien aseellisen konfliktin aikana.

Mainos

Tilojen tuhoamisen lisäksi koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset johtavat oppimisen ja opetuksen keskeyttämiseen pitkällä aikavälillä, lisäävät koulunkäynnin keskeyttämisen riskiä, ​​johtavat pakkotyöhön ja aseellisten ryhmien ja joukkojen rekrytointiin. Koulujen sulkeminen vahvistaa altistumista kaikenlaisille väkivallan muodoille, mukaan lukien seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva väkivalta tai varhainen ja pakkoavioliitto, joiden taso on noussut rajusti COVID-19-pandemian aikana.

COVID-19-pandemia paljasti ja pahensi koulutuksen haavoittuvuutta maailmanlaajuisesti. Nyt enemmän kuin koskaan meidän on minimoitava häiriöt koulutushäiriöissä ja varmistettava, että lapset voivat oppia turvallisesti ja suojelemalla.

Koulutuksen turvallisuus, mukaan lukien jatkuva osallistuminen turvallisten koulujen julistukseen, on olennainen osa pyrkimyksiämme suojella ja edistää jokaisen tytön ja pojan oikeutta koulutukseen.

Mainos

Kouluun kohdistuviin hyökkäyksiin vastaaminen ja estäminen, koulutuksen suojaavien näkökohtien tukeminen sekä oppilaiden ja opettajien suojeleminen edellyttää koordinoitua ja monialaista lähestymistapaa.

EU: n rahoittamilla hankkeilla koulutuksessa hätätilanteissa autamme vähentämään ja lieventämään aseellisten konfliktien aiheuttamia riskejä.

EU on edelleen eturintamassa tukemassa koulutusta hätätilanteissa, ja se käyttää 10 prosenttia humanitaarisen avun määrärahoistaan ​​koulutuksen saatavuuden, laadun ja suojelun tukemiseen.

Lisätietoja

Tietosivu - Koulutus hätätilanteissa

Continue Reading

koulutus

Euroopan komission raportti aikuiskoulutuksesta Euroopassa

Julkaistu

on

Euroopan komissio Eurydice-verkosto on julkaissut raportin aiheesta "Aikuiskoulutus Euroopassa: rakentamalla osallistavia polkuja osaamiseen ja pätevyyteen". Raportissa tarkastellaan nykyisiä lähestymistapoja elinikäisen oppimisen edistämiseen kiinnittäen erityistä huomiota politiikkoihin ja toimenpiteisiin, joilla tuetaan heikosti pätevien ja pätevien aikuisten pääsyä oppimismahdollisuuksiin. Siinä tarkastellaan 42 koulutusjärjestelmää 37 Euroopan maassa.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: ”Tämä pandemia on osoittanut, että monilla aikuisilla ei ole riittäviä perustaitoja. Erityisesti se on paljastanut suuren digitaalisen kuilun aikuisväestön keskuudessa. On tärkeää luoda järjestelmällisiä oppimismahdollisuuksia, joiden avulla ihmiset voivat parantaa perustaitojaan missä tahansa elämänvaiheessa. Meidän on myös puututtava aikuiskoulutusalan pirstoutumiseen, jotta aikuiset voivat tehdä selkeitä siirtymiä eri koulutustyyppien ja -muotojen välillä. ”

Työpaikoista ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit sanoi: ”Sopeutuaksemme nopeasti muuttuvaan työmaailmaan meidän on keskitettävä huomiomme ja resurssimme elinikäiseen oppimiseen. Vuoteen 2030 mennessä haluamme, että vähintään 60 prosenttia EU: n aikuisista osallistuu koulutukseen vuosittain. EU -johtajat pitivät tätä tavoitetta myönteisenä, ja heidän kansallisiin elvytys- ja selviytymissuunnitelmiinsa sisältyy suuria investointeja aikuisten osaamiseen ja uudelleenkoulutukseen. Meidän on yhdessä työmarkkinaosapuolten ja kaikkien sidosryhmien kanssa varmistettava oppimismahdollisuuksien saatavuus erityisesti niille ihmisille, jotka hyötyvät eniten osaamisesta ja uudelleenkoulutuksesta. Tämä näkökohta on keskeinen Upskilling Pathways -aloitteessa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota heikoimmassa asemassa oleviin. ”

Mainos

Sen lisäksi, että siinä tarkastellaan aikuiskoulutusaloitteiden koordinointia kansallisella tasolla, tässä raportissa esitetään myös ainutlaatuinen kartoitus julkisesti rahoitetuista ja osarahoitetuista aikuiskoulutusohjelmista sekä olemassa olevista ohjaus- ja tukitoimenpiteistä heikoimmin koulutetuille. The Eurydice-verkko koostuu Euroopan maiden kansallisista yksiköistä, ja sitä koordinoi Koulutus-, audiovisuaali- ja kulttuurialan toimeenpanovirasto.

Mainos
Continue Reading

koulutus

GSOM SPbU ja Kozminski University allekirjoittivat sopimuksen ensimmäisestä kaksoistutkinto -ohjelmastaan

Julkaistu

on

Graduate School of Management, Pietarin yliopisto (GSOM SPbU) ja Kozminski University (KU) aloittavat ensimmäisen yhteisen kaksoistutkinto -ohjelman yritysrahoituksesta ja kirjanpidosta. Uusi kaksoistutkinto -ohjelma sisältää pätevät opiskelijat Master of Corporate Finance (MCF) -ohjelmassa GSOMissa ja Master of Finance and Accounting KU: ssa. Opiskelijoiden valinta uuteen kaksoistutkinto -ohjelmaan alkaa syksyllä 2021, opinnot alkavat lukuvuonna 2022/2023.

Osana uutta sopimusta opiskelijat viettävät kolme ja neljä lukukautta isäntälaitoksissa, ja ehdokkaat, jotka ovat suorittaneet kaikki GSOM- ja KU -ohjelman vaatimukset, saavat maisterintutkintotodistukset molemmista oppilaitoksista.

"Tulevaisuus kuuluu kumppanuuksiin, liittoutumiin ja yhteistyöhön: se auttaa katsomaan tavoitteita eri näkökulmista, reagoimaan nopeasti muutoksiin ja luomaan osuvia ja vaadittuja tuotteita. Uudella lukuvuodella käynnistetään yhdessä Kozminski -yliopiston kanssa kaksoistutkinto -ohjelma Master in Corporate Finance -ohjelmassa: vaihdamme kokemuksia, vertaamme tavoitteitamme ja tuloksiamme ja tarjoamme opiskelijoille molemmin puolin kattavaa tietoa, jota voidaan soveltaa kaikkialla maailmassa. Kozminski University ja GSOM SPbU ovat pitkäaikaisia ​​akateemisia kumppaneita, Suhdetta on testattu vuosien varrella ja kymmeniä vaihto-opiskelijoita. Olen varma, että uuden tason yhteistyö tuo kauppakorkeakouluja lähemmäs toisiaan ja tekee maisteriohjelmistamme mielenkiintoisempia ja käytännöllisempiä ", sanoi Konstantin Krotov, GSOM SPbU.

Mainos

Vuodesta 2013 lähtien GSOM SPbU: n kandidaatin ja maisterin opiskelijat ovat osallistuneet vaihto -ohjelmiin ja Business Schoolin opettajat ja henkilökunta - akateemisiin vaihto -ohjelmiin Kozminski -yliopiston kanssa.

"Tiivis yhteistyö Venäjän vanhimman yliopiston-Pietarin yliopiston ja GSOM SPbU: n kanssa kruunattiin äskettäin kaksoistutkinnolla rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa. Se on luonnollinen askel parhaiden opiskelijoidemme vaihto-mahdollisuuksien vahvistamisessa antamalla heille Pääsy yhdelle suurimmista markkinoista. Näin KU vahvistaa edelleen asemaansa maailmanlaajuisena siltana liiketoimintamahdollisuuksille ja kulttuurien väliselle ymmärrykselle ", sanoo Franz Mlinaric, Ph.D., KU: n rahoitus- ja kirjanpito -ohjelman johtaja.

Vuodesta 2022 alkaen neljä MCF -opiskelijaa voi jatkaa opintojaan rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa yhdessä Puolan johtavista kauppakorkeakouluista. Kozminski -yliopistolla on kolminkertainen kruunun akkreditointi sekä ACCA- ja CFA -akkreditoinnit. Kozminski -yliopiston talous- ja kirjanpito -ohjelma on sijoittunut Sijalla 21 Financial Times (FT) sijoittuu maailman 55 parhaan yritysrahoituksen maisteriohjelman joukkoon.

Mainos

GSOM SPbU: n Master in Corporate Finance -ohjelma on myös ACCA -akkreditoitu. GSOM SPbU on luokiteltu maailman johtavien ohjelmien ja kauppakorkeakoulujen joukkoon monien vuosien ajan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin mukaan. Vuonna 2020 GSOM SPbU sijoittui Financial Times Masters in Management -sijoituksessa 41. sijalle ja 51. sijalle Financial Times European Business School -luokitus. GSOM SPbU Executive MBA -ohjelma tuli ensimmäistä kertaa maailman 100 parhaan ohjelman joukkoon ja otti 93. sija Financial Times Executive MBA Rankingissa 2020.

GSOM SPbU on johtava venäläinen kauppakorkeakoulu. Se perustettiin vuonna 1993 Pietarin yliopistoon, joka on yksi vanhimmista klassisista yliopistoista ja Venäjän suurin tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Nykyään GSOM SPbU on ainoa venäläinen kauppakorkeakoulu, joka kuuluu Financial Times -listan 100 parhaan eurooppalaisen koulun joukkoon ja jolla on kaksi arvostettua kansainvälistä akkreditointia: AMBA ja EQUIS. GSOM -neuvottelukuntaan kuuluu johtajia liike -elämästä, hallituksesta ja kansainvälisestä akateemisesta yhteisöstä.

Kozminskin yliopisto Se on yksi vanhimmista ei-julkisista korkeakouluista Puolassa. Yliopisto-, jatko- ja jatko -opiskelijat sekä KU: ssa opiskelevat jatko- ja MBA -ohjelmien osallistujat muodostavat 1993 9,000 asukasta. KU: n valmistuneiden väestö on tällä hetkellä yli 60,000 XNUMX. Kozminski University on yrityslähtöinen korkeakoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia ja jolla on kaikki akateemiset oikeudet ja jota pidetään Keski- ja Itä-Euroopan parhaana kauppakorkeakouluna Financial Times sijoitus. Vuonna 2021 Kozminski -yliopisto sijoittui 21. sijalle julkaisemassaan Global Masters in Finance Rankingissa Financial Times. Se on ainoa yliopisto Puolasta sekä Keski- ja Itä -Euroopasta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa