Liity verkostomme!

koulutus

LT-Innovate Summit 2012 - missä puhuminen on korvaamatonta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

innovaatio19. kesäkuuta pidetyssä LT-Innovate Summit 2012 -tapahtumassa (LT-Innovate.eu) kutsuttiin asiantuntijoita koko kieliteknologiateollisuuden kokonaisuudesta, ja he tulivat käsittelemään älykästä sisältöä, puhetta ja käännöstekniikkaa käyttävien tuotteiden kehittämiseen liittyviä kysymyksiä. .

Kielipalveluiden kysynnän kasvaessa koko maailmassa kysyntä jatkuu huomattavasti nopeammin kuin talouden suhteen (noin 10–13 prosenttia vuodessa viime vuosina, jopa talouskriisin aikana), ja tutkimus osoittaa, että noin miljoona eurooppalaista pk-yritystä saattaa menettää kauppaa Kielitaidon ja resurssien puutteen seurauksena on LT-Innovate-aloitteentekijöiden ja ravistajien mukaan kypsä aika löytää uusia markkinoita mahdollisuuksia ja koko yhteiskunta alkaa todella hyötyä digitaalisen vallankumouksen valtavasta potentiaalista.

Riippumattoman markkinatutkimusyrityksen Common Sense Advisoryn tutkimuksen mukaan ulkoistettujen kielipalveluiden ja tekniikan maailmanmarkkinat nousevat 33.5 miljardiin dollariin vuonna 2012. Vuosittaisessa teollisuustutkimusraportissaan Language Services Market 2012 yritys esittelee kattavan tutkimuksensa tulokset ja yksilöi 26,104 154 ainutlaatuista käännös- ja tulkkauspalvelujen tarjoajaa XNUMX maassa.

Mainos

Euroopan komissio on todennut, että sen tuki LT: lle on ollut olemassa jo noin 40 vuotta, ja vuosina 1980–1990 on tehty paljon jatkuvia ponnistuksia, mikä johti pioneerikoneiden käännöksiin ja käännösmuistitekniikoihin: ”EU: n tuki LT: lle on Nyt elvytetään EU: n laajentumisen jälkeisen uusitun poliittisen sitoutumisen ja globalisoituneiden markkinoiden nousevien uusien haasteiden takia. Yhä useammat kaupalliset liiketoimet tehdään verkossa, ja Webissä on enemmän kuluttajia, jotka eivät puhu englantia, kuin niitä, jotka tekevät.

”Vaikka muutama vuosi sitten englantia on ehkä pidetty Internetin lingua-franca-muodossa, muiden kielten verkkosisällön määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, joten englanninkielinen sisältö kattaa vain 29% verkossa saatavilla olevasta. Viimeaikaiset verkkokauppatilastot osoittavat, että kaksi kolmesta EU: n asiakkaasta ostaa vain omalla kielellään. Tämä viittaa siihen, että kieli on merkittävä este todella Euroopan laajuisille digitaalisille yhtenäismarkkinoille. Tietysti kieliesteet eivät vaikuta vain sähköiseen kauppaan, vaan myös käytännössä kaikkien verkkopalvelujen saatavuuteen.

"Eurooppa, sen ihmisillä, taidoilla ja kielivalikoimilla, muodostaa 50% maailman kielipalvelumarkkinoista, ja kokemus ja asiantuntemus tarjoavat konkreettisia tuloksia. On kuitenkin olemassa useita tutkimus- ja kehityskysymyksiä, jotka on ratkaistava lähitulevaisuudessa, jotta haaste voidaan paremmin vastata. "

Mainos

Kielen = älykkyyden motiivin ympärillä LT-Innovate 2012: n edustajien koko joukko osallistui koko päivän innovaatiokeskittymien ja esittelyistuntojen sarjaan, joka kattoi niin erilaisia ​​aiheita kuin valtion rajat ylittävien palvelujen semantiikka, älykäs Avustajat - virtuaaliassistentit, hahmot, robotit ja älykkäät taidot - koulutus ja koulutus, yritystaidot, ihmiset ja heidän kielensä.

Erityisesti kielitekniikan sidosryhmät keskustelivat tarpeista, strategioista, innovaatiomahdollisuuksista ja liiketoiminnan suuntauksista. Huippukokous toi yhteen kaikki tärkeimmät toimijat, kuten myyjät ja ostajat, asiantuntijat ja sijoittajat, tutkijat ja päätöksentekijät, lisäämällä pirstoutuneen eurooppalaisen LT-maiseman näkyvyyttä, luomalla LT: n avainteknologiaksi Euroopalle ja arvioitaessa, onko LT todella, kuten väitetään, puuttuva kappale digitaalisten sisämarkkinoiden palapelistä '.
Täysistunnon avauspaneelin aikana moderaattori Jochen Hummel, ESTeam, sanoi: ”Euroopan unionin politiikan tärkeimmät tavoitteet ovat innovoinnin kannustaminen, digitaalisten yhtenäismarkkinoiden luominen, globaalin kilpailukyvyn palauttaminen ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaiseminen vain, jos tieto voidaan jakaa saumattomasti kielialueiden yli ja ellei viestintä ole ongelma. Tämä tarkoittaa tehokasta kieliinfrastruktuuria - tai 'Kielipilvi' -, jonka avulla sisältö on kaikkien saatavilla, missä tahansa, millä tahansa kielellä!

”Euroopan kieliteknologia-alalla on vankka tieteellinen ja tekninen perusta. Se voi muuttaa Euroopan monikielisten markkinoiden esteet mahdollisuuksiksi ja tuottaa tuotteita, jotka soveltuvat globaaleille markkinoille. Kieleteknologia on strateginen etu. Euroopan pitäisi pitää sitä yhtenä kruununjalokivistään! ”

 

IDIAP: n puheenjohtajaprofessori Hervé Bourlard, joka on myös onnistuneen LT-yrityksen perustamisen Koemein rahoittaja, jatkoi Hummelin lausunnosta, jonka mukaan Euroopassa tarvittiin ”kiertoteitä”, sanoen: ”Euroopan investointien putkien tulisi kulkea käsi kädessä - käsi sijoittamalla vertailukelpoinen sijoitus monikielisen keskustelukäyttöön tarkoitetun väliohjelmiston luomiseen, jonka avulla ihmiset voivat käyttää kenen tahansa tuottamaa sisältöä milloin tahansa, milloin tahansa saumattomasti millä tahansa laitteella ja millä tahansa valitsemalla kielellä. "

Chris Lewis, joka työskentelee IDC UK: n kanssa hyödyntääkseen useita IDC: n sisäisiä tietopohjia ja taitoja, joita IDC: llä on Aasiassa / Tyynellämerellä, EMEA: ssa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Yhdysvalloissa, kertoi, että hänen oma näkövamma tarkoitti, että hän kiinnitti erityistä huomiota huippukokouksen tuloksiin, koska kielitekniikan parantaminen oli selvästi avain samankaltaisten kansalaisten elämän parantamiseen kaikkialla maailmassa: ”Yksinkertaisesti, LT on tärkein tekninen tekijä Internetin keksimisestä lähtien - sen on oltava olla vaalia, parantaa ja täydentää hinnalla millä hyvänsä. ”

Ja LT-Innovaten pääsihteeri Philippe Wacker lisäsi: ”Monikielinen infrastruktuuri on Euroopalle yhtä tärkeä kuin laajakaistainfrastruktuuri! Millä tahansa kielellä tuotetun sisällön saattaminen 500 miljoonalle eurooppalaiselle on todellinen mahdollisuus tulevina vuosikymmeninä. ”

Innovation Focus -istuntojen aikana LT: n sidosryhmät osoittivat innovaatiopotentiaalin LT: ssä iEnterprise, iServices, iHealth, iHelpers, iSkills ja Partnering -ohjelmissa. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja näistä istunnoista.

LT-Innovate Company Showcase -palkinnot järjestettiin myös huippukokouksen aikana, ja osallistuvat yritykset arvioivat ja arvioivat panoksensa kieliteknologisiin innovaatioihin; Parhaiten arvostellut yritykset palkittiin palkinnot gaalaillallisella, joka päätti päivän tapahtumat, ja olivat seuraavat:

1. LingleOnline
2. Bitext-innovaatiot
3. 3DS Exalead
4. Monitoimikone
5. Soita Trunk Holdingsille
6. XTM International
7. Yocoy Technologies
8. Kwaga
9. NICE-järjestelmät

10. TEMIS

11. Tekstikanava

12. Interverbum Technology AB

 

Euroopan parlamentin jäsenet Amelia Andersdotter, Katarina Neveďalová ja Séan Kelly esittelivät palkinnot palkintojenjakoseremonian aikana ja korostivat kielten ja kieliteknologian merkitystä Euroopan monikulttuurisessa ympäristössä.
Huippukokouksen päättämiskokouksessa LT-Innovate-vanhempi neuvonantaja Ruben Riestra totesi: ”Eurooppalaisen LT-sektorin jatkokehitys voidaan saavuttaa lisäämällä LT-myyjien palvelujen houkuttelevuutta, vapauttamalla kasvupotentiaali, hyödyntämällä tärkeimpien resurssien käyttöä, toimimalla sisällä ja sen ulkopuolella Eurooppa ja arvon tuottaminen kaikille sidosryhmille. ”

Continue Reading
Mainos

koulutus

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčičin lausunto kansainvälisestä päivästä koulutuksen suojelemiseksi hyökkäyksiltä

Julkaistu

on

Kansainvälisen koulutuksen suojelemispäivän (9. syyskuuta) yhteydessä EU vahvistaa sitoutumisensa edistää ja suojella jokaisen lapsen oikeutta kasvaa turvallisessa ympäristössä, saada laadukasta koulutusta ja rakentaa parempaa ja enemmän rauhanomainen tulevaisuus, sanoo Janez Lenarčič (kuvassa).

Kouluihin, oppilaisiin ja opettajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä on tuhoisa vaikutus koulutuksen saatavuuteen, koulutusjärjestelmiin ja yhteiskunnan kehitykseen. Valitettavasti niiden esiintyvyys kasvaa hälyttävästi. Tämä on aivan liian selvää Afganistanin viimeaikaisesta kehityksestä ja kriiseistä Etiopiassa, Tšadissa, Afrikan Sahelin alueella, Syyriassa, Jemenissä tai Myanmarissa. Global Coalition to Protect Education from Attack on todennut yli 2,400 hyökkäystä oppilaitoksia, opiskelijoita ja opettajia vastaan ​​vuonna 2020, mikä on 33 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

Koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset ovat myös kansainvälisen humanitaarisen oikeuden rikkomuksia, sääntöjä, joilla pyritään rajoittamaan aseellisten konfliktien vaikutuksia. Tällaiset rikkomukset lisääntyvät, mutta tekijöitä harvoin vaaditaan vastuuseen. Tässä mielessä asetamme kansainvälisen humanitaarisen oikeuden noudattamisen johdonmukaisesti EU: n ulkoisen toiminnan ytimeen. Yhtenä suurimmista humanitaarisista avunantajista EU jatkaa siten kansainvälisen humanitaarisen oikeuden kunnioittamista ja puolustamista niin valtioiden kuin valtiosta riippumattomien aseellisten ryhmien aseellisen konfliktin aikana.

Mainos

Tilojen tuhoamisen lisäksi koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset johtavat oppimisen ja opetuksen keskeyttämiseen pitkällä aikavälillä, lisäävät koulunkäynnin keskeyttämisen riskiä, ​​johtavat pakkotyöhön ja aseellisten ryhmien ja joukkojen rekrytointiin. Koulujen sulkeminen vahvistaa altistumista kaikenlaisille väkivallan muodoille, mukaan lukien seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva väkivalta tai varhainen ja pakkoavioliitto, joiden taso on noussut rajusti COVID-19-pandemian aikana.

COVID-19-pandemia paljasti ja pahensi koulutuksen haavoittuvuutta maailmanlaajuisesti. Nyt enemmän kuin koskaan meidän on minimoitava häiriöt koulutushäiriöissä ja varmistettava, että lapset voivat oppia turvallisesti ja suojelemalla.

Koulutuksen turvallisuus, mukaan lukien jatkuva osallistuminen turvallisten koulujen julistukseen, on olennainen osa pyrkimyksiämme suojella ja edistää jokaisen tytön ja pojan oikeutta koulutukseen.

Mainos

Kouluun kohdistuviin hyökkäyksiin vastaaminen ja estäminen, koulutuksen suojaavien näkökohtien tukeminen sekä oppilaiden ja opettajien suojeleminen edellyttää koordinoitua ja monialaista lähestymistapaa.

EU: n rahoittamilla hankkeilla koulutuksessa hätätilanteissa autamme vähentämään ja lieventämään aseellisten konfliktien aiheuttamia riskejä.

EU on edelleen eturintamassa tukemassa koulutusta hätätilanteissa, ja se käyttää 10 prosenttia humanitaarisen avun määrärahoistaan ​​koulutuksen saatavuuden, laadun ja suojelun tukemiseen.

Lisätietoja

Tietosivu - Koulutus hätätilanteissa

Continue Reading

koulutus

Euroopan komission raportti aikuiskoulutuksesta Euroopassa

Julkaistu

on

Euroopan komissio Eurydice-verkosto on julkaissut raportin aiheesta "Aikuiskoulutus Euroopassa: rakentamalla osallistavia polkuja osaamiseen ja pätevyyteen". Raportissa tarkastellaan nykyisiä lähestymistapoja elinikäisen oppimisen edistämiseen kiinnittäen erityistä huomiota politiikkoihin ja toimenpiteisiin, joilla tuetaan heikosti pätevien ja pätevien aikuisten pääsyä oppimismahdollisuuksiin. Siinä tarkastellaan 42 koulutusjärjestelmää 37 Euroopan maassa.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: ”Tämä pandemia on osoittanut, että monilla aikuisilla ei ole riittäviä perustaitoja. Erityisesti se on paljastanut suuren digitaalisen kuilun aikuisväestön keskuudessa. On tärkeää luoda järjestelmällisiä oppimismahdollisuuksia, joiden avulla ihmiset voivat parantaa perustaitojaan missä tahansa elämänvaiheessa. Meidän on myös puututtava aikuiskoulutusalan pirstoutumiseen, jotta aikuiset voivat tehdä selkeitä siirtymiä eri koulutustyyppien ja -muotojen välillä. ”

Työpaikoista ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit sanoi: ”Sopeutuaksemme nopeasti muuttuvaan työmaailmaan meidän on keskitettävä huomiomme ja resurssimme elinikäiseen oppimiseen. Vuoteen 2030 mennessä haluamme, että vähintään 60 prosenttia EU: n aikuisista osallistuu koulutukseen vuosittain. EU -johtajat pitivät tätä tavoitetta myönteisenä, ja heidän kansallisiin elvytys- ja selviytymissuunnitelmiinsa sisältyy suuria investointeja aikuisten osaamiseen ja uudelleenkoulutukseen. Meidän on yhdessä työmarkkinaosapuolten ja kaikkien sidosryhmien kanssa varmistettava oppimismahdollisuuksien saatavuus erityisesti niille ihmisille, jotka hyötyvät eniten osaamisesta ja uudelleenkoulutuksesta. Tämä näkökohta on keskeinen Upskilling Pathways -aloitteessa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota heikoimmassa asemassa oleviin. ”

Mainos

Sen lisäksi, että siinä tarkastellaan aikuiskoulutusaloitteiden koordinointia kansallisella tasolla, tässä raportissa esitetään myös ainutlaatuinen kartoitus julkisesti rahoitetuista ja osarahoitetuista aikuiskoulutusohjelmista sekä olemassa olevista ohjaus- ja tukitoimenpiteistä heikoimmin koulutetuille. The Eurydice-verkko koostuu Euroopan maiden kansallisista yksiköistä, ja sitä koordinoi Koulutus-, audiovisuaali- ja kulttuurialan toimeenpanovirasto.

Mainos
Continue Reading

koulutus

GSOM SPbU ja Kozminski University allekirjoittivat sopimuksen ensimmäisestä kaksoistutkinto -ohjelmastaan

Julkaistu

on

Graduate School of Management, Pietarin yliopisto (GSOM SPbU) ja Kozminski University (KU) aloittavat ensimmäisen yhteisen kaksoistutkinto -ohjelman yritysrahoituksesta ja kirjanpidosta. Uusi kaksoistutkinto -ohjelma sisältää pätevät opiskelijat Master of Corporate Finance (MCF) -ohjelmassa GSOMissa ja Master of Finance and Accounting KU: ssa. Opiskelijoiden valinta uuteen kaksoistutkinto -ohjelmaan alkaa syksyllä 2021, opinnot alkavat lukuvuonna 2022/2023.

Osana uutta sopimusta opiskelijat viettävät kolme ja neljä lukukautta isäntälaitoksissa, ja ehdokkaat, jotka ovat suorittaneet kaikki GSOM- ja KU -ohjelman vaatimukset, saavat maisterintutkintotodistukset molemmista oppilaitoksista.

"Tulevaisuus kuuluu kumppanuuksiin, liittoutumiin ja yhteistyöhön: se auttaa katsomaan tavoitteita eri näkökulmista, reagoimaan nopeasti muutoksiin ja luomaan osuvia ja vaadittuja tuotteita. Uudella lukuvuodella käynnistetään yhdessä Kozminski -yliopiston kanssa kaksoistutkinto -ohjelma Master in Corporate Finance -ohjelmassa: vaihdamme kokemuksia, vertaamme tavoitteitamme ja tuloksiamme ja tarjoamme opiskelijoille molemmin puolin kattavaa tietoa, jota voidaan soveltaa kaikkialla maailmassa. Kozminski University ja GSOM SPbU ovat pitkäaikaisia ​​akateemisia kumppaneita, Suhdetta on testattu vuosien varrella ja kymmeniä vaihto-opiskelijoita. Olen varma, että uuden tason yhteistyö tuo kauppakorkeakouluja lähemmäs toisiaan ja tekee maisteriohjelmistamme mielenkiintoisempia ja käytännöllisempiä ", sanoi Konstantin Krotov, GSOM SPbU.

Mainos

Vuodesta 2013 lähtien GSOM SPbU: n kandidaatin ja maisterin opiskelijat ovat osallistuneet vaihto -ohjelmiin ja Business Schoolin opettajat ja henkilökunta - akateemisiin vaihto -ohjelmiin Kozminski -yliopiston kanssa.

"Tiivis yhteistyö Venäjän vanhimman yliopiston-Pietarin yliopiston ja GSOM SPbU: n kanssa kruunattiin äskettäin kaksoistutkinnolla rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa. Se on luonnollinen askel parhaiden opiskelijoidemme vaihto-mahdollisuuksien vahvistamisessa antamalla heille Pääsy yhdelle suurimmista markkinoista. Näin KU vahvistaa edelleen asemaansa maailmanlaajuisena siltana liiketoimintamahdollisuuksille ja kulttuurien väliselle ymmärrykselle ", sanoo Franz Mlinaric, Ph.D., KU: n rahoitus- ja kirjanpito -ohjelman johtaja.

Vuodesta 2022 alkaen neljä MCF -opiskelijaa voi jatkaa opintojaan rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa yhdessä Puolan johtavista kauppakorkeakouluista. Kozminski -yliopistolla on kolminkertainen kruunun akkreditointi sekä ACCA- ja CFA -akkreditoinnit. Kozminski -yliopiston talous- ja kirjanpito -ohjelma on sijoittunut Sijalla 21 Financial Times (FT) sijoittuu maailman 55 parhaan yritysrahoituksen maisteriohjelman joukkoon.

Mainos

GSOM SPbU: n Master in Corporate Finance -ohjelma on myös ACCA -akkreditoitu. GSOM SPbU on luokiteltu maailman johtavien ohjelmien ja kauppakorkeakoulujen joukkoon monien vuosien ajan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin mukaan. Vuonna 2020 GSOM SPbU sijoittui Financial Times Masters in Management -sijoituksessa 41. sijalle ja 51. sijalle Financial Times European Business School -luokitus. GSOM SPbU Executive MBA -ohjelma tuli ensimmäistä kertaa maailman 100 parhaan ohjelman joukkoon ja otti 93. sija Financial Times Executive MBA Rankingissa 2020.

GSOM SPbU on johtava venäläinen kauppakorkeakoulu. Se perustettiin vuonna 1993 Pietarin yliopistoon, joka on yksi vanhimmista klassisista yliopistoista ja Venäjän suurin tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Nykyään GSOM SPbU on ainoa venäläinen kauppakorkeakoulu, joka kuuluu Financial Times -listan 100 parhaan eurooppalaisen koulun joukkoon ja jolla on kaksi arvostettua kansainvälistä akkreditointia: AMBA ja EQUIS. GSOM -neuvottelukuntaan kuuluu johtajia liike -elämästä, hallituksesta ja kansainvälisestä akateemisesta yhteisöstä.

Kozminskin yliopisto Se on yksi vanhimmista ei-julkisista korkeakouluista Puolassa. Yliopisto-, jatko- ja jatko -opiskelijat sekä KU: ssa opiskelevat jatko- ja MBA -ohjelmien osallistujat muodostavat 1993 9,000 asukasta. KU: n valmistuneiden väestö on tällä hetkellä yli 60,000 XNUMX. Kozminski University on yrityslähtöinen korkeakoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia ja jolla on kaikki akateemiset oikeudet ja jota pidetään Keski- ja Itä-Euroopan parhaana kauppakorkeakouluna Financial Times sijoitus. Vuonna 2021 Kozminski -yliopisto sijoittui 21. sijalle julkaisemassaan Global Masters in Finance Rankingissa Financial Times. Se on ainoa yliopisto Puolasta sekä Keski- ja Itä -Euroopasta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa