Liity verkostomme!

Savukkeet

Tausta #Vaping voittaa #Cancer

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tuleva Euroopan unionin voittavan syöpäsuunnitelma on historiallinen mahdollisuus parantaa kansanterveyttä Euroopassa. Syöpä on toiseksi suurin kuolinsyy EU: ssa. 1.3 miljoonaa ihmistä kuolee syöpään vuosittain EU: ssa, ja 700,000 140 näistä kuolemista liittyy tupakointiin. Näistä kauhistuttavista luvuista huolimatta noin XNUMX miljoonaa eurooppalaista tupakoi edelleen. Euroopan unionilla on oikeus torjua tautia kokonaisvaltaisesti, kirjoittaa Michael Landl (kuvassa).

Kattavan lähestymistavan on sisällettävä ehkäisy ja haittojen vähentäminen. Vaikka on tärkeää, että lainsäätäjät tekevät kaikkensa estääkseen ihmisiä tupakoimasta, on yhtä tärkeää tukea nykyisiä tupakoitsijoita heidän pyrkimyksissään lopettaa. Sähköisten savukkeiden (höyryjen) sisällyttäminen EU: n syöväntorjuntasuunnitelmaan auttaa miljoonia eurooppalaisia, jotka kamppailevat tupakoinnin lopettamisesta, ja siten estävät tupakoinnin monista syöpään liittyvistä kuolemista.

Sähköiset savukkeet sisältävät nestettä, joka kuumennetaan ja muuttuu höyryksi. Sähköisissä savukkeissa ei ole tupakkaa eikä tervaa, ja monia savukkeiden myrkkyistä ei ole e-savukkeissa. Vuonna 2015 Englannin kansanterveys ilmoitti, että höyry on 95% vähemmän haitallinen kuin tupakointi ja alkoi suositella, että nykyiset tupakoitsijat siirtyvät sähköisiin savukkeisiin. Maat, kuten Kanada ja Uusi-Seelanti, seurasivat esimerkkiä ja ovat auttaneet pelastamaan miljoonia ihmishenkiä. Itse asiassa näillä höyryä edistävillä politiikoilla saavutettiin kiistatta enemmän lyhyessä ajassa kuin mitä lainsäätäjät yrittivät saavuttaa vuosien ajan: vähemmän ihmisiä tupakoi. 

Tiedämme, että pidättyminen ei ole yhtä tehokasta kuin vaihtoehdot, kuten höyry. Vuoden 2019 tutkimuksen mukaan Queen Mary University London sadasta tupakoitsijasta, jotka yrittävät lopettaa kylmän kalkkunan, vain kolme - viisi onnistuu - vaikka saman tutkimuksen mukaan höyrytys on jopa tehokkaampi tupakoinnin lopettamiseen kuin nikotiinikorvaushoito, kuten laastarit tai ikenet.

Todisteiden painosta huolimatta useat hallitukset ovat harkinneet uusia höyryrajoituksia sen sijaan, että tekisivät niistä helpommin saatavilla. Vaikka useimmissa uusissa ehdotetuissa asetuksissa, kuten makunesteiden kieltäminen tai korkeammat verot, on usein hyviä aikomuksia, vahingoitetaan suhteettomasti tupakoitsijoita, jotka yrittävät lopettaa. Tämä on suoraan syövän voittamisen tavoitetta vastaan.

EU: n syöpäsuunnitelma on valtava tilaisuus tehostaa tupakoinnin torjuntaa. Lainsäätäjien tulisi sisällyttää höyrytys suunnitelmaan haittojen vähentämisen välineenä syövän estämiseksi. Euroopan unionin toimielinten ja hallitusten tulisi seurata Yhdistyneiden kuningaskuntien, Kanadan ja Uuden-Seelannin kaltaisten maiden esimerkkiä ja kannustaa höyryn käyttöä vähemmän haitallisena vaihtoehtona aikuisille tupakoitsijoille.

Jos Euroopan unioni aikoo vakavasti parantaa terveyttä, meidän on palautettava höyry voittaaksesi syöpää.

Mainos

Tietoja maailman Vapers-allianssista

Maailman Vapers-liitto (WVA) vahvistaa intohimoisten höyryjen ääntä ympäri maailmaa ja antaa heille mahdollisuuden tehdä muutoksia yhteisöihinsä. Liittokumppani on 19 ryhmää, jotka edustavat höyryjä maailmanlaajuisesti, ja edustaa yksittäisiä höyryjä. WVA: n johtaja Michael Landl on kokenut politiikan ammattilainen ja intohimoinen kuvaaja.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa