Liity verkostomme!

Tekoäly

Kansainvälinen yhteistyö #ICT-tutkimuksen alalla on keskeinen hammaspyörä ratkaistakseen nykypäivän globaaleja haasteita

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 

Tutkijat ja tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä löytääkseen rokotteen koronaviruksen torjumiseksi. Yritykset Euroopasta, Kiinasta, Yhdysvalloista, Australiasta ja Kanadasta ovat eturintamassa etsittäessä lääketieteellisiä ratkaisuja Covid-19: n torjumiseksi. Kaikilla näillä erityisillä tutkimusohjelmilla on kuitenkin yksi yhteinen nimittäjä. Ne tuovat tutkijat yhteen eri puolilta maailmaa työskentelemään tällä uskomattoman tärkeällä terveystutkimuksen kentällä, kirjoittaa Abraham Liu, Huawein pääedustaja EU: n toimielimiin.

 

Abraham Liu, Huawein pääedustaja EU: n toimielimissä.

Abraham Liu, Huawein pääedustaja EU: n toimielimissä.

Tieteellisen huippuosaamisen harjoittaminen ei lopu mihinkään määriteltyyn maantieteelliseen rajaan. Jos sekä hallitukset että yritykset haluavat toimittaa markkinoille innovatiivisimpia tuotteita ja ratkaisuja, niiden tulee harjoittaa kansainvälistä yhteistyötä ja sitoutumista.

Toisin sanoen sen varmistaminen, että maailman parhaat tutkijat työskentelevät yhdessä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Tämä voi liittyä esimerkiksi yhteistyöhön tutkimustoimissa kroonisten terveyshäiriöiden torjumiseksi, ilmastomuutoksen torjumiseksi ja tulevaisuuden ympäristöystävällisimpien ja energiatehokkaimpien kaupunkien rakentamiseksi.

Tieto- ja viestintätekniikan (ICT) alalla saavutetut edistykset tukevat nyt kaikkien vertikaalisten alojen innovatiivista kehitystä. Energia-, liikenne-, terveys-, teollisuus-, rahoitus- ja maataloussektoria nykyaikaistetaan ja muutetaan digitaalisen nerokkuuden avulla.

Mainos
  • 5G voi nyt varmistaa, että lääketieteelliset toimenpiteet voidaan suorittaa etänä.
  • Keinotekoisen älykkyyden (AI) kehitys voi auttaa tunnistamaan Covid-19 pilvisovellusten avulla.
  • Asiat Internetin (IOT) alan innovaatiot varmistavat vesihuoltojärjestelmien tehokkaamman toiminnan tunnistamalla viat ja vuodot automaattisesti.
  • Nykyään 25% kaikista kaupunkien ruuhkista johtuu pysäköintipaikkoja etsivistä ihmisistä. Käyttämällä tietokeskuksia oikein ja integroimalla video-, ääni- ja datapalvelujen käyttö liikennevalo- ja pysäköintijärjestelmät ovat toiminnallisesti tehokkaampia.
  • 5G toimittaa itse ajavia autoja, koska latenssivasteajat ohjeiden suorittamisessa ovat nyt paljon lyhyemmät kuin 4G. Autoyhtiöt käyttävät nyt palvelintietokoneita uusien ajoneuvomallien testaamiseen eikä fyysisten autojen käyttöönottoa tällaisiin mielenosoituksiin.
  • 85% kaikista perinteisistä pankkipalveluista suoritetaan nyt verkossa. AI: n edistyminen johtaa myös taistelua luottokorttipetosten torjunnassa.
  • Maidontuotanto voi nousta 20 prosentilla, kun antureita tunnistetaan nautojen verenpaineesta ja syketasosta.

Kaikkien näiden saavutusten ytimessä on sekä julkisen että yksityisen sektorin erittäin vahva sitoutuminen investoimaan perustutkimukseen. Tähän kuuluvat muun muassa matemaattiset algoritmit, ympäristötieteet ja energiatehokkuudet. Mutta kansainvälinen yhteistyö ja sitoutuminen ovat avainkomponentti digitaalisen muutoksen toteuttamisessa, jota tänään todistamme.

Horizon Europen (2021-2027) poliittiset tavoitteet saavutetaan onnistuneesti myönteisen kansainvälisen yhteistyön avulla. Tämä EU: n tutkimusohjelma auttaa tekemään Euroopasta sopivan digitaaliaikaan, rakentamaan vihreää taloutta, torjumaan ilmastomuutosta ja toteuttamaan Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteet. Huawei voi ja auttaa EU: ta saavuttamaan nämä elintärkeät sosiaalipoliittiset ja talouspoliittiset tavoitteet.

Huawei on sitoutunut jatkamaan kansainvälistä sitoutumispolitiikkaamme uusien innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittamiseksi markkinoille. Huawei työllistää Euroopassa yli 2400 tutkijaa, joista 90% on paikallisia rekrytointeja. Yrityksemme toimii yli 150 yliopiston kanssa Euroopassa monilla erilaisilla tutkimustoiminnoilla. Huawei on aktiivinen osallistuja EU: n tutkimus- ja tiedealoitteisiin, kuten Horisontti 2020.

Yksityiset ja julkiset tutkimus- ja koulutusyhteisöt kaikkialta maailmasta - työskentelemällä yhdessä - yhteisellä tarkoituksella - pystyvät vastaamaan vakaviin globaaleihin haasteisiin, joita kohtaamme tänään.

Siellä missä olemme yhdistyneitä, onnistumme. Missä olemme jakautuneet, me epäonnistumme.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa