Liity verkostomme!

Työllisyys

Uusi tutkimus paljastaa vuoden 2024 parhaat maat asua ja työskennellä

SHARE:

Julkaistu

on

  • Norja on maailman ykkönen ykkösenä työpaikkana, mikä asettaa standardin työntekijöiden tyytyväisyydelle ja työ- ja perhe-elämän tasapainolle  
  • Sveitsi kruunattiin onnellisimmaksi työmaaksi maailmanlaajuisesti, mikä asettaa uuden standardin työntekijöiden hyvinvoinnille
  • Alankomaista on noussut osallistavien työpaikkojen huippu, joka on maailman johtava monimuotoisuuden ja hyväksynnän suhteen 

Maailmanlaajuinen työtilan tarjoaja, koska enemmän ihmisiä kuin koskaan on halukas muuttamaan toimipaikkaansa tavoittaakseen urapyrkimyksiä, korkeampaa palkkaa ja parempaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa Välittömät toimistot on analysoinut ja arvostellut korkeat BKT-maat työtuntien, vuosiloman, tasa-arvon, onnellisuuden, vanhempainloman ja muiden perusteella määrittääkseen maailman parhaat työ- ja asumismaat.   

Kolme parasta maata asua ja työskennellä  

Yllä oleva kaavio näyttää kolme parasta maata, joissa asuu ja työskentelee maailmanlaajuisesti, luokiteltuna onnellisuuspisteiden, vähimmäispalkan, vanhempainloman, lomakorvauksen, LGBTQ-työllisyyden, tasa-arvoindeksin sekä työ- ja perhe-elämän tasapainon perusteella. 

Kolme parasta, Norja, Australia ja Alankomaat, tarjoavat korkean elintason, vahvan talouden, erinomaisen työn ja perhe-elämän tasapainon, vahvat sosiaaliturvajärjestelmät sekä kattavat, monipuoliset työympäristöt.   

Kaikki ovat maailman kolmen onnellisimman maan joukossa, mutta jokainen saavutti korkeat pisteet myös muilla aloilla.  

Norja tarjoaa 49 viikkoa kestävää äitiyslomaa, joka on maailman eniten palkattu äitiysloma. Australian minimipalkka on yksi korkeimmista, 15 dollaria tunnissa, kun taas Alankomaat ylittää muut tarjoten parhaan työ- ja perhe-elämän tasapainon, keskimääräinen 32 tunnin työviikko.   

Mainos

Australiassa on yksi maailman korkeimmista minimipalkoista. ja kun keskimääräinen työviikko on vain 29 tuntia, sinulla on runsaasti aikaa nauttia auringonpaisteesta. 20 päivän loman lisäksi Australia on myös omaksunut joustavan työelämän, ja joustavat ja yhteistyötilat ovat kasvussa. Voit katsoa joitain Sydneyn parhaista työskentelytiloista tätä

Norja on maailman kärjessä Premier Workplace Havenina 

Norjan voitto maailman parhaana työmaana vuonna 2024 ei ole yllätys, sillä se on ollut UNDP:n inhimillisen kehityksen indeksin kärjessä useiden vuosien ajan. HDI on 0.961 vuonna 2021. HDI tiivistää maan inhimillisen kehityksen saavutukset, mukaan lukien: 

  • Pitkä ja terve elinikä
  • Elintaso
  • tuntemus

Norja sijoittui korkealle lähes jokaisella analysoimallamme alueella. Hän sijoittui listan kärkeen tasa-arvon, lgbtq-työllisyyden, vanhempainloman osalta ja kolmen parhaan maan joukossa onnellisuuden, työ- ja perhe-elämän tasapainon sekä vähimmäispalkan osalta. 

Swiss Bliss: Sveitsi on maailman ykkönen 

McKinseyn tutkimuksen mukaan neljännes työntekijöistä 15 maassa tunsi itsensä loppuun palaneeksi viime vuonna. Jos tunnet itsesi väsyneeksi ja ylityöllistetyksi, Sveitsiin muuttaminen voi tarjota sinulle paremman tasapainon toimistoelämän ja henkilökohtaisen ajan välillä. 

Tekijöitä, jotka tekevät sveitsiläisistä työntekijöitä, joten sisältöön yleisesti kuuluvat BKT henkeä kohti, sosiaalinen tuki, terveen elinajanodote ja vapaus tehdä elämänvalintoja. Sveitsi sijoittuu ykköseksi minimipalkan suhteen ja maailman viiden parhaan maan joukossa parhaan työn ja perhe-elämän tasapainon suhteen.  

Inklusiivisuus voittaa Alankomaissa 

Alankomaat on yksi edistyneimmistä maailmanlaajuisesti työskentelevistä maista, ja se on kaikkien analysoitujen maiden tasa-arvoindeksin toiseksi korkein pistemäärä. Ei ole yllättävää, että Alankomaat on myös kolmen parhaan LGBTQA+-työntekijöiden työmaan joukossa.  

Alankomaat, jolla on yksi maailman parhaista onnellisuuspisteistä sekä työ- ja perhe-elämän tasapainopisteistä, tarjoaa kattavan ja houkuttelevan turvapaikan vuoden 2024 maailmanlaajuiselle työvoimalle.  

Yhteistyötä Amsterdamissa

Alankomaissa on yleensä aktiivinen työyhteisö, ja Amsterdamin toimistot ovat kysyttyjä, erityisesti teknologia- ja luovissa tiloissa.

Löydät luettelon Amsterdamin co-working-tiloista tästä.

Lähteet ja menetelmät: Välittömät toimistot ovat analysoineet ja arvioineet korkeat BKT-maat onnellisuuspisteiden, vähimmäispalkan, vanhempainloman, lomakorvauksen, LGBTQ-työllisyyden, tasa-arvoindeksin sekä työ- ja perhe-elämän tasapainon perusteella määrittääkseen parhaat maat asua ja työskennellä maailmanlaajuisesti.   

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa