Liity verkostomme!

Talous

Komissaarit Schmit ja Breton keskustelevat työntekijöiden oikeuksista tekoälyn aikakaudella vuoden 2023 Euroopan työllisyyden ja sosiaalisten oikeuksien foorumissa

SHARE:

Julkaistu

on

16. ja 17. marraskuuta työllisyydestä ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit ja sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton (Kuvassa) osallistuu sarjan toiseen painokseen Euroopan työllisyyden ja sosiaalisten oikeuksien foorumi. Tämän vuoden foorumin teemana on tekoälyn (AI) vaikutus työelämään. #EUSocialForum on Euroopan suurin työllisyyttä ja sosiaaliasioita käsittelevä tapahtuma. Se kokoaa yhteen päättäjät, yritysjohtajat, alan asiantuntijat, työmarkkinaosapuolet, kansalaisyhteiskunnan ja tiedemaailman keskustelemaan teknologian ja tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista ja haasteista.

16. marraskuuta, arvoisa komission jäsen Schmit osallistuu EU:n politiikkaa ja tekoälyn sääntelyä käsittelevään istuntoon, jossa pohditaan, miten voidaan varmistaa työntekijöiden oikeuksien turvaaminen algoritmisen hallinnan lisääntyessä ja kuinka EU:n politiikat voivat edistää ihmiskeskeistä lähestymistapaa tekoälyyn. 17. marraskuuta hän on osa yhteistä paneelia Euroopan jälleenrakennus-ja kehityspankin, jossa keskustellaan siitä, kuinka investoinnit osaamiseen ja digitaaliseen transformaatioon voivat tukea Ukrainan jälleenrakennusta. 17. marraskuuta, arvoisa komission jäsen Breton pitää johdantopuheen keskustellakseen tekoälyn muuttavasta roolista työpaikalla, sen mahdollisuuksista ja siitä, kuinka EU:n politiikalla voidaan vastata mahdollisiin haasteisiin. muu kaiuttimet Mukana professori Christopher Pissarides, Institute for the Future of Workin perustaja ja toinen puheenjohtaja sekä vuoden 2010 taloustieteen Nobelin voittaja.

Toimittajat voivat ilmoittautua tapahtumaan tätä. Tilaisuudessa on koko tapahtuman ajan käytettävissä lehdistöhuone, johon toimittajilla on mahdollisuus pyytää haastatteluja kaiuttimien kanssa. 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa