Liity verkostomme!

Bitcoin

Bitcoinin tulevaisuuden tutkiminen: Foxifyn Harley Simpsonin kanssa.

SHARE:

Julkaistu

on

CoinReporterin Foxifyn Harley Simpsonin haastattelu säännöksistä, CBDC Innovationsista ja heidän ainutlaatuisesta alustasta

"Mitä tulee pitkän aikavälin potentiaaliin, näemme jo osan siitä pelaavan suurten toimijoiden, kuten Fidelityn ja BlackRockin, osallistuvan avaruuteen, vaikka ei suoraan Bitcoinin kanssa. Vaikka meillä on tällä hetkellä haastava sääntely-ympäristö Yhdysvalloissa, uskon, että kun määräykset ovat käytössä, markkinoille tulee suurempia instituutioita. Tämä johtaa massakäyttöön ja vähentyneeseen volatiliteettiin ajan myötä, mikä viime kädessä korostaa Bitcoinin suurta potentiaalia.

Mitä tulee sääntelyn vaikutukseen lohkoketjuteollisuuteen, on totta, että säännökset voivat hidastaa pienempien projektien kehitystä, koska markkinoille pääsyn este voi muuttua vaikeammaksi navigoida. Pitkällä aikavälillä tiukemmat määräykset voivat kuitenkin johtaa huijausten ja petollisten toimintojen vähenemiseen, mikä lopulta hyödyttää alaa.

Kun tarkastellaan keskuspankkien digitaalisten valuuttojen (CBDC) vaikutusta kryptomarkkinoihin, se riippuu todellakin siitä, miten niitä käytetään. Jos CBDC:t voidaan helposti integroida olemassa oleviin kryptolompakoihin ja -alustoihin, ne voivat auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi digitaalisten valuuttojen kanssa. Tämän kasvun toteutuminen voi kuitenkin kestää jonkin aikaa.

Foxifyn käyttötapaukseen keskittyen yrityksemme on kehittänyt ainutlaatuisen peer-to-peer-kaupankäyntialustan. Sen sijaan, että luottaisivat keskitettyyn markkinatakaaseen, käyttäjät voivat luoda omia kauppojaan ja löytää vastineita suoraan alustalta. Tämä lähestymistapa antaa vähittäiskauppiaille mahdollisuuden ja edistää oikeudenmukaista ja avointa kauppaympäristöä.

Alustamme on hajautettu, ja varat pidetään älykkäässä sopimuksessa yrityksen sijaan. Tämä varmistaa, että tapahtumat ovat turvallisia, ja se toimii samalla tavalla kuin muut hajautetut sovellukset. Mitä tulee tapahtuman turvallisuuteen alustallamme, se on yhtä turvallinen kuin tyypillinen Web3-lompakko, mikäli älykkäässä sopimuksessa ei ole haitallisia elementtejä. Tekniset yksityiskohdat voivat olla monimutkaisia, mutta käyttäjät voivat luottaa kauppansa turvallisuuteen alustallamme. "

"Ainoa takuu kryptossa on riski"

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa