Liity verkostomme!

Talous

Scale-Up Europella on kunnianhimoisia suunnitelmia luoda huomisen Euroopan teknologiamestareita

SHARE:

Julkaistu

on

EU Reporter tapasi Scale-Up Europen Kat Borlonganin. Presidentti Emmanuel Macronin käynnistämässä Scale-Up Europessa tarkastellaan keskeisiä skaalaamiseen tarvittavia tekijöitä: lahjakkuutta, investointeja, startup-yritysyhteistyötä ja syväteknologiaa. 

Ryhmään kuuluu yli 150 Euroopan johtavaa teknologian perustajaa, sijoittajaa, tutkijaa, yritysten toimitusjohtajia ja valtion virkamiehiä, joilla on sama tavoite: nopeuttaa Euroopassa syntyneiden globaalien teknologiajohtajien nousua sekä edistyksen että teknologisen itsemääräämisoikeuden palveluksessa.

Borlongan työskenteli yli 3 vuotta La Frenchin johtajana. La French on hallituksen johtama tehtävä, joka on rakennettu tukemaan Ranskan startup-ekosysteemiä. Toisin kuin vastaavat järjestöt, La Frenchillä oli vertaansa vailla oleva yhteys hallituksen sydämeen ja saada asioita tapahtumaan. Kun he pyysivät muutosta yleiseen järjestykseen, se tapahtuisi. Esimerkiksi yrittäessään houkutella parhaita kykyjä eri puolilta maailmaa, he hallitus tekivät jokaisen startup-yrityksen helpoksi palkata kaikkialta maailmasta muutamassa päivässä tarjoten neljän vuoden oleskeluluvan. Prosessi oli suoraviivainen, erittäin virtaviivainen ja jaettu 121 ranskalaisen teknologiayrityksen kanssa ympäri maailmaa. 

Kysyttäessä, mitä Ranskan tuleva EU-puheenjohtajuus merkitsee tällä alalla, Borlongan luottaa siihen, että Macronilla on kunnianhimoisia suunnitelmia: "Macron ei ota vain puolustusstrategiaa, hän ei halua tehdä samaa virhettä, joka tehtiin 2000-luvun alussa, jolloin Eurooppa jäi kokonaan paitsi koko Internet-vallankumouksesta. Se ei ole vain puolustusstrategia, jossa tarkastellaan sääntelyä, kilpailupolitiikkaa ja finanssipolitiikkaa, vaan se ottaa hyökkäyksen, joka keskittyy siihen, että Eurooppa luo omat mestarinsa ja kasvaa.” Borlongan sanoo, että hän todennäköisesti tarkastelee neljää tai viittä keskeistä aloitetta, jotka tuottavat hyvin konkreettisia tuloksia. 

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos

Talous

EU:n rahoitusjärjestelmän suojaaminen kyberhyökkäyksiltä ja ICT-häiriöiltä

Julkaistu

on

Talous- ja raha-asioiden valiokunnan jäsenet äänestivät (1. joulukuuta) uusista säännöistä, joilla pyritään vahvistamaan ICT-järjestelmien kestävyyttä rahoituspalvelualalla, erityisesti vaatimuksia havaita, rajoittaa, suojata ja korjata tieto- ja viestintätekniikan ongelmia. Uusiin vaatimuksiin liittyisi digitaalisten ominaisuuksien raportointi ja testaus.

"Euroopan unioni on askeleen lähempänä kattavaa ja hyvin koordinoitua sääntökokoelmaa, joka käsittelee ICT-riskejä ja rakentaa kyberresilienssiä kaikille yhteisöille", sanoi asetuksesta vastaava Billy Kelleher (Renew, IE).

Sääntöjä sovellettaisiin EU-tasolla säänneltyihin rahoitusyksiköihin, kuten pankkeihin, maksupalveluntarjoajiin, sähköisen rahan tarjoajiin, sijoituspalveluyrityksiin, kryptovarojen palveluntarjoajiin ja kolmannen osapuolen ICT-palveluntarjoajiin.

Riskeihin varautuminen ja raportointi

Mainos

Tieto- ja viestintätekniikan riskienhallinnan viitekehyksessä tulisi ottaa huomioon merkittävät erot rahoituslaitosten välillä koon, luonteen, monimutkaisuuden ja riskiprofiilin osalta. Mepit haluavat yritysten reagoivan tehokkaasti ja toipuvan nopeasti samalla kun ne varmistavat toiminnan jatkuvuuden.

Parlamentin jäsenet sopivat, että niiden olisi raportoitava toimivaltaisille viranomaisilleen keskitetysti ja yhdenmukaisesti, jotta finanssialan toimijoille saataisiin aikaan vankka tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvien vaaratilanteiden raportointijärjestelmä, jolla on vähemmän hallinnollista taakkaa ja ilman päällekkäisyyksiä. Olisi tutkittava mahdollisuutta perustaa yksi EU-keskus suuria tieto- ja viestintätekniikkaan liittyviä tapauksia varten.

Kolmannen osapuolen ICT-riskien valvonta

Mainos

Valvonnan tulisi ulottua ICT-palvelujen tarjoajiin. Parlamentin jäsenet tunnustivat heidän ratkaisevan panoksensa rahoitusalan toiminnalle ja ovat siksi vaatineet, että yhteinen valvontaelin valvoo niitä asianmukaisesti EU:n tasolla. Valiokunta haluaa myös yhden Euroopan valvontaviranomaisen valvovan suoraan kriittisiä kolmannen osapuolen ICT-palveluntarjoajia. Lisäksi kolmansiin maihin sijoittautuneiden kriittisten tieto- ja viestintätekniikan kolmansien osapuolten palveluntarjoajien edellytetään sijoittautumista EU:hun, jotta ne voivat tehdä sopimusjärjestelyjä rahoituslaitosten kanssa.

Lopuksi parlamentin jäsenet haluavat tehostaa tietojen vaihtoa ja yhteistyötä Euroopan valvontaviranomaisten, kansallisten toimivaltaisten viranomaisten, verkko- ja tietojärjestelmien yhteistyöryhmän (NIS), kansallisten tietoturvaloukkausten torjuntaryhmien (CSIRT) sekä päävalvojan ja yhteisen valvontaelimen välillä. . Tällä varmistetaan, että jäsenmaissa omaksumat kyberturvallisuusstrategiat ovat johdonmukaisia, että talousvalvojat ovat tietoisia kybervälikohtauksista ja mahdollistetaan monialainen oppimisprosessi.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Talous

Neuvosto hyväksyy neuvotteluvaltuuden kryptovarojen siirtojen puhdistamiseksi

Julkaistu

on

EU:n suurlähettiläät ovat sopineet (1. joulukuuta) valtuutuksen neuvotella Euroopan parlamentin kanssa ehdotuksesta varojen siirtoihin liittyvien tietojen nykyisten sääntöjen päivittämiseksi. Päivityksen tavoitteena on laajentaa sääntöjen soveltamisala tiettyihin kryptovaroihin.

"Tämänpäiväinen sopimus on tärkeä askel kohti rahoitusjärjestelmiemme aukkojen kuromista, joita rikolliset käyttävät pahantahtoisesti laittomien voittojen pesuun tai terroristitoiminnan rahoittamiseen", Slovenian valtiovarainministeri Andrej Šircelj. "Salakirjoitusvarat ovat yhä suuremmassa vaarassa tulla hyväksi rahanpesuun ja rikollisiin tarkoituksiin, ja olen iloinen, että neuvosto voi edistyä nopeasti tämän kiireellisen ehdotuksen käsittelyssä."

Ehdotuksen tavoitteena on ottaa käyttöön kryptoomaisuuspalvelujen tarjoajien velvollisuus kerätä ja asettaa saataville täydelliset tiedot hoitamiensa virtuaalisten tai kryptovarojen siirtojen lähettäjistä ja vastaanottajista. Näin maksupalveluntarjoajat tekevät tällä hetkellä pankkisiirroille. Jäljitettävillä kryptovarojen siirroilla on helpompi tunnistaa ja estää epäilyttävät tapahtumat.

Neuvosto haluaa sisällyttää kryptovarojen siirrot kryptovarojen palveluntarjoajien ja isännöimättömien lompakoiden välillä, haluaa täydellisen joukon alullepanijatietoja kryptovarojen siirtoa varten tapahtuman määrästä riippumatta. Koska kryptovarojen siirtojen jäljitettävyys on varmistettava kiireellisesti, neuvosto pyrkii kannassaan synkronoimaan varojen siirtoa koskevan ehdotuksen soveltamisen ja kryptovarojen sääntelyn markkinoita (MiCA).

Mainos

Tämä ehdotus on osa lainsäädäntöehdotuspakettia, jolla vahvistetaan EU:n rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevia sääntöjä (AML/CFT), jonka komissio esitti 20. heinäkuuta 2021.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Maatalous

"Dai the Dairy" voittaa Walesin maatalouspalkinnon

Julkaistu

on

Tunnettu Pembrokeshiren maidontuottaja Dai Miles (Kuvassa), joka viljelee aivan Haverfordwestin ulkopuolella Walesissa, on valittu 2021 Farmers' Union of Walesin (FUW) palkinnon voittajaksi henkilölle, joka on antanut erinomaisen panoksen Walesin meijeriteollisuudelle.

Palkinto myönnetään henkilölle, joka on tehnyt suuren panoksen ja josta on tullut kiinteä osa Walesin meijeriteollisuutta. Tuomarit olivat vaikuttuneita panoksesta, jonka Miles on tehnyt ja antaa edelleen meijeriteollisuudelle.

Palkinnon luovuttaessa Royal Welsh Winter Fair -messuilla maanantaina 29. marraskuuta FUW:n presidentti Glyn Roberts sanoi: "Dai Milesiä voidaan kuvata vain meijeriteollisuutemme vahvuutena. Hänen intohimonsa, omistautumisensa ja innostuksensa kaikkeen maitoalaan on inspiroivaa. 

”Hän ei ainoastaan ​​tee erinomaista työtä maidontuottajana, huolehtii karjasta, maasta ja tuottaa kestävää ravintoa, vaan hän auttoi myös varmistamaan Walesista tulevan luomumaidon pitkän aikavälin markkinat tukemalla Walesin luomujalostustarpeita. Palkintoa ei voisi saada arvokkaammalle voittajalle."

Mainos

Dai Miles varttui Felin Fachissa lähellä Lampeteria ja kävi Aberaeronin peruskoulua. Ei maanviljelijäperheestä, vaan Dai aloitti maanviljelijäuransa käymällä Welsh Agricultural Collegessa Aberystwythissä, jossa hän sai kansallisen maatalousdiplomin ja suoritti voileipävuoden Godor Nantgaredigissä.

Yliopiston jälkeen hän työskenteli viisi vuotta 160 lehmän paimenena Waun Fawrissa, Glynarthenissa, Llandysulissa ja sitten vielä viisi vuotta IGER Trawscoedissa avustuspaimenena kahden lypsykarjan, Lodge Farmin ja luomukarjan välillä Ty Gwynissä ennen ottamista. rohkea askel ottaa vuokrasopimus yksin.

Dai, joka on FUW:n varapuheenjohtaja Etelä-Walesissa, on myös entinen FUW:n maito- ja maitotuotekomitean puheenjohtaja, FUW:n entinen piirikunnan puheenjohtaja Pembrokeshiressä ja FUW:n vuokralaiskomitean varapuheenjohtaja. 

Mainos

Lisäksi Dai on osallistunut Farming Connectin Agri-Academy Rural Leadership -ohjelmaan, mikä on auttanut häntä kehittämään edelleen viestintätaitojaan, jotta hän voi hoitaa tehtävänsä tehokkaammin muualla kuin tilalla.

Sen lisäksi, että Dai Miles johti omaa luomumaitotilaansa, hänestä tuli vuonna 2000 yksi Calon Wen Organic Milk Co-operativen neljästä perustajajohtajasta ja ensimmäinen puheenjohtaja. Osuuskunta, jonka omistaa 25 viljelijäperhettä, auttaa turvaamaan Walesista tulevalle luomumaidolle pitkän aikavälin markkinat tukemalla Walesin luomujalostustarpeita. 

Vuonna 2013 hänestä tuli yrityksen toimitusjohtaja ja hän ryhtyi kehittämään brändiä luomumaidon markkinoiden kapealla alueella. Yritys toimittaa nyt oman merkkinsä maitoa, voita, juustoja ja pakastejogurttia suurille jälleenmyyjille Walesissa ja Isossa-Britanniassa sekä laajalle valikoimalle muita vähittäismyyntipisteitä.

Dai menestyksen keskeistä on intohimoinen usko, että kannattava maatalousteollisuus on avain Walesin maaseudun ja maaseutukulttuurin säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa