Liity verkostomme!

Pankkitoiminta

COVID-19 paljastaa paperipohjaisen kauppajärjestelmän puutteet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kansainvälisen kauppakamarin tuoreen raportin mukaan, kun COVID-19 paljastaa paperipohjaisen kauppajärjestelmän puutteet, rahoituslaitokset etsivät tapoja pitää kauppa liikkeessä. Siinä todetaan, että nykyinen ongelma perustuu kaupan pysyvimpään haavoittuvuuteen: paperiin. Paperi on rahoitusalan Achilles-kantapää. Häiriötä tapahtui aina, ainoa kysymys oli, milloin kirjoittaa Colin Stevens.

Kansainvälisen rikostuomioistuimen alustavat tiedot osoittavat, että rahoituslaitokset tuntevat jo vaikuttavansa niihin. Yli 60% äskettäisen kauppakyselyn COVID-19-täydennyksen vastaajista odottaa kauppavirtojensa vähenevän vähintään 20% vuonna 2020.

Pandemia tuo mukanaan tai pahentaa kaupan rahoitusprosessin haasteita. Auttaakseen torjumaan kaupan rahoituksen käytäntöjä COVID-19-ympäristössä, monet pankit ilmoittivat toteuttavansa omia toimenpiteitään lieventääkseen alkuperäisiä asiakirjoja koskevia sisäisiä sääntöjä. Kuitenkin vain 29% vastaajista kertoo paikallisten sääntelyviranomaisten antaneen tukea helpottaakseen jatkuvaa kauppaa.

Mainos

Se on kriittinen aika infrastruktuuripäivityksille ja avoimuuden lisäämiselle, ja vaikka pandemia on aiheuttanut paljon kielteisiä vaikutuksia, potentiaalinen positiivinen vaikutus on se, että se on tehnyt alalle selväksi, että prosesseja optimoimiseksi ja yleisen tilanteen parantamiseksi on tehtävä muutoksia kansainvälisen kaupan, kaupan rahoituksen ja rahan liikkeen toimivuus.

Ali Amirliravi, toimitusjohtaja LGR Global ja perustaja Silk Road -kolikko, selitti kuinka hänen yrityksensä on löytänyt ratkaisut näihin ongelmiin.

"Mielestäni kyse on uuden tekniikan integroimisesta älykkäästi. Otetaan esimerkiksi yritykseni LGR Global, kun on kyse rahaliikkeestä, keskitymme kolmeen asiaan: nopeuteen, kustannuksiin ja läpinäkyvyyteen. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi johamme tekniikkaa ja optimoimme olemassa olevia menetelmiä esimerkiksi lohkoketjun, digitaalisten valuuttojen ja yleisen digitalisoinnin avulla.

Mainos
Ali Amirliravi, LGR Globalin toimitusjohtaja ja Silk Road Coinin perustaja,

Ali Amirliravi, LGR Globalin toimitusjohtaja ja Silk Road Coinin perustaja

"On aivan selvää, miten uudella tekniikalla voi olla vaikutuksia esimerkiksi nopeuteen ja läpinäkyvyyteen, mutta kun sanon, että on tärkeää integroida tekniikat älykkäästi, mikä on tärkeää, koska asiakkaan on aina pidettävä mielessä - viimeinen asia, jonka haluamme Haluamme esitellä järjestelmän, joka tosiasiallisesti hämmentää käyttäjiämme ja tekee työstään monimutkaisemman. Joten toisaalta ratkaisu näihin ongelmiin löytyy uudesta tekniikasta, mutta toisaalta kyse on käyttäjäkokemuksen luomisesta, joka on helppokäyttöinen ja vuorovaikutuksessa olemassa olevien järjestelmien kanssa, ja integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin.

"Mitä tulee laajempaan toimitusketjun rahoituksen aiheeseen, näemme, että on tarpeen parantaa tuotteiden elinkaaren prosessien ja mekanismien digitalisointia ja automatisointia. Monen hyödykekaupan alalla on niin monia eri sidosryhmiä , välittäjät, pankit jne., ja jokaisella heistä on oma tapansa tehdä tämä - standardoinnista puuttuu yleisesti etenkin Silkkitien alueella. Standardoinnin puute johtaa sekaannukseen vaatimustenmukaisuusvaatimuksissa, kaupallisissa asiakirjoissa, kirjeissä luotto jne., mikä tarkoittaa viivästyksiä ja lisäkustannuksia kaikille osapuolille.Lisäksi meillä on valtava kysymys petoksista, joita sinun on odotettava käsitellessäsi tällaista eroja prosessien ja raportoinnin laadussa. Tässä ratkaisu on taas käyttää tekniikkaa ja digitalisoida ja automatisoida mahdollisimman monta näistä prosesseista - inhimillisten virheiden poistamiseksi yhtälöstä pitäisi olla tarkoitus.

"Ja tässä on todella jännittävä asia digitalisaation ja standardoinnin tuomisessa toimitusketjun rahoitukseen: tämä paitsi tekee liiketoiminnasta paljon suoraviivaisempaa myös yrityksille itselleen, tämä lisääntynyt avoimuus ja optimointi tekevät yrityksistä myös paljon houkuttelevampia ulkopuolelle Se on win-win kaikille täällä mukana oleville. "

Kuinka Amirliravi uskoo, että nämä uudet järjestelmät voidaan integroida olemassa olevaan infrastruktuuriin?

"Tämä on todella keskeinen kysymys, ja vietimme paljon aikaa LGR Globalilla. Tajusimme, että sinulla voi olla loistava tekninen ratkaisu, mutta jos se aiheuttaa monimutkaisuutta tai hämmennystä asiakkaillesi, niin päädyt aiheuttamaan enemmän ongelmia kuin ratkaiset.

Kaupan rahoituksen ja rahan liikkumisen alalla tämä tarkoittaa sitä, että uusien ratkaisujen on kyettävä kytkemään suoraan olemassa oleviin asiakasjärjestelmiin - tämä on kaikki mahdollista API: n avulla. Kyse on perinteisen rahoituksen ja fintechin välisen kuilun poistamisesta ja sen varmistamisesta, että digitalisaation edut saadaan saumattomalla käyttökokemuksella.

Kaupan rahoitusekosysteemillä on useita eri sidosryhmiä, joilla kaikilla on omat järjestelmänsä. Tarvitsemme todella kattavan ratkaisun, joka tuo läpinäkyvyyttä ja nopeutta näihin prosesseihin, mutta voi silti olla vuorovaikutuksessa niiden perintö- ja pankkijärjestelmien kanssa, joihin teollisuus luottaa. Silloin alkaa näkyä todellisia muutoksia. "

Missä ovat muutoksen ja mahdollisuuksien globaalit hotspotit? Ali Amirliravi sanoo, että hänen yrityksensä, LGR Global, keskittyy Silkkitie-alueeseen - Euroopan, Keski-Aasian ja Kiinan välillä - muutamasta tärkeimmästä syystä:

"Ensinnäkin se on uskomattoman kasvava alue. Jos katsomme esimerkiksi Kiinaa, niiden BKT: n kasvu on pysynyt viime vuosina yli 6 prosentissa, ja Keski-Aasian talouksien määrä on samanlainen, ellei jopa korkeampi. Tällainen kasvu tarkoittaa lisääntynyttä kauppaa, lisääntynyttä ulkomaista omistusta ja tytäryhtiöiden kehittämistä. Se on alue, jolla voit todella nähdä mahdollisuuden tuoda paljon automaatiota ja standardointia toimitusketjujen prosesseihin. Siellä liikkuu paljon rahaa ja uusia kauppakumppanuuksia tehdään koko ajan, mutta alalla on myös paljon kipupisteitä.

Toinen syy liittyy alueen valuuttakurssimuutosten todellisuuteen. Kun sanomme Silk Roadin maat, puhumme 68 maasta, joista jokaisella on oma valuuttansa ja yksilölliset arvonvaihtelut, jotka tulevat sivutuotteena. Rajat ylittävä kauppa tällä alueella tarkoittaa, että rahoituspuolelle osallistuvien yritysten ja sidosryhmien on käsiteltävä kaikenlaisia ​​valuutanvaihtoon liittyviä ongelmia.

Ja tässä perinteisessä järjestelmässä esiintyvillä pankkiviivästyksillä on todellakin kielteinen vaikutus alueen liiketoimintaan: koska jotkut näistä valuutoista ovat erittäin epävakaita, voi olla, että siihen mennessä, kun liiketoimi on lopullisesti selvitetty, todellinen siirrettävä arvo päätyy huomattavasti erilaiseksi kuin mitä alun perin olisi voitu sopia. Tämä aiheuttaa kaikenlaista päänsärkyä, kun on kyse kaikkien osapuolten kirjanpidosta, ja se on ongelma, jonka käsittelin suoraan teollisuudessani. "

Amirliravi uskoo, että mitä näemme juuri nyt, on ala, joka on valmis muutoksiin. Jopa pandemian aikana yritykset ja taloudet kasvavat, ja kohti digitaalisia, automatisoituja ratkaisuja on nyt enemmän kuin koskaan ennen. Rajat ylittävien liiketoimien määrä on kasvanut tasaisesti 6 prosentissa jo vuosia, ja pelkästään kansainvälinen maksuala on 200 miljardin dollarin arvoinen.

Tällaiset numerot osoittavat vaikutuksen, joka optimoinnilla tällä alueella voi olla.

Aiheet, kuten kustannukset, läpinäkyvyys, nopeus, joustavuus ja digitalisointi, ovat alalla tällä hetkellä nousussa, ja kun kaupat ja toimitusketjut muuttuvat yhä arvokkaammiksi ja monimutkaisemmiksi, infrastruktuurivaatimukset kasvavat vastaavasti. Kyse ei todellakaan ole "jos", vaan "milloin" - ala on tällä hetkellä tienhaarassa: on selvää, että uudet tekniikat virtaviivaistavat ja optimoivat prosesseja, mutta osapuolet odottavat turvallista ja luotettavaa ratkaisua riittävä käsittelemään usein tapahtuvia, suuria määriä tapahtumia ja riittävän joustava sopeutumaan kaupan rahoituksen monimutkaisiin kaupparakenteisiin. "

Amirliravi ja hänen kollegansa LGR Globalissa näkevät jännittävän tulevaisuuden b2b-rahaliikkeelle ja kaupan rahoitusteollisuudelle.

"Luulen, että jotain, jonka aiomme edelleen nähdä, on uusien teknologioiden vaikutus teollisuuteen", hän sanoi. "Esimerkiksi blockchain-infrastruktuuria ja digitaalisia valuuttoja käytetään lisäämään avoimuutta ja nopeutta tapahtumiin. Myös valtion liikkeeseen laskemia keskuspankin digitaalisia valuuttoja ollaan luomassa, ja tällä on myös mielenkiintoinen vaikutus rajatylittävään rahaliikkeeseen.

"Tarkastelemme, kuinka digitaalisia älykkäitä sopimuksia voidaan käyttää kaupan rahoituksessa uusien automatisoitujen remburssien luomiseen, ja tämä on todella mielenkiintoista, kun IoT-tekniikka otetaan käyttöön. Järjestelmämme pystyy käynnistämään maksutapahtumat ja maksut automaattisesti saapuvien tulojen perusteella tietovirtoja. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voisimme luoda älykkään sopimuksen akkukirjasta, joka vapauttaa maksun automaattisesti, kun lähetyskontti tai -alus saavuttaa tietyn sijainnin. Tai, yksinkertaisemman esimerkin, maksut voidaan käynnistää kerran Joukko vaatimustenmukaisuusasiakirjoja tarkistetaan ja ladataan järjestelmään. Automaatio on niin valtava trendi - näemme yhä enemmän perinteisiä prosesseja häiriintyvän.

"Datalla on jatkossakin valtava rooli toimitusketjun rahoituksen tulevaisuuden muokkaamisessa. Nykyisessä järjestelmässä paljon dataa hiljennetään, ja standardoinnin puute todella häiritsee tiedonkeruumahdollisuuksia. Kuitenkin, kun tämä ongelma on ratkaistu, end-to-end-digitaalisen kaupan rahoitusalusta kykenisi tuottamaan suuria tietojoukkoja, joita voitaisiin käyttää kaikenlaisten teoreettisten mallien ja teollisuuden oivallusten luomiseen. Tietojen laatu ja herkkyys tarkoittavat tietenkin, että tiedonhallinta ja turvallisuus ovat uskomattoman tärkeitä huomisen teollisuudelle.

"Minulle rahaliikkeen ja kaupan rahoitusalan tulevaisuus on valoisa. Olemme siirtymässä uuteen digitaaliseen aikakauteen, ja tämä merkitsee kaikenlaisia ​​uusia liiketoimintamahdollisuuksia etenkin yrityksille, jotka omaksuvat seuraavan sukupolven tekniikat."

Pankkitoiminta

Italian Monte dei Paschin, maailman vanhimman pankin, lasku ja lähes pudotus

Julkaistu

on

By

Näkymä maailman vanhimman pankin Monte dei Paschi di Sienan (MPS) logosta Siena, Italia, 11. elokuuta 2021 REUTERS / Jennifer Lorenzini

Näkymä maailman vanhimman pankin Monte dei Paschi di Sienan (MPS) logosta Sienassa, Italiassa. REUTERS / Jennifer Lorenzini

Neljä vuotta sen jälkeen, kun Rooma käytti 5.4 miljardia euroa (6.3 miljardia dollaria) sen pelastamiseen, Rooma neuvottelee Monte dei Paschin myymisestä (BMPS.MI) UniCreditille (CRDI.MI) ja leikkaa 64 prosentin osuutensa Toscanan pankista, kirjoittaa Valentina Za, Reuters.

Tässä on aikajana Monte dei Paschin (MPS) lähihistorian tärkeimmistä tapahtumista, jotka ovat tehneet siitä Italian pankki -painajaisen ruumiillistuman.

Mainos

MARRASKUU 2007 - MPS ostaa Antonvenetan Santanderilta (SAN.MC) 9 miljardia euroa käteisenä vain kuukausia sen jälkeen, kun espanjalainen pankki maksoi 6.6 miljardia euroa Italian alueelliselle lainanantajalle.

TAMMIKUU 2008 - MPS julkistaa 5 miljardin euron merkintäetuoikeusannin, 1 miljardin euron vaihdettavan rahoitusvälineen Fresh 2008, 2 miljardin euron pääomalainat ja 1.95 miljardin euron siltalainan Antonveneta -sopimuksen rahoittamiseksi.

MAALISKUU 2008 - Italian Pankki Mario Draghin johdolla hyväksyy Antonvenetan haltuunoton edellyttäen, että MPS rakentaa uudelleen pääomansa.

Mainos

MAALISKUU 2009 - MPS myy 1.9 miljardia euroa erikoislainoja Italian valtiovarainministeriölle rahoituksensa vahvistamiseksi.

Heinäkuu 2011 - MPS kerää 2.15 miljardia euroa oikeuskysymyksessä ennen eurooppalaisia ​​stressitestien tuloksia.

SYYSKUU 2011 - Italian Pankki tarjoaa 6 miljardia euroa hätälikviditeettiä MPS: lle reposopimusten kautta euroalueen valtionvelkakriisin kärjistyessä.

JOULUKUU 2011 - Euroopan pankkiviranomainen asettaa MPS: n pääomavajeeksi 3.267 miljardia euroa osana yleistä suositusta 71 lainanantajalle pääomarahastojensa lisäämiseksi.

Helmikuu 2012 - MPS vähentää pääomatarpeitaan miljardilla eurolla muuttamalla hybridipääomainstrumentteja osakkeiksi.

MAALISKUU 2012 - MPS tekee 4.7 miljardin euron tappion vuonna 2011 miljardien liikearvon alaskirjausten jälkeen Antonveneta -kaupoista.

TOUKOKUU 2012 - Italian poliisi etsii MPS: n päämajaa syyttäjinä tutkiessaan, johtiko se harhaan Antonvenetan hankinnan sääntelyviranomaisia.

KESÄKUU 2012 - MPS sanoo tarvitsevansa 1.3 miljardia euroa pääomaa noudattaakseen EPV: n suositusta.

KESÄKUU 2012 - MPS pyytää Italian valtiovarainministeriötä takaamaan enintään 2 miljardin euron suuruiset erikoislainat.

LOKAKUU 2012 - Osakkeenomistajat hyväksyvät 1 miljardin euron uusille sijoittajille suunnatun osakeannin.

Helmikuu 2013 - MPS sanoo, että kolmen vuosien 2006–09 johdannaiskaupan aiheuttamat tappiot ovat 730 miljoonaa euroa.

MAALISKUU 2013 - MPS menettää 3.17 miljardia euroa vuonna 2012, kun sen suurten Italian valtion joukkovelkakirjalainojen hinnat laskevat.

MAALISKUU 2014 - MPS tekee vuoden 2013 nettotappion 1.44 miljardia euroa.

KESÄKUU 2014 - MPS kerää 5 miljardia euroa erittäin alennetuista oikeuksista ja maksaa valtiolle takaisin 3.1 miljardia euroa.

LOKAKUU 2014 - MPS on huonoin suorittaja Euroopan laajuisissa stressitesteissä, ja sen pääomavaje on 2.1 miljardia euroa.

LOKAKUU 2014-Entinen MPS: n puheenjohtaja, toimitusjohtaja ja talouspäällikkö tuomitaan kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen syyllistyessään harhaanjohtaviin sääntelyviranomaisiin.

MARRASKUU 2014 - MPS aikoo kerätä jopa 2.5 miljardia euroa stressitestien tulosten jälkeen.

KESÄKUU 2015 - MPS kerää 3 miljardia euroa käteisenä, kun se on kasvattanut merkintäoikeuttaan sen jälkeen, kun se on julkaissut 5.3 miljardin euron nettotappion vuonna 2014 ennätyksellisistä huonojen lainojen arvonalennuksista. Se maksaa loput 1.1 miljardin euron valtion takaamat erityislainat takaisin.

Heinäkuu 2016 - MPS ilmoittaa uudesta 5 miljardin euron oikeudesta ja aikoo poistaa 28 miljardin euron luottotappiot, koska eurooppalaisten pankkien stressitestit osoittavat, että sillä olisi negatiivinen pääoma.

JOULUKUU 2016 - MPS pyytää valtiolta apua ennalta varautuvan pääomapohjan vahvistamisen jälkeen, kun sen käteispuhelu epäonnistuu. EKP asettaa pankin pääomatarpeeksi 8.8 miljardia euroa.

Heinäkuu 2017 - Kun EKP on julistanut MPS: n liuottimen, EU -komissio selvittää valtion pelastustoimen, joka maksaa valtiolle 5.4 miljardia euroa vastineeksi 68 prosentin osuudesta. Yksityiset sijoittajat maksavat 2.8 miljardia euroa yhteensä 8.2 miljardiin euroon.

Helmikuu 2018 - MPS kääntyy voittoon vuonna 2018, mutta sanoo, että sen päivitetyt ennusteet ovat EU: n sovittujen rakenneuudistustavoitteiden alapuolella.

LOKAKUU 2018 - MPS saa päätökseen Euroopan suurimman luottotappioiden arvopaperistamisen, ja se vähentää 24 miljardin euron luottotappiot.

Helmikuu 2020 - MPS tekee miljardin euron tappion 1.

TOUKOKUU 2020 - Toimitusjohtaja Marco Morelli eroaa tehtävästään ja kehottaa Roomaa turvaamaan kumppanin MPS: lle mahdollisimman pian. Hänen tilalleen tulee 5 tähden Guido Bastianini.

ELOKUU 2020-Italia varaa 1.5 miljardia euroa MPS: n auttamiseen, koska se pyrkii saavuttamaan vuoden 2022 puolivälin yksityistämisajan.

LOKAKUU 2020 - MPS: n osakkeenomistajat hyväksyivät valtion rahoittaman suunnitelman leikata ankkuroituja lainoja 4.3 prosenttiin koko lainanannosta. Italian omistus laskee 64 prosenttiin, kun asetus avaa tien sen myymiselle.

LOKAKUU 2020 - Milanon tuomioistuin tuomitsee MPS: n entisen toimitusjohtajan ja puheenjohtajan virheellisestä kirjanpidosta yllätyspäätöksellä, joka pakottaa MPS: n lisäämään oikeudellisia riskejä.

JOULUKUU 2020 - MPS sanoo tarvitsevansa jopa 2.5 miljardia euroa pääomaa.

JOULUKUU 2020 - Italia hyväksyy pankkien sulautumisen verohelpotukset, joista MPS -ostaja saa 2.3 miljardin euron edun.

TAMMIKUU 2021 - MPS avaa kirjansa mahdollisille kumppaneille.

Helmikuu 2021 - MPS tekee 1.69 miljardin euron tappion vuodelle 2020.

HUHTIKUU 2021 - Andrea Orcel aloittaa UniCreditin toimitusjohtajana.

HEINÄKUU 2021 - UniCredit aloittaa yksinoikeusneuvottelut Italian valtiovarainministeriön kanssa ostaakseen "valikoituja osia" MPS: stä päivää ennen eurooppalaisten pankkien stressitestien tuloksia, jotka osoittavat, että pienemmän pankin pääoma tuhoutuu lamassa.

(1 $ = 0.85 €27)

Continue Reading

Pankkitoiminta

Salausvaluutan sonni ei ole vain Bitcoinia

Julkaistu

on

Se on ollut villi ja arvaamaton vuosi monin tavoin. Salausvaluutat nousivat voimakkaasti institutionaalisten sijoittajien tullessa sisään. Bitcoin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle joulukuussa. Institutionaaliset investoinnit bitcoiniin olivat vuoden 2020 uutisuutisia. Sekä isot että pienet yritykset siirtivät valtavat prosenttimäärät kassavarastaan ​​bitcoiniin, mukaan lukien MicroStrategy, Mass Mutual ja Square. Ja jos viimeisimmät ilmoitukset ovat mitä tahansa ohi, ne ovat vasta aloittamassa, kirjoittaa Colin Stevens.

Kuitenkin, niin jännittävää kuin on ollutkin katsella heidän kaatuvan avaruuteen viime vuoden aikana, luvut ovat edelleen suhteellisen pieniä. Vuonna 2021 heidän päätöksensä menestys tai ei. Tämä voisi motivoida kokonaan uuden institutionaalisten sijoittajien aallon seuraamaan johtoaan. Esimerkiksi MicroStrategyin 425 miljoonan dollarin investointi bitcoiniin on jo yli kaksinkertaistunut (18. joulukuuta 2020 lähtien). Nämä ovat numeroita, jotka kiinnostavat yritystä tai sijoittajaa.

Lisäksi kryptovaluutta- ja sijoitusalustat, kuten Luno, helpottavat jo nyt laitosten osallistumista. Viimeaikaiset uutiset siitä, että S&P Dow Jones Indices - S&P Globalin, CME Groupin ja News Corpin välinen yhteisyritys - esittelee esimerkiksi kryptovaluuttaindeksit vuonna 2021, pitäisi asettaa salaus yhä useamman sijoittajan eteen päivittäin.

Seuraava suuri salausvaluutan uutinen on valtion sijoitusrahastot ja hallitukset. Ovatko he valmiita tekemään julkisen investoinnin salaukseen ensi vuonna?

Se on itse asiassa teknisesti jo tapahtunut, vaikkakaan ei suoraan. Norjan hallituksen eläkerahasto, joka tunnetaan myös nimellä Öljyrahasto, omistaa nyt lähes 600 Bitcoinia (BTC) välillisesti 1.51 prosentin osuudellaan MicroStrategyssa.

Tällaisen yksikön avoin ja julkinen sijoitus olisi luottamuksen osoitus, joka saattaisi laukaista rajun hallituksen toiminnan. Jos institutionaaliset investoinnit tuovat valtavirran kunnioitusta Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin, kuvittele, mitä valtion sijoitusrahaston tai hallituksen tuki tekisi?

Äskettäinen härkätaistelu on varmasti saanut ihmiset puhumaan, mutta vertaa vuoden 2017 tiedotusvälineiden huomiota tähän aikaan. Se on ollut lievästi sanottuna rajoitettua

Yksi syy on, että tämä härkäajo on johtanut pääasiassa institutionaalisia sijoittajia. Tämä on usein tarkoittanut salausuutisten laskeutumista vähemmän huomanneille yrityssivuille. Päämedian huomio on ymmärrettävästi ollut myös muualla - pandemioilla ja kiistanalaisilla presidentinvaaleilla on taipumus hallita uutissykliä.

Mutta on merkkejä siitä, että tämä muuttuu. Joulukuun uusi historiallinen kaikkien aikojen ennätys on tuonut mukanaan huomattavan määrän positiivista kattavuutta tärkeimmissä julkaisuissa, kuten The New York Times, The Daily Telegraph ja The Independent.

Jos bitcoinin hinta nousee edelleen - kuten monet epäilevät - se voi ajaa toisen otsikkojen aallon ja jälleen sementoida kryptovaluutta tiukasti etusivuilla. Tämä asettaa kryptovaluutan tiukasti takaisin yleiseen tietoisuuteen, mikä saattaa sytyttää tulen kuluttajien vaatimusten mukaan.

Tähän voi olla useita syitä, mutta tärkein niistä on se, että tätä härkäajoa on ajautunut pääasiassa institutionaalinen kysyntä eikä vähittäiskauppa.

Median huomion lisääntyminen varmasti muuttaisi tätä, mutta ehkä vieläkin tärkeämpää on, että salausvaluutta on nyt helpompaa kuin koskaan ostaa, kun Luno ja Coinbase menestyvät ja tukevat asiakkaita ympäri maailmaa, mutta myös PayPalin ja Squaren kaltaiset ovat nähdä valtavaa menestystä Yhdysvalloissa. He ostavat tällä hetkellä 100 prosenttia vasta lyötystä bitcoinista vastaamaan kysyntää, jonka he saavat yhdysvaltalaisilta asiakkailta.

On toinenkin elementti. Tämä viimeisin sala-ekosysteemille tarkoitettu härkätaistelu todistaa, että on halua tunnuksille, jotka eivät pelkästään toimi arvon säilyttäjinä (eli bitcoineina), ja nyt erityisemmillä ja kehittyneemmillä käyttötapauksilla varustetut merkit ovat yhä suositumpia .

Kryptovaluutan rahakkeet ovat vaihdettavissa olevia digitaalisia resursseja, joita voidaan käyttää vaihtovälineinä (vaihdettuina) liikkeeseen laskevan blockchain-projektin ekosysteemin sisällä. Niitä kuvataan parhaiten siitä, miten ne palvelevat loppukäyttäjää. Ajattele rahakkeita elintarvikkeina, jotka ravitsevat blockchain-pohjaisia ​​ekosysteemejä.

Salausmerkit, joita kutsutaan myös salausvaroiksi, ovat erityyppisiä virtuaalivaluutan rahakkeita, jotka sijaitsevat omilla lohkoketjuillaan ja edustavat omaisuutta tai apuohjelmaa. Useimmiten niitä käytetään varainhankintaan väkijoukkomyynnissä, mutta niitä voidaan käyttää myös korvaamaan muita asioita.

Salakirjoitustunnus, joka on saanut merkittävän uutiskirjeen, on Silkkitien kolikko. Digitaalinen salaustunnus, jonka on myöntänyt LGR Global .

Silk Road Coin on erityistunnus, joka on suunniteltu sovellettavaksi maailmanlaajuisella hyödykekauppateollisuudessa. LGR Globalin perustajan ja toimitusjohtajan Ali Amirliravin mukaan "hyödykekauppaliiketoiminnassa on monia kipupisteitä, kuten viivästykset varojen siirroissa ja selvityksissä. Avoimuuskysymykset ja valuutanvaihtelut heikentävät edelleen hyödykekauppatapahtumien tehokkuutta ja nopeutta. Laajan teollisuuden tietämyksemme pohjalta olemme luoneet Silk Road Coinin näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja hyödykekaupan ja kaupan rahoitusalan optimoimiseksi kattavasti. "

LGR Globalin perustaja ja toimitusjohtaja Ali Amirliravi

LGR Globalin perustaja ja toimitusjohtaja Ali Amirliravi

Ensinnäkin LGR Global keskittyy rajat ylittävän rahaliikkeen optimointiin ja laajenee sitten kattavan kaupan rahoituksen digitalisointiin uusilla tekniikoilla kuten Blockchain, Smart Contracts, AI ja Big Data Analytics. "LGR-foorumi lanseerattiin Silk Roadin alueella (Eurooppa-Keski-Aasia-Kiina)", kertoo Amirliravi, "alue, joka edustaa 60% maailman väestöstä, 33% maailman bruttokansantuotteesta ja jonka uskomattoman korkea ja tasainen osuus talouskasvusta (+ 6% vuodessa). "

LGR Global -alustan tavoitteena on suorittaa rahansiirrot turvallisesti ja onnistuneesti mahdollisimman nopeasti. Se saavuttaa tämän poistamalla välittäjät ja siirtämällä rahat suoraan lähettäjältä vastaanottajalle. Silk Road Coin sopii LGR-ekosysteemiin yksinoikeusmekanismina kauppiaille ja tuottajille, jotka käyttävät LGR-alustaa suurten ja monimutkaisten rajat ylittävien rahansiirtotapahtumien ja kaupan rahoitustoimien suorittamiseen.

Kun Amirliravi kysyi, miltä vuosi 2021 näyttää LGR Globalille ja Silk Road Coinille, "olemme uskomattoman optimistisia uudelle vuodelle; teollisuuden ja sijoittajien palaute SRC: lle ja digitaalisen kaupan rahoitusalustalle on ollut ylivoimaisesti positiivista. Tiedämme, että voimme tehdä suuria eroja hyödykekaupan alalla digitalisoimalla ja optimoimalla prosessit, ja olemme innoissamme esitellä menestyviä pilottihankkeita vuoden 1 ensimmäisellä ja toisella vuosineljänneksellä. "

Toimialakohtaiset rahakkeet ja blockchain-alustat ovat herättäneet huomattavaa kiinnostusta institutionaalisilta sijoittajilta - on selvää, että haluaa olla eteenpäin ajattelevia ratkaisuja, jotka ratkaisevat konkreettisia kysymyksiä.

Continue Reading

Pankkitoiminta

McGuinness esittelee järjestämättömien lainojen käsittelystrategian

Julkaistu

on

Euroopan komissio on tänään (16. joulukuuta) esittänyt strategian, jolla estetään järjestämättömien lainojen kertyminen tulevaisuudessa kaikkialla Euroopan unionissa koronaviruskriisin seurauksena. Strategian tavoitteena on varmistaa, että EU: n kotitalouksilla ja yrityksillä on jatkossakin mahdollisuus saada tarvitsemaansa rahoitusta koko kriisin ajan. Pankeilla on ratkaiseva rooli koronaviruskriisin vaikutusten lieventämisessä ylläpitämällä talouden rahoitusta. Tämä on avain EU: n talouden elpymisen tukemiseen. Kun otetaan huomioon koronaviruksen vaikutus EU: n talouteen, järjestämättömien lainojen määrän odotetaan kasvavan koko EU: ssa, vaikka kasvun ajoitus ja laajuus ovat edelleen epävarmat.

Riippuen siitä, kuinka nopeasti EU: n talous elpyy koronaviruskriisistä, pankkien omaisuuden laatu - ja puolestaan ​​niiden luottokyky - saattaa heikentyä. Talous, joka toimii ihmisten puolesta Varatoimitusjohtaja Valdis Dombrovskis sanoi: "Historia osoittaa meille, että on parasta puuttua järjestämättömiin lainoihin aikaisin ja päättäväisesti, varsinkin jos haluamme pankkien jatkavan yritysten ja kotitalouksien tukemista. Teemme nyt ennaltaehkäiseviä ja koordinoituja toimia. Tämän päivän strategia auttaa osaltaan edistämään Euroopan nopeaa ja kestävää elpymistä auttamalla pankkeja purkamaan nämä lainat taseistaan ​​ja pitämään luotot virtana. "

Rahoituspalveluista, rahoitusvakaudesta ja pääomamarkkinaunionista vastaava komissaari Mairead McGuinness sanoi: "Pandemian vuoksi monet yritykset ja kotitaloudet ovat joutuneet merkittävän taloudellisen paineen alle. Komission ensisijainen tavoite on varmistaa, että Euroopan kansalaiset ja yritykset saavat edelleen tukea pankeiltaan. Esitimme tänään joukon toimenpiteitä, jotka takaavat luotonottajien suojan, mutta voivat auttaa estämään järjestämättömien lainojen kasvun, joka on samanlainen kuin edellisen finanssikriisin jälkeen. "

Antaakseen jäsenvaltioille ja rahoitusalalle tarvittavat välineet puuttua järjestämättömien lainojen kasvuun EU: n pankkisektorilla jo varhaisessa vaiheessa komissio ehdottaa joukkoa toimia, joilla on neljä päätavoitetta:

1. Hätätilanteessa olevien omaisuuserien jälkimarkkinoiden kehittäminen edelleen: Tämä antaa pankeille mahdollisuuden siirtää järjestämättömät saamiset pois taseistaan ​​samalla, kun varmistetaan edelleen vahvistettu velallisten suoja. Keskeinen askel tässä prosessissa olisi hyväksyä komission ehdotus luottopalvelujen tarjoajista ja ostajista, josta parhaillaan keskustellaan Euroopan parlamentissa ja neuvostossa. Nämä säännöt vahvistavat velallisten suojaa jälkimarkkinoilla. Komissio näkee ansioina keskitetyn sähköisen tietokeskuksen perustamisen EU: n tasolla markkinoiden avoimuuden lisäämiseksi. Tällainen keskus toimisi järjestämättömien lainojen markkinoiden perustana olevana tietovarastona, jotta kaikkien osapuolten (luottomyyjät, luoton ostajat, luottopalvelujen tarjoajat, omaisuudenhoitoyhtiöt ja yksityiset järjestämättömät saamisjärjestelmät) välinen tiedonvaihto voitaisiin parantaa. käsitellään tehokkaasti. Julkisen kuulemisen perusteella komissio etsii useita vaihtoehtoja tietokeskuksen perustamiselle Euroopan tasolla ja määrittelee parhaan tavan edetä. Yksi vaihtoehdoista voisi olla datakeskuksen perustaminen laajentamalla nykyisen European DataWarehouse (ED) -valtuutta.

2. Uudista EU: n yritysten maksukyvyttömyys- ja velkojen takaisinperintälainsäädäntö: Tämä auttaa lähentämään EU: n erilaisia ​​maksukyvyttömyyspuitteita säilyttäen samalla korkeat kuluttajansuojan vaatimukset. Yhdenmukaistetut maksukyvyttömyysmenettelyt lisäävät oikeusvarmuutta ja nopeuttavat arvon takaisinperintää sekä velkojan että velallisen eduksi. Komissio kehottaa parlamenttia ja neuvostoa pääsemään nopeasti yhteisymmärrykseen lainsäädäntöehdotuksesta, joka koskee nopeutettuja tuomioistuinten ulkopuolisten vakuuksien yhdenmukaistamisen vähimmäissääntöjä, jonka komissio ehdotti vuonna 2018.

3. Tuetaan kansallisten varainhoitoyritysten perustamista ja yhteistyötä EU: n tasolla: Varainhoitoyhtiöt ovat välineitä, jotka tarjoavat helpotusta vaikeuksissa oleville pankeille antamalla niille mahdollisuuden poistaa järjestämättömiä lainoja taseistaan. Tämä auttaa pankkeja keskittymään lainojen myöntämiseen elinkelpoisille yrityksille ja kotitalouksille järjestämättömien lainojen hallinnoinnin sijaan. Komissio on valmis tukemaan jäsenvaltioita kansallisten AMC: n perustamisessa - jos ne haluavat niin - ja tutkisi, miten yhteistyötä voitaisiin edistää perustamalla EU: n kansallisten AMC-verkosto. Vaikka kansalliset AMC-arvot ovat arvokkaita, koska ne hyötyvät kotimaisesta asiantuntemuksesta, EU: n kansallisten AMC-verkostojen avulla kansalliset yksiköt voisivat vaihtaa parhaita käytäntöjä, valvoa tietojen ja avoimuusstandardien noudattamista ja koordinoida toimia paremmin. AMC-verkosto voisi lisäksi käyttää datakeskusta koordinoimaan ja tekemään yhteistyötä keskenään jakamaan tietoja sijoittajista, velallisista ja huoltopalveluista. Tietojen saaminen järjestämättömien lainojen markkinoilla edellyttää, että kaikkia asiaankuuluvia velallisia koskevia tietosuojasääntöjä noudatetaan.

4. Varotoimenpiteet: Vaikka EU: n pankkisektorilla on kaiken kaikkiaan paljon vakaampi asema kuin finanssikriisin jälkeen, jäsenvaltioilla on edelleen erilaisia ​​talouspoliittisia vastauksia. Nykyisen terveyskriisin erityisolosuhteet huomioon ottaen viranomaisilla on mahdollisuus toteuttaa tarvittaessa ennalta varautuvia julkisen tuen toimenpiteitä varmistaakseen reaalitalouden jatkuvan rahoituksen EU: n pankkien elvytys- ja kriisinratkaisudirektiivin ja valtiontukikehysten puitteissa Tausta Komission järjestämättömiä lainoja koskeva strategia tänään esitetty ehdotus perustuu johdonmukaisiin aiemmin toteutettuihin toimenpiteisiin.

Heinäkuussa 2017 ECOFINin valtiovarainministerit sopivat ensimmäisestä toimintasuunnitelmasta järjestämättömien lainojen torjumiseksi. Ecofin-toimintasuunnitelman mukaisesti komissio ilmoitti lokakuussa 2017 antamassaan tiedonannossa pankkiunionin loppuun saattamisesta kattavan toimenpidepaketin järjestämättömien lainojen tason vähentämiseksi EU: ssa. Maaliskuussa 2018 komissio esitteli toimenpidepaketin, jolla puututaan korkeisiin järjestämättömien lainojen osuuksiin. Ehdotettuihin toimenpiteisiin sisältyi järjestämättömien lainojen takaisinkytkentä, joka edellytti pankeilta vähimmäisvaatimusten kattamista vastaperustetuille lainoille, ehdotus direktiiviksi luottopalvelujen tarjoajista, luoton ostajista ja vakuuksien takaisinperinnästä sekä suunnitelma kansallisen omaisuuden perustamiseksi rahastoyhtiöt.

Koronaviruskriisin vaikutusten lieventämiseksi komission pankkipaketilla huhtikuusta 2020 on toteutettu kohdennettuja "pikakorjauksia" koskevia muutoksia EU: n pankkivalvontaa koskeviin sääntöihin. Lisäksi heinäkuussa 2020 hyväksytyssä pääomamarkkinoiden elvytyspaketissa ehdotettiin kohdennettuja muutoksia pääomamarkkinasääntöihin, jotta kannustettaisiin lisäämään investointeja talouteen, mahdollistamaan yritysten nopea pääomarakentaminen ja lisäämään pankkien kykyä rahoittaa elpymistä. Elvytys- ja sopeutumisväline (RRF) tukee myös merkittävästi uudistuksia, joilla pyritään parantamaan maksukyvyttömyys-, oikeudellisia ja hallinnollisia puitteita ja tukemaan järjestämättömien lainojen tehokasta ratkaisemista.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa