Liity verkostomme!

Kiina

Pankki omistaa lohkoketjun helpottaakseen vyö- ja maakauppaa

Julkaistu

on

Kiina ja Euroopan unioni ovat molemmat sanoneet nopeuttavansa neuvotteluja Kiinan ja EU: n investointisopimuksen tekemiseksi tämän vuoden loppuun mennessä. Sen valtava infrastruktuurihanke "Belt and Road" on kaupan ja kasvun aikakauden keskipiste. Aasian ja sen ulkopuolella.

Kiinan Belt and Road Initiative (BRI), jota joskus kutsutaan nimellä Uusi Silk Road, on yksi kunnianhimoisimmista infrastruktuurihankkeista, jotka on koskaan suunniteltu. Presidentti Xi Jinpingin vuonna 2013 käynnistämä laaja joukko kehitys- ja investointialoitteita ulottuu Itä-Aasiasta Eurooppaan.

Alkuperäinen Silkkitie syntyi Kiinan Han-dynastian (206 eaa. – 220 eKr.) Länteen suuntautuneen laajenemisen aikana, joka rakensi kauppaverkostoja nykypäivän Keski-Aasian maissa Afganistanissa, Kazakstanissa, Kirgisiassa, Tadžikistanissa, Turkmenistanissa ja Uzbekistanissa sekä Intian ja Pakistanin eteläpuolella. Nämä reitit jatkoivat yli neljätuhatta mailia Eurooppaan.

Belt and Road Initiative (BRI) on tämän päivän uusi Silk Road, mantereiden välinen käytävä, joka yhdistää maata pitkin Kiinaa Kaakkois-Aasiaan, Etelä-Aasiaan, Keski-Aasiaan, Venäjään ja Eurooppaan - ja 21. vuosisadan merireitti, merireitti yhdistää Kiinan rannikkoalueet Kaakkois- ja Etelä-Aasiaan, Tyynenmeren eteläosiin, Lähi-itään ja Itä-Afrikkaan aina Eurooppaan asti.

Yksi sen menestyksen suurimmista haasteista on monen hyödykekaupan monimutkaisuuden voittaminen - useita sidosryhmiä, välittäjiä ja pankkeja tekevät yhdessä kauppaa. Nämä kaupat ovat arvoltaan massiivisia ja tapahtuvat hyvin usein, ja rajojen yli siirretään valtavia määriä rahaa eri osapuolille, jotka kaikki käyttävät erilaisia ​​järjestelmiä ja joilla on erilaiset vaatimustenmukaisuusvaatimukset, tietojen tallennusjärjestelmät, valuutat ja niin edelleen. Nykyinen järjestelmä on kallis, hidas eikä tarjoa asiakkaille melkein mitään avoimuutta.

Blockchainia käyttäviä innovatiivisia digitaalisia järjestelmiä kehitetään helpottamaan nopeita ja turvallisia menetelmiä näiden kauppojen toteuttamiseksi.

LGR Global Sveitsi on johtava b2b: n digitaalisen rahan liikkumisessa ja end-to-end-kaupan rahoituksessa. LGR on myös käynnistänyt uudenSilk Road -kolikko”Kryptovaluutta saumattoman ja välittömän kaupan mahdollistamiseksi vyöhykkeellä ja tiellä.

"Luulen, että jotain, jonka aiomme edelleen nähdä, on uusien teknologioiden vaikutus teollisuuteen. Esimerkiksi blockchain-infrastruktuuria ja digitaalisia valuuttoja käytetään lisäämään avoimuutta ja nopeutta tapahtumiin. Myös valtion myöntämiä keskuspankin digitaalisia valuuttoja ollaan luomassa, ja tällä on myös mielenkiintoinen vaikutus rajatylittävään rahaliikkeeseen. " sanoi Ali Amirliravi, Toimitusjohtaja LGR Global Sveitsissä.

"Tarkastelemme, kuinka digitaalisia älykkäitä sopimuksia voidaan käyttää kaupparahoituksessa uusien automatisoitujen remburssien luomiseen, ja tämä on todella mielenkiintoista, kun otat käyttöön IoT-tekniikan. Järjestelmämme pystyy käynnistämään maksutapahtumat ja maksut automaattisesti toimitusketjusta saapuvien tietojen perusteella. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voisimme luoda älykkään sopimuksen akkukirjasta, joka vapauttaa maksun automaattisesti, kun alus on saapunut tiettyyn paikkaan. Tai yksinkertaisempi esimerkki: maksut voidaan käynnistää, kun joukko vaatimustenmukaisuusasiakirjoja on ladattu järjestelmään ja LGR tarkistaa. Lisäksi rembursseihin liittyvät asiakirjat voidaan jakaa eri kauppakumppanuuksien kanssa käyttämällä blockchain-alustaa, joka parantaa edelleen läpinäkyvyyttä ja vähentää kaupankäynnin riskejä. Automaatio on niin valtava trendi - tulemme näkemään yhä enemmän perinteisiä prosesseja. ” hän sanoi.

Ali Amirliravi, Sveitsin LGR Globalin toimitusjohtaja

Ali Amirliravi, Sveitsin LGR Globalin toimitusjohtaja

”Datalla on jatkossakin valtava rooli toimitusketjurahoituksen tulevaisuuden muokkaamisessa. Nykyisessä järjestelmässä asiakirjat ovat paperipohjaisia, tiedot hiljennetään, ja standardoinnin puute todella häiritsee tiedonkeruumahdollisuuksia. Kuitenkin, kun tämä ongelma on ratkaistu, end-to-end-digitaalisen kaupan rahoitusjärjestelmä pystyy tuottamaan suuria tietojoukkoja, joita voitaisiin käyttää kaikenlaisten ennustavien mallien ja teollisuuden oivallusten luomiseen. Tietojen laatu ja herkkyys tarkoittavat tietysti, että tiedonhallinta ja turvallisuus ovat uskomattoman tärkeitä huomisen teollisuudelle. "

Ali Amirliravi suhtautuu myönteisesti Belt and Road Initiativen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

”Minulle rahaliikkeen ja kaupan rahoitusalan tulevaisuus on valoisa. Olemme siirtymässä uuteen digitaaliseen aikakauteen, ja tämä tarkoittaa kaikenlaisia ​​uusia liiketoimintamahdollisuuksia etenkin yrityksille, jotka omaksuvat seuraavan sukupolven tekniikat. "

 

 

Kiina

Riippumaton pandemian arviointipaneeli kritisoi Kiinaa ja WHO: n viivästyksiä

Julkaistu

on

Riippumaton paneeli ilmoitti maanantaina (18. tammikuuta), että Kiinan viranomaiset olisivat voineet soveltaa kansanterveysalan toimenpiteitä voimakkaammin tammikuussa alkuperäisen COVID-19-taudin torjumiseksi, ja kritisoi Maailman terveysjärjestöä (WHO) siitä, että se ei julistanut kansainvälistä hätätilannetta vasta 30. tammikuuta. , kirjoittaa .

Uuden-Seelannin entisen pääministerin Helen Clarkin ja Liberian entisen presidentin Ellen Johnson Sirleafin johtaman pandemian maailmanlaajuista käsittelyä tarkastelevat asiantuntijat kehottivat uudistamaan Genevessä sijaitsevaa Yhdistyneiden Kansakuntien virastoa. asiantuntija Mike Ryan sanoi, että COVID-19: n aiheuttamien maailmanlaajuisten kuolemien odotettiin olevan 100,000 XNUMX viikossa "pian".

"Paneelille on selvää, että Kiinan paikalliset ja kansalliset terveysviranomaiset olisivat voineet soveltaa kansanterveystoimenpiteitä voimakkaammin tammikuussa", raportissa todetaan, että uusi tauti puhkesi Wuhanin keskustakaupungissa, Hubein maakunnassa.

Kun todisteita ihmisestä toiseen tapahtui, "liian monissa maissa tämä signaali jätettiin huomiotta", se lisäsi.

Erityisesti se kyseenalaisti miksi WHO: n hätäkomitea kokoontui vasta tammikuun kolmannella viikolla eikä julistanut kansainvälistä hätätilaa vasta toiseen kokoukseensa 30. tammikuuta.

"Vaikka termiä pandemia ei käytetä eikä määritellä kansainvälisissä terveyssäännöissä (2005), sen käyttö keskittyy huomion kiinnittämiseen terveystapahtuman vakavuuteen. Vasta 11. maaliskuuta WHO käytti termiä ”, raportissa todetaan.

"Maailmanlaajuinen pandemian hälytysjärjestelmä ei sovellu tarkoitukseen", se sanoi. "Maailman terveysjärjestö on ollut aliedustettu tekemään työtä."

Presidentti Donald Trumpin johdolla Yhdysvallat on syyttänyt WHO: ta "Kiinakeskeisyydestä", jonka virasto kiistää. Ranskan ja Saksan johtamat Euroopan maat ovat pyrkineet korjaamaan WHO: n puutteet rahoituksessa, hallinnossa ja oikeudellisessa toimivallassa.

Paneeli vaati "globaalia palauttamista" ja sanoi, että se antaa suosituksia toukokuussa WHO: n 194 jäsenvaltion terveysministerien loppuraportissa.

Continue Reading

Huawei

Ruotsi aloittaa 5G-huutokaupan Huawei-mielenosoituksista huolimatta

Julkaistu

on

Ruotsin tietoliikenteen valvontaviranomainen aloitti viivästetyn 5G-taajuuksien huutokaupan, Huawei viime viikolla varoittamalla liikkeellä olisi vakavia seurauksia, koska myyjällä oli vielä ratkaisematta oikeudellisia toimia kieltääkseen kiellon.

Ruotsin posti- ja telehallintovirasto (PTS) ilmoitti lausunnossaan, että 3.5 GHz: n taajuusalueella toimivien lisenssien huutokauppa alkoi tänään (19. tammikuuta). Se huutokauppaa 2.3 MHz: n 320 GHz: n taajuuksia ja 3.5 MHz: n 80 GHz: n taajuuksia.

Myynnin alku alkaa muutaman päivän kuluttua Huaweiista menetti viimeisimmän vetoomuksensa liittyvät huutokauppaehtojen asettamiseen, jotka kieltää tarjousoperaattorit käyttämällä sen tai kilpailevan ZTE: n laitteita.

Huaweilla on kaksi muuta oikeudenkäyntiä tässä asiassa.

Kommentissa käyttäjälle Mobile World Live Julkaistu 15. tammikuuta sen viimeisen valituksen epäonnistumisen jälkeen, Huawei-edustaja vahvisti, että "kahden tärkeimmän" asiaa koskevan oikeustapauksen odotettiin päättävän vasta huhtikuun lopussa.

Yritys lisäsi: "5G-huutokaupan pitäminen johtaa vakaviin seurauksiin, kun taas PTS-päätösten ehtoja valvotaan oikeudellisesti."

Ruotsin taajuuksien huutokaupan piti alun perin tapahtua marraskuussa 2020, mutta sitä lykättiin, kun tuomioistuin keskeytti hakemuksen eräistä erimielisistä myyntiehdoista odottaakseen niiden kuulemista.

Myöhemmin muutoksenhakutuomioistuin selvitti PTS: n ehdot ja avasi tietä huutokaupan etenemiselle.

Continue Reading

general

5G: n parhaat puolet ovat vielä tulossa  

Julkaistu

on

Johtavien matkapuhelinoperaattoreiden johtajat ovat kehottaneet kuluttajia olemaan kärsivällisiä 5G: n suhteen.

Viimeaikaisessa teollisuuskonferenssissa CES 2021 puhunut Drew Blackard, Samsung Electronics Amerikan (SEA) tuotehallintajohtaja, kertoi paneelille, että monet nykyiset palvelut, mukaan lukien videoiden suoratoisto, ovat vain "parempia 5G: llä".

Mutta hän lisäsi, että edistyneemmistä "vain 5G-kokemuksista" tulee valtavirtaa "yhä enemmän infrastruktuurin kehittyessä" ja tekniikan yleistyessä.

Blackard totesi, että SEA oli "tehnyt paljon kehitystä kumppaneidensa kanssa selvittääkseen, miltä nämä voivat näyttää", ja viittasi yhteistyöhön AT&T: n kanssa tarjotakseen AR-kokemuksia urheilun ystäville.

Ice Mobilityn puheenjohtaja ja perustaja Denise Gibson lisäsi, että 5G: n potentiaalin toteuttamisessa on "kärsivällisyyttä".

Hän sanoi, että 5G "on kehitysalusta", joka selittää "se ei koske vain" maantieteellistä ulottuvuutta, mutta myös kehittyneiden ominaisuuksien ja palveluiden tarjoamista verkoissa ja laitteissa.

Blackard lisäsi, että "kumppanuudet ovat tietysti välttämättömiä", ja huomautti, että 5G tarvitsi "ryhmän, teollisuuden tämän eteenpäin viemiseksi. Se ei ole yksi pelaaja, joka voi tehdä sen ”.

Abraham Lui, Huawei: n pääedustaja EU: n toimielimissä, kommentoi asiaa: "Euroopassa 5G: n parhaat puolet ovat vielä tulossa. Kun 5G: n käyttöönotto kiihtyy koko maanosassa, käyttäjät arvostavat tämän pelin muuttuvan tekniikan etuja lähitulevaisuus".

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Nousussa