Äänestä #5G: Robert Schumanin perinnön turvaaminen

| Voi 10, 2019

Kuten tänään 1950issa, Euroopan unioni on jälleen kerran valinnassa rohkea ja tulevaisuuteen suuntautuva, kirjoittaa Abraham Liu, Huawei'n EU: n toimielinten päällikkö.

9 toukokuu on erityinen päivä Euroopalle. Tänä päivänä Ranskan ulkoministeri Robert Schuman antoi 1950issa tänään merkittävän julkilausuman, joka vahvisti Euroopan tulevaisuutta varten. Tuolloin Eurooppa sijoittui raunioihin: toisen maailmansodan tuhojen ja murhenäytelmien jälkeen vanhan maanosan tarvitsi keksiä itsensä uudelleen ja käynnistää uusi malli, jonka avulla sen parhaat arvot - vapaus, rohkeus ja solidaarisuus - voisivat jälleen kukoistaa.

Vallankumouksellinen Schumanin julistus avasi tietä sille, mistä on tullut Euroopan unioni - 28-kansakunnan taloudellinen ja kulttuurinen voimala, joka edelleen innostaa koko maailmaa.

Silti, kun Schuman antoi lausuntonsa 9-toukokuussa 1950, hänen ehdotuksensa hiilen ja teräksen tuotannon yhdistämiseksi ja siten sotien tekeminen Euroopan valtioiden välillä on mahdotonta monille. On selvää, että skeptikot osoittautuivat vääriksi!

Abraham Liu, Huawei: n EU: n toimielinten päällikkö.

2019issa Eurooppa-päivää juhlitaan hetkessä, jolloin teknologia tuo valtavia muutoksia yhteiskunnassamme ja tulevaisuudessa. Vaikka ihmiset kyseenalaistavat vaikutuksen, haluan tehdä selväksi: skeptikot ovat väärässä. Euroopalla ja eurooppalaisilla on suuret mahdollisuudet ja valmiudet. Eurooppa on edelleen innovaatioiden, etsinnän ja saavutusten eturintamassa.

Jotta tämä tapahtuisi, on tehtävä valintoja. Valinnat siitä, miten sovitetaan yhteen eurooppalaiset arvot vallankumouksellisilla uusilla teknologioilla, jotka vaikuttavat niin perusteellisesti elintapaan.
Ensi vuonna näemme uuden sukupolven matkaviestinverkkojen - 5G - käyttöönoton, joilla on suuret mahdollisuudet muuttaa elämäämme paremmin. Maailmanlaajuisesti 5G: n tulojen pitäisi olla 225: n arvoina 2025 miljardia euroa.

Enemmän ihmisiä tulee olemaan yhteydessä Internetiin, mutta huomattavasti enemmän asioita. Ns. Asiasisältö näkee räjähdysmäisen kone- ja konekommunikaatiossa. 100 yhdistää sen 2024 miljardiin laitteeseen, ja 5G: n käyttöönoton hyödyt neljällä keskeisellä teollisuudenalalla - autoteollisuus, terveys, liikenne ja energia - voivat saavuttaa € 114 miljardia euroa vuodessa.

Ympäristötavoitteiden saavuttaminen

5G voi parantaa kaikkea, jota käytämme ja tarvitsemme. Se auttaa meitä saavuttamaan yhteiskunnalliset tavoitteet, kuten YK: n kestävän kehityksen tavoitteet ja Euroopan komission tavoitteet, jotka koskevat esimerkiksi ilmastonmuutosta ja liikenneturvallisuutta.

Esimerkiksi päästöjä voidaan vähentää huomattavasti älykkäämällä automatisoinnilla, mikä auttaa meitä täyttämään Pariisin sopimuksen tavoitteet rajoittaa ilmastonmuutosta, koska energiantarpeemme voidaan saavuttaa tehokkaammin suuremmalla yhteydellä.

Liikenne tulee turvallisemmaksi, vähemmän saastuttavaksi ja tehokkaammaksi, kun autot yhdistetään toisiinsa ja siihen liittyvään infrastruktuuriin. Sama koskee matkustamista linja-autoilla, junilla ja lentokoneilla.

Suuri osa terveydenhuollosta voitaisiin jakaa automaattisesti, mikä auttaa hallitsemaan kustannuksia ja vapauttamaan sairaalavuoteet. Teollisuustuotteiden ja suorien palvelujen kustannuksia voidaan alentaa. Ja keinotekoinen älykkyys on valmiina auttamaan meitä tekemään viisaita valintoja - valitsemaan, ennakoimaan ja korjaamaan kaiken meidän hyväksi.
5G: n mahdollisuudet eurooppalaisille ovat ilmiömäisiä. Huawei on valmis työskentelemään Euroopan unionin kanssa standardeissa ja ratkaisuissa, joilla varmistetaan, että 5G on täysin yhteensopiva eurooppalaisten perusarvojen kanssa. Huawei ymmärtää Euroopan; olemme toimineet täällä 18-vuosia. Huawei huolehtii vahvasta ja yhtenäisestä Euroopasta. Olemme valmiita työskentelemään EU: n kanssa 5G: n käyttöönottamiseksi eurooppalaisella tavalla.

Oikeiden päätösten tekeminen

On kuitenkin tärkeää tehdä oikeat päätökset, ja on totta, että teknisesti monimutkaiset kysymykset, kuten tietoturva, tietosuoja ja siihen liittyvät ajoneuvot, hyötyisivät enemmän julkisesta keskustelusta. Tästä syystä avasimme Huawei Cyber ​​Security Transparency -keskuksen Brysselissä aiemmin tänä vuonna, kutsumalla sääntelyviranomaisia, operaattoreita ja kolmansia osapuolia käymään keskustassa selvittämään, miten me toimimme ja miksi Eurooppa voi luottaa Huaweihin.

Uskon, että eurooppalaiset pystyvät turvaamaan sosiaalisen mallinsa ja elämäntavansa vain, jos 5G: n koko potentiaali on otettu huomioon. Kuten 1950: ssa, edellinen valinta on valtava:

Robert Schuman suhtautui päättäväisesti tulevaisuuteen ja varmisti, että eurooppalaiset hyötyivät tulevista vuosikymmenistä. Äänestäminen älykkäämpiä tulevaisuutta varten 5G: llä ei ole nykyään pienempi.

Tunnisteet: , , , , , , , , , , , ,

Kategoria: Etusivu, Talous, varustellun, Varustellun artikla