Liity verkostomme!

Talous

Poliitikot ja #Forex: Miten May ja Trump vaikuttavat valuuttakursseihin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kun brittiläiset parlamentin jäsenet lähtevät työväenpuolueesta ja konservatiivipuolueesta muodostaakseen uuden itsenäisen ryhmän parlamentissa, Yhdistyneen kuningaskunnan poliittinen maisema on muuttumassa yhä epävakaammaksi, etenkin kun Yhdistynyt kuningaskunta eroaa EU: sta maaliskuussa.

Uusi kysely on paljasti, että yli 50% Britannian äänestäjistä palautetaan nyt uuden poliittisen puolueen muodostuminen, mutta tällaisen jaon seuraukset menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä mielipidetutkimukset, koska poliitikoilla on kyky vaikuttaa valuuttakursseihin kuten GBP / USD.

Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​on suosittu Forex-kauppiaat molempien maiden taloudellisen koon vuoksi. Viime vuosina olemme kuitenkin nähneet parin volatiliteetin lisääntymisen Theresa Mayn ja Donald Trumpin poliittisten ilmoitusten vuoksi. Tässä on vain muutama esimerkki tästä:

Kesäkuu 2017 - toukokuu menettää parlamentin enemmistön

Kun hän kutsui snap-vaalit toivovansa lisäävänsä parlamentaarisen enemmistönsä turvatakseen Brexitin, rouva Mayin pelaaminen taantui ja hän menetti paikkaa, konservatiivipuolueen jättäminen ilman parlamentin enemmistöä. Seuraavien päivien ja viikkojen epävarmuus merkitsi massamarkkinoiden volatiliteettia ja tämä johti siihen, että punta laskeutui lähes 1.30ista dollariin nähden alle 1.28.

Helmikuu 2018 - Trumpin menosuunnitelma

12. helmikuuta Donald Trump ehdotti 4.4 miljardin dollarin menosuunnitelmaa, jonka mukaan Amerikka oli infrastruktuurin suhteen jäljessä muista maista. Ilmoitus ei mennyt hyvin sijoittajien ja markkina-analyytikoiden keskuudessa, ja USD laski useita tärkeimpiä valuuttoja vastaan, mukaan lukien GBP, joka nousi dollaria vastaan ​​seuraavien neljän päivän ajan, ennen kuin se vakiintui hieman alle 1.40.

Mainos

Maaliskuu 2018 - Trump asettaa tullit Kiinalle

Lainattuaan "epäreiluja kauppakäytäntöjä" presidentti Trump allekirjoitti toimeenpanevan muistion tariffien asettamisesta Yhdysvaltoihin saapuville kiinalaisille tavaroille. Dollari nousi vastauksena kaikkiin tärkeimpiin valuuttoihin ja toipui ilmoitusta edeltäneen keinottelun aiheuttamasta laskusta.

Syyskuu 2018 - 'Ei mikään kauppa ole parempi kuin huono sopimus'

Theresa May saapui YK: n yleiskokoukseen 21issast Syyskuussa ja toisti uskovansa Brexitiin ja totesi, että Yhdistynyt kuningaskunta mieluummin poistuu Euroopan unionista ilman sopimusta kuin huonon sopimuksen kanssa; varsinkin sellaisella, jolla olisi vaikutusta Yhdistyneen kuningaskunnan yhtenäisyyteen.

Vain kuusi kuukautta sovittuun Brexitin päivämäärään asti markkinat eivät reagoineet myönteisesti Britannian pääministeriin, ja punta laski jyrkästi dollaria vastaan. Saatuaan 1.33: iin aiemmin viikolla ilmoitettu ilmoitus putoaa alle 1.31.

Vain kuukauden päästä Brexitiin odotamme todennäköisesti edelleen epävakautta GBP / USD-parilla lyhyellä aikavälillä, mikä saattaa lisätä markkinoiden volatiliteettia. Kun Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n välisellä linjalla on mahdollinen £ 39 miljardin "avioerolaki", molemmat osapuolet etsivät konfliktin nopeaa ratkaisua.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa