Liity verkostomme!

Talous

Komissio asettaa lopulliset suojatoimenpiteet #SteelProductsin tuonnille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on julkaissut asetuksen lopullisten suojatoimenpiteiden käyttöönotosta terästuotteiden tuonnissa. Toimenpiteet tulivat voimaan 2. helmikuuta, ja ne korvaavat heinäkuun 2018 väliaikaiset toimenpiteet, jotka otettiin käyttöön osana Euroopan unionin vastausta Yhdysvaltojen päätökseen asettaa tariffit terästuotteille. EU: hun.

Komission tutkimus osoitti, että terästuotteiden tuonti EU: hun on lisääntynyt voimakkaasti, mikä uhkaa vakavasti EU: n teräksentuottajia. Tänään julkaistut lopulliset suojatoimenpiteet on muotoiltu huolellisesti siten, että tuonti jatkuu jatkuvasti, mikä takaa tehokkaan kilpailun Euroopan teräsmarkkinoilla ja riittävän valinnan useille EU: n teräksen käyttäjille. Ne ovat myös täysin WTO: n sääntöjen mukaisia. Toimenpiteet koskevat 26-terästuoteryhmiä ja muodostuvat tariffikiintiöistä, joiden ylittyessä sovelletaan 25-prosentin tullia. Tärkeimmät toimittajamaat hyötyvät yksittäisistä kiintiöistä, jotka perustuvat omaan historialliseen tuontiin.

Lisätietoja saat kokonaisuudessaan lehdistötiedote ja tekstin säätö.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa