#SustainableFinance - Komission asiantuntijaryhmä julkaisee ensimmäisen raportin ilmastonmuutokseen liittyvien tietojen julkistamisesta

| Tammikuu 11, 2019

В Kestävän talouden tekninen asiantuntijaryhmä heinäkuussa 2018 on julkaissut ensimmäisen kertomuksensa ilmastonmuutokseen liittyvistä tiedoista.

Siinä on suosituksia, joiden avulla komissio voi päivittää muut kuin sitovat suuntaviivat muusta kuin taloudellisesta raportoinnista, viitaten erityisesti ilmastonmuutokseen liittyviin tietoihin ilmastonmuutosta koskevien tietojen julkistamista käsittelevän työryhmän suositusten mukaisesti. Rahoitusvakauden hallintoneuvosto ja Komission ehdotus taksonomiasta taloudellista toimintaa.

Raportti sisältää ehdotuksia siitä, miten ilmastonmuutos ei vaikuta yrityksen suorituskykyyn, vaan myös yrityksen itsensä vaikutuksesta ilmastonmuutokseen.

Ilmoitus on toinen askel eteenpäin EU: n täytäntöönpanossa Kestävän talouden toimintasuunnitelma että komissio julkaisi maaliskuussa 2018in ja seuraa sitä Komission lainsäädäntöehdotuksetl ilmastonmuutokseen liittyvien tietojen julkistamisesta toukokuussa 2018. Tekninen asiantuntijaryhmä odottaa saavansa päätökseen muut raportit taksonomiasta, hiilidioksidipäästöarvoista ja vihreistä joukkovelkakirjoista kesäkuuhun 2019.

Lisätietoa raportoida.

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, Talous, EU, Euroopan komissio, Rahoittaa