Liity verkostomme!

Talous

#VirtualCurrencies: Mitkä ovat riskit ja hyödyt?

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Käsite Bitcoinista kuin tietokoneen prosessori emolevyllä. 3D-kohtaus.

Ovatko virtuaalivaluutat tilaisuuden siirtää rahaa halvemmalla vai ovatko rikolliset tapana käydä kauppaa laittomilla tavaroilla? Parlamentin talousvaliokunta järjesti maanantaina (25. tammikuuta) kuulemistilaisuuden keskustellakseen asiasta asiantuntijoiden kanssa, jotka kertoivat heille, että EU: n sääntelyn ei tulisi ylittää rikollisuuden ehkäisemistä ja torjuntaa. Parlamentti valmistelee parhaillaan virtuaalivaluuttoja koskevaa mietintöä, josta talousvaliokunnan odotetaan äänestävän huhtikuussa.

Mitä ovat virtuaalivaluutat?

Mainos

Virtuaalivaluutta, kuten bitcoin, antaa sinun siirtää rahaa ilman pankkien käyttöä. Se käyttää salaustekniikkaa nimeltä blockchain, joka rakentaa jaetun ja julkisesti todennettavissa olevan tietokannan tapahtumista petosten estämiseksi. Tämä luo luottamusta myyjien ja ostajien välille ja poistaa siten pankkien tarpeen osallistua prosessin todentamiseen.

Hyödyt ja riskit

Virtuaalivaluutat tarjoavat sekä etuja että haittoja. Tapahtumat virtuaalivaluutoissa voivat olla halvempia, nopeampia, turvallisempia ja avoimempia. Talousvaliokunnan järjestämässä kuulemistilaisuudessa Primavera De Fillippi, Pariisin kansallisen tiedekeskuksen pysyvä tutkija, sanoi, että lohkoketjuteknologiaa voidaan pitää myös "jonkinlaisena sääntelyteknologiana, joka mahdollistaa lakien täytäntöönpanon avoimemmalla tavalla. ja tehokkaammin. " Hän lisäsi: "Se ratkaisee ongelman, joka tarkkailee katsojia."

Mainos

Virtuaalivaluuttojen käyttöön liittyy kuitenkin myös riskejä. Olivier Salles Euroopan komissiosta sanoi: "Ne eivät todellakaan suojaa kuluttajaa, ja on myös joitain riskejä alustojen vakaudelle, hinnan volatiliteetille ja myös klassisille kyberuhille, kuten varkauksille, hakkeroinnille ja häviämiselle. "

Bitcoin on usein liitetty laittomaan toimintaan, kuten rahanpesuun ja laittomien tuotteiden kauppaan, pääasiassa siksi, että sen liiketoimet voidaan suorittaa nimettömästi. Asiantuntijat kuitenkin varoittivat parlamentin jäseniä olemaan yliarvioimatta näitä riskejä.

"Itse asiassa käteinen on todennäköisesti paljon nimettömämpi tapa siirtää arvoa", sanoi OECD: n vanhempi ekonomisti Sean Ennis. "Virtuaalivaluutan omistajuusmerkkijono on julkinen ja se mahdollistaa valtavan määrän tapahtumien analysointia."

Tämän toisti myös Magistar Advisors -kumppani Jeremy Millar, joka sanoi: "Rikoksen havaitseminen on helpompaa bitcoinilla kuin käteisellä." Hän lisäsi: "Bitcoin ei ole enää hakkeriyhteisö. Sitä johtavat suuret yritykset, jotka yrittävät noudattaa voimassa olevaa sääntelyä."

Onko tarpeen EU: n sääntelyä?

Suurin osa asiantuntijoista suhtautui varovaisesti virtuaalivaluuttoja koskevan EU: n lainsäädännön laajentamiseen. Komission edustaja Salles sanoi: "Yksi suurimmista haasteista ei ole se, kuinka nopeasti ja kuinka pitkälle säädellään, vaan kuinka seurata tätä nopeasti kehittyvää tekniikkaa oikein." Hän kertoi parlamentin jäsenille, että komissio pohti nyt, olisiko virtuaalivaluuttaa tarpeen säännellä osana vastausta viime marraskuun Pariisin terrori-iskuihin.

Millist, Magistar Advisorsilta, sanoi: "Minun mielestäni ei ole perustaa Bitcoinin yleiselle sääntelylle." Hän lisäsi kuitenkin, että globaalina verkostona Bitcoin hyötyisi jonkinasteisesta Euroopan politiikan yhdenmukaistamisesta lisäämällä sen kattavuutta.

Tohtori Thaier Sabri, Electronic Money Associationista, sanoi, että suhteellinen sääntely olisi erittäin toivottavaa, "Luulen, että teollisuus tukee finanssirikollisuuden sääntelyä."

Siân Jones, European Digital Currency and Blockchain Technology -foorumin perustaja, kertoi EP: n jäsenille: "Jos haluat ehdottaa lainsäädäntötoimia, [suosittelen] rajoittaa tällainen toiminta rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaan."

Parlamentin mietintö

Koska virtuaalivaluuttojen merkitys kasvaa nopeasti, parlamentti haluaa tutkia, onko niiden käyttöön liittynyt mitään ongelmia. Siksi se valmistelee parhaillaan oma-aloitteista mietintöä. Saksalainen S&D: n jäsen Jakob von Weizsäcker, joka kirjoittaa raportin, sanoi: "Siellä on monia sijoittajia, jotka toivovat hyvin, että tämän tekniikan erityinen sovellus on tapaussovellus. Todellinen kysymys on, jos ja kun yksi näistä läpimurroista tulee, kuinka hyvin olemme valmistautuneet hallituksina lainsäätäjinä tällaiseen vallankumoukseen. "

Talousvaliokunnan odotetaan äänestävän hänen mietinnöstään huhtikuussa. Tämän jälkeen kaikkia parlamentin jäseniä pyydetään äänestämään mietinnöstä täysistunnossa todennäköisesti toukokuussa. Hyväksytty raportti lähetetään sitten Euroopan komissiolle harkittavaksi.

 

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa