Liity verkostomme!

Talouden ohjausjärjestelmä

"Eurooppa tarvitsee enemmän investointeja elvytyksen vahvistamiseksi, terrorismin voittamiseksi ja pakolaisten auttamiseksi", sanovat S & D-parlamentin jäsenet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

yritysnumeroihin osoittavat onnistuneesta taloudellisesta kehityksestä tai bankingcrisisS&D: n parlamentin jäsenet ovat kehottaneet Euroopan komissiota suunnittelemaan investointien lisäämistä ja keskittymistä kotimaiseen kysyntään todellisena taloudellisena painopistealueena vuonna 2016. Globaalin kysynnän hidastumisen, ennätyksellisen matalan korkotason, terrorismin nousun ja suuren määrän pakolaisten saapuessa, suuremman yleisön määrän yksityiset ja yksityiset investoinnit ovat olennaisen tärkeitä pysyvän kasvun etenemisen kannalta.

Neljännen vuoden ajan S&D -ryhmä esittelee osana Progressiivisen talouden aloitetta itsenäisen vuotuisen kasvuselvityksen, jonka ovat kirjoittaneet neljä riippumatonta talouslaitosta. IAGS 2016 analysoi Euroopan taloustilannetta, vertaa erilaisia ​​talouspolitiikan skenaarioita ja antaa suosituksia taloudellisista painopisteistä tulevalle vuodelle.

Siinä korostetaan, että vaikka Euroopassa on valtava kauppataseen ylijäämä maailmaa vastaan, tämä on tullut korkean työttömyyden ja tukahduttamien kotimaisten investointien hintaan (katso tiivistelmä täältä). IAGS 2016 esitetään juuri ennen kuin komissio käynnistää vuoden 2016 eurooppalaisen ohjausjakson hyväksymällä vuotuisen kasvuselvityksen paketin ja antamalla suosituksen euroalueen talouspolitiikasta.

Mainos

S&D: n talous- ja sosiaalipolitiikasta vastaava varapuheenjohtaja ja Euroopan parlamentin vuoden 2016 vuotuista kasvuselvitystä käsittelevä esittelijä Maria João Rodrigues totesivat: "Euroopan talouden elpyminen on edelleen liian hidasta, jotta voidaan edelleen vähentää edelleen erittäin korkeaa työttömyyttä. Eurooppa on jäljessä Yhdysvalloista ja muut taloudet investointien puutteen, heikon sisäisen kysynnän ja liiallisen vaihtotaseen ylijäämän takia. Vaadimme koordinoitua suunnitelmaa vahvemmasta elpymisestä: Vaikka jotkut maat vakauttavat julkisia budjettejaan ja yritykset pyrkivät vähentämään velkoja, toiset maat voisivat ja pitäisi tukea kotimaista kysyntää Euroopassa paljon suuremmilla investoinneilla.

"Emme voi rakentaa pysyvää vaurautta ilman investointeja koulutukseen, vihreään energiaan, maahanmuuttajien kotouttamiseen tai turvallisuuden parantamiseen. Eurooppa on investoinut monien vuosien ajan, ja sen on hyödynnettävä alhaisia ​​korkotasoja tämän noidankehän katkaisemiseksi. Vain suurempien investointien avulla Eurooppa voi Olemme onnekkaita, että öljy on nyt halpaa, mutta meidän pitäisi sijoittaa kaikki öljystä säästetyt rahat energiatehokkuuteen, uusiutuviin energialähteisiin, uusiin tekniikoihin ja taitoihin.

"Euroopan komissio on kannattanut finanssipoliittisen vastuun, rakenneuudistuksen ja lähinnä yksityisten investointien" hyveellistä kolmiota ". Mielestämme tarvitsemme" vankan neliön ", jonka neljäs prioriteetti on kotimainen kysyntä. Euroalueella on suurin ylijäämä maailmassa, mutta tämä moottori ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi vahva voimakkaalle kasvulle ja korkealle työllisyydelle.

Mainos

"Euroopan taloudella voi olla paljon parempaa, jos aloitamme lopulta sosiaalisen eriarvoisuuden vähentämisen. Matala- ja keskituloiset kotitaloudet kuluttavat tai investoivat kaikki ylimääräiset eurot, jos heillä olisi sellaiset, mutta veroparatiisit menettävät valtavia määriä Euroopassa luotua arvoa. komission on tunnustettava, että "rakenneuudistusten" tulisi keskittyä tällaisiin ongelmiin: parannettu veronkanto, paremmat julkiset palvelut ja uusi oikeudenmukaisuus. Eurooppalaisten on voitava nauttia jälleen yhtäläisistä mahdollisuuksista - ahkerasti työskentelevillä on oltava uudet mahdollisuudet , vaikka he kasvaisivatkin köyhissä kaupunginosissa. "

Talouden ohjausjärjestelmä

Keskustelu käynnistyy parlamentin jäsenten ja kansallisten parlamentin jäsenten välillä aiheesta #EconomicGovernance

Julkaistu

on

Avauksessa, jota johtaa talous- ja raha-asioiden valiokunnan puheenjohtaja Irene Tinagli (tiede ja kehitys, tietotekniikka), Euroopan huippupoliitikot puhuivat taloushallinnon ja sen uudistusten toteuttamisesta.

Tinagli korosti aloja, joilla edistys on kiireellisintä ja joilla Euroopan parlamentti työskentelee, mukaan lukien pankkiliiton ja pääomamarkkinaliiton loppuun saattaminen, talouden hallinnan arkkitehtuurin uudistaminen ja erityisesti taloushallinnon lisääminen demokraattisesti vastuullisemmaksi.

Komission varapuheenjohtaja Dombrovskis ja komission jäsen Gentiloni esittelivät toimielimen suunnitelmia tarkistaa talouden hallinnan rakennetta. Euroryhmän puheenjohtaja Centeno päätti, mitä valtiovarainministerit asettavat etusijalle tulevina kuukausina. Nykyinen Ecofin-neuvoston puheenjohtaja Zdravko Marić esitteli Kroatian puheenjohtajakauden painopisteet.

Mainos

EKP: n johtokunnan jäsen Fabio Panetta esitteli myös euroalueen rahapoliittiset näkymät ja kuvaili toimia, joita EKP pitää edelleen tarpeellisina talous- ja rahaliiton (EMU) toteuttamiseksi.

Voit katsella aloittavan keskustelun täällä.

Kokous jatkuu tiistaina ja keskiviikkona parlamentin jäsenten keskusteluilla verotuksesta, rahoituspalveluista sekä köyhyyden torjunnasta ja EU: n pitkän aikavälin talousarviosta.

Mainos

Kaikki tiedot kokouksesta löytyy tätä, mukaan lukien kaikki linkit istuntojen eri verkkovirroihin. Ohjelma on tätä.

Tausta

Kuten kokous tunnetaan, Euroopan parlamentin viikko kokoaa koko EU: n, ehdokasmaiden ja tarkkailijamaiden parlamentin jäsenet keskustelemaan talous-, budjetti- ja sosiaaliasioista. Se koostuu eurooppalaisen ohjausjakson konferenssista ja parlamenttien välisestä konferenssista, joka käsittelee vakautta, taloudellista koordinointia ja hallintotapaa Euroopan unionissa.

Tavoitteena on lisätä demokraattista valvontaa EU: n taloushallinnossa ja antaa mahdollisuuden vaihtaa tietoja parhaista käytännöistä lukukauden jaksojen toteuttamisessa.

Continue Reading

Pankkitoiminta

#Cryptocurrencies: Käytä tai kieltää?

Julkaistu

on

Marraskuussa 29 bitcoin on murskannut toisen tietueen tavoittamalla $ 11 000 hinnan. Suurin digitaalinen valuutta on noussut hämmästyttävään määrään, joka on yli 1,000 prosenttia tänä vuonna. Tämä on lisännyt kryptovaluuttojen aktivointia yhteensä $ 300 miljardiin, mukaan lukien $ 161bn bitcoin-pääoma. Toiseksi suurin digitaalinen valuutta Etherium omistaa toisen $ 46bn koko osakekannasta.

Kasvavien krypto-valuuttojen kasvuvauhti liittyy suoraan digitaalisiin varainhankintakampanjoihin (alkuperäinen kolikon tarjoukset, ICO). Enemmän kuin 200 näistä tapahtui 10: n 2017-kuukausien aikana. Sijoitusten kokonaismäärä oli noin $ 3.5bn.

Mainos

Sääntelyelimet kiinnittävät enemmän huomiota, kun lohkokaupan liiketoimien määrä kasvaa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Digitaalisten valuuttojen maailmanlaajuinen asenne vaihtelee hieman: Gibraltar, Mansaari, Caymansaaret ja Mauritius ovat kriittisten valuuttojen kehittämisen avoimia puolueita, kun taas toiset, kuten Kiina, Etelä-Korea ja Vietnam, kieltäytyvät digitaalisen rahan sisäisestä liikkeestä.

Euroopan unioni ei ole vielä kehittänyt yhteistä lähestymistapaa kriittisten valuuttojen ja ICO: n menettelyjen sääntelyyn, mutta kansalliset ja eurooppalaiset elimet pitävät yksityisten sijoittajien ja kansallisten talouksien petosten ja keinottelujen turvallisuuden kehysten kehitystä.

Ranskan keskuspankin pääjohtaja Francois Villeroy de Galhau sanoi kesäkuussa, ettei mikään julkinen laitos pysty tarjoamaan Bitcoinin luottamusta, joten ne, jotka käyttävät salausvaluuttoja tänään, tekevät niin omalla vastuullaan. Bundesbankin hallituksen jäsen Carl-Ludwig Thiele kuvaili digitaalisia valuuttoja ja Bitcoinia enemmän spekulatiivisena leikkivälineenä kuin maksutapana. Samaan aikaan Bundesbank on aktiivisesti selvittänyt maksupalvelujärjestelmän soveltamista maksujärjestelmiinsä, koska PSD2-direktiivi tulee voimaan. Alankomaiden keskuspankki, Nederlandsche Bank, luo oman salaisen valuutan nimeltä DNBcoin sisäiseen liikkeeseen, jotta se ymmärtäisi, miten se toimii ja sitten mainitaan, että estoketju voi luonnollisesti olla sovellettavissa rahoitustoimiin.

Mainos

Euroopan keskuspankin hallintoneuvoston jäsen Ewald Nowotny mainitsi marraskuussa, että lainsäätäjät ja keskuspankit keskustelevat kriittisten valuuttojen sääntelyn malleista. Varsinaiset oikeudelliset puitteet antavat ICO: n hankkeille vastaavan rahoituksen ja sijoitusten sääntelyyn. Euroopan arvopaperimarkkinaviranomainen (EAMV) korosti sijoittajiensa ja yritystensa lausuntoihin liittyviä riskejä.

"On olemassa mekanismeja, joiden avulla salaussijoittajat voivat arvioida ICO-hankkeisiin liittyviä mahdollisia riskejä. Merkittävin niistä on alkuperäinen kolikko, joka tarjoaa hankkeen arvioinnin lainsäädännön vaatimusten, mukaan lukien sellaiset direktiivit kuin 2003/71 / EY (Esitedirektiivi), 2015/849 / EP (neljäs rahanpesudirektiivi), 2004/39 / EY (rahoitusvälineiden markkinoita koskeva direktiivi - MiFID), 2011/61 / EU (vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen hoitajien direktiivi - AIFMD) ", kertoi Alexander Zaitsev, Threesixty Elements, SA -sijoitusyhtiö, joka tuo Euroopan markkinoille RAISON-tekoälypohjaisen mobiilialustan, joka on suunniteltu hoitamaan investointeja ja henkilökohtaista rahoitusta.

"Muita tekijöitä, jotka voivat hyväksyä ICO-projektin due diligence -asiakirjan, ovat asiantuntijoiden toteuttajaryhmä ja laadittu askel askeleelta toimintasuunnitelma, joka on kuvattu kattavassa valkoisessa kirjassa", lisäsi Zaitsev. "Sen lisäksi on syytä muistuttaa, että riskipääomasijoitukset liittyvät riskeihin ja hankkeet, joilla on suuria tulolupauksia lyhyessä ajassa, ovat a priori roskasidonnaisia. Kohtuullinen lähestymistapa ja perusteellinen projektitaustakatselu ovat elintärkeitä salausinvestointien turvaamiseksi."

Näin ollen kehittäjän vastuullisuus rahoitusalan sääntelykehyksissä ja ammatillinen neuvonantaja sitoutuminen ovat yksinkertaisen strategian osia, jotka takaavat eurooppalaisten ICO-hankkeiden investoinnit operatiiviseen EU: n oikeusjärjestelmään.

Kansainvälinen asiantuntijayhteisö ja digitaalisten valuuttojen markkinatoimijat olettavat, että maailmanlaajuinen suuntaus yhteisen sääntelykehityksen kehittämiseen vastaa nykyisiin tarpeisiin ja sillä voi olla ratkaiseva merkitys salaussijoittajien etujen turvaamisessa. Yhdysvaltain suurimpien kansainvälisten teknologia sijoituspalveluyritysten, US Global Investorsin toimitusjohtajan mukaan yhteiskunta luottaa pian enemmän digitaalisiin valuuttoihin: "Mitä bitcoin on tehnyt, se on herättänyt kaikki blockchain-tekniikan voimaan ( bitcoinia tukeva pääkirja, kuten sähköpostit, herättivät kaikki Internetiin. Alussa ihmiset eivät luottaneet Internetiin. "

Continue Reading

Talouden ohjausjärjestelmä

#Eurozone: Syksyn 2017 talousennuste - kasvu jatkui muuttuvassa poliittisessa tilanteessa

Julkaistu

on

Euroalueen talous on kasvamassa nopeimmin viime vuosikymmenellä, ja BKT: n kasvun ennuste on 2.2%. Tämä on huomattavasti suurempi kuin odotettiin keväällä (1.7%). Koko EU: n talous on myös voittamassa odotuksia 2.3: n voimakasta kasvua tänä vuonna (1.9%: sta keväällä).

9-marraskuussa julkaistun syksynennusteensa mukaan Euroopan komissio odottaa kasvavan edelleen sekä euroalueella että EU: ssa 2.1: ssa 2018: ssa ja 1.9%: ssa 2019issa (kevään ennuste: 2018: 1.8% euroalueella, 1.9% EU: ssa).

Koko lehdistötiedote on saatavilla kaikilla kielillä tätä.

Syksyn 2017-talousennuste on saatavilla tätä.

Mainos

Komissaari Moscovicin huomautukset ovat saatavilla tätä.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa