Liity verkostomme!

Konservatiivinen puolue

Ashworth: '' EU: n investointirahasto voisi auttaa, mutta ei korvaamaan rakenneuudistusta ''

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

maxresdefaultEuroopan konservatiivit ja reformistit (ECR) -ryhmä äänesti 24. kesäkuuta aloitteen puolesta, joka pyrkii veloittamaan investointeja Euroopan talouteen, mutta tällainen järjestelmä on turha, elleivät maat jatka taloutensa tarvitsemia rakenteellisia uudistuksia, ECR-varjoesittelijä Richard Ashworth Euroopan parlamentin jäsen (Kuvassa) on sanonut. 

Euroopan parlamentti tuki tänä iltana ns. Euroopan strategisten sijoitusten rahastoa - jota usein kutsutaan nimellä "Juncker-suunnitelma". Sen tarkoituksena on käyttää 21 miljardia euroa EU: n ja Euroopan investointipankin varoja toimiakseen takeina, jotka voivat avata jopa 315bn euroa investointeihin hankkeisiin, infrastruktuuriin ja pienyrityksiin seuraavan kolmen vuoden aikana.

Ashworth sanoi, että parlamentin ja kansallisten hallitusten välisissä neuvotteluissa ECR: n neuvotteluprioriteetit saavutettiin suurelta osin, esimerkiksi varmistamalla, että rahasto ei lisää EU: n talousarviota, että järjestelmään valitut hankkeet ovat kaupallisesti kannattavia eikä niitä ole valittu poliittisiin tai maantieteellisiin tarkoituksiin, ja avaintutkimuksiin käytetyn rahan suojaaminen - hankkeet, jotka eivät ole lähellä markkinapaikkaa ja jotka uhkaavat rahaston leikkauksia.

Mainos

Äänestyksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että rahasto voi käynnistää tänä kesänä, hän sanoi: "Tämä rahasto voisi toimia ja kannustaa potentiaalisia sijoittajia, jotka välttävät riskejä, sijoittamaan rahansa Euroopan talouteen. Siellä on rahaa, mutta sitä ei investoida kasvuun. Euroopan talous.

"Olimme selvät, että tähän rahastoon ei voitu käyttää ylimääräisiä veronmaksajien varoja, joten kaikki rahoitus oli löydettävä olemassa olevista budjeteista. Olemme tehneet merkittäviä parannuksia suunnitelmaan koko neuvottelujen aikana EU: n hallitusten kanssa varmistaen, että tärkeät eturintamassa olevat tutkimushankkeet suojataan , ja että sijoituspäätökset tehtiin pikemminkin kaupallisin perustein kuin poliittisesti.

"Olimme pettyneitä siihen, että osa rahoituksesta tulee edelleen tietystä tutkimusrahoituksesta ja ohjelmista, joiden tarkoituksena on yhdistää Euroopan infrastruktuuri. Olemme kuitenkin asettaneet suojatoimia monille tärkeille tutkimusohjelmille, kuten syöpätutkimukselle, ja tämän vipuvaikutuskyvyn avulla Toivomme, että tutkimuksen ja infrastruktuurin nettotulos on positiivinen.

Mainos

"Emme sano, että tämä rahasto on taattu toimimaan, mutta kun otetaan huomioon Euroopan sijoitusvajeen laajuus, se on arvoinen hanke. Tämä rahasto ei kuitenkaan ole pysyvä ratkaisu ja voi toimia vain, jos siihen liittyy liikkeitä monien esteiden poistamiseksi. investointeihin ja kokonaisia ​​rakenteellisia uudistuksia, jotka tekevät taloudestamme avoimempaa ja kilpailukykyisempää. Tämä ei ole hopeamerkki, mutta kannattaa yrittää. "

ECR-ryhmän

Italialainen parlamentin jäsen Vincenzo Sofo liittyy ECR-ryhmään

Julkaistu

on

Euroopan parlamentin konservatiivit ja reformistit -ryhmä on päättänyt ottaa italialaisen parlamentin jäsenen Vincenzo Sofon uudeksi jäseneksi.

Herra Sofo valittiin Euroopan parlamenttiin vuonna 2019. Hän oli yksi kolmesta italialaisesta ehdokkaasta, jotka keskeytettiin odottamaan brittiläisten jäsenten eroamista. 1. helmikuutast Vuonna 2020 herra Sofo otti virallisesti Euroopan parlamentin paikan. ECR-ryhmällä on nyt 63 paikkaa Euroopan parlamentissa.

Kokouksen jälkeen ECR: n varapuheenjohtaja Raffaele Fitto sanoi: "Haluaisin toivottaa jäsen Sofon tervetulleeksi ryhmäämme. Hän on koulutettu ja pätevä kollega, joka on tehnyt poliittisen valintansa poliittisen polunsa mukaisesti. Olemme varmoja, että parlamentin jäsen Sofo voi antaa ratkaisevan panoksen ryhmämme työhön ja vaihtoehtoiseen näkemykseemme Euroopan tulevaisuudesta, toisin sanoen kotimaiden ja kansakuntien yhteisöstä, joka tekee yhteistyötä erilaisten identiteettiemme suhteen. ja erityispiirteet. "

ECR: n varapuheenjohtaja Ryszard Legutko sanoi: "Herra Sofon päätös osoittaa, että poliittinen hankkeemme yhdessä ideiemme ja arvojemme vahvuuden kanssa on uskottava ja houkutteleva ja tästä päivästä lähtien vielä vahvempi ja kykenevämpi antamaan konkreettisia vastauksia kansalaisten hyvinvoinnin, vaurauden ja turvallisuuden kannalta. "

Päätöksen jälkeen Sofo sanoi: "Euroopan unioni käy läpi historiansa vaikeimpia aikoja paitsi taloudellisesta näkökulmasta myös sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Sitä on varmasti muutettava perusteellisesti säilytettäväksi. Kun otetaan huomioon Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmittymät poliittiset voimat, he pystyvät parhaiten suorittamaan tämän tehtävän.

"Euroopan tulevaisuutta käsittelevä konferenssi tulee olemaan ratkaiseva tapaaminen mantereellemme, ja työ, jonka konservatiiviset joukot voivat tehdä korjataakseen eurooppalaisen projektin virheet, on perustavanlaatuista sen polun oikaisemiseksi vahvistamalla kansakuntiamme ja arvojamme, jotka ovat väärentäneet sen henkeä. "

Mainos

Continue Reading

Brexit

Brexit aiheuttaa toimitusongelmia pienille brittiläisille valmistajille: tutkimus

Julkaistu

on

By

Uudet Brexitin jälkeiset kaupan rajoitukset ovat nostaneet osien ja raaka-aineiden kustannuksia kahdelle kolmasosalle viime kuussa tutkituista brittiläisistä valmistajista, ja suurin osa ilmoitti jonkin verran häiriöitä, kirjoittaa David Milliken.

Lähes 300 yrityksen kysely, jonka suoritti konsultit South West Manufacturing Advisory Service (SWMAS) ja Manufacturing Growth Program, hallituksen ja Euroopan unionin rahoittama aloite, joka tukee pieniä yrityksiä, lisää kuvaa uusien tullitarkastusten häiriöistä. 1. tammikuuta voimaan tuleva tavarakauppa EU: n kanssa.

"Hintojen nousu toimitusketjussa on ollut välitöntä, ja kuulemme tarinoita raaka-aineiden pidentämisaikoista", sanoi SWMASin toimitusjohtaja Nick Golding.

Noin 65% valmistajista ilmoitti korkeampista kustannuksista, ja 54% sanoi, että heidän oli vaikeampaa viedä tavaroita EU: hun.

Mainos

Noin viidesosa valmistajista ajatteli voivansa hyötyä asiakkaista, jotka tuovat työtä takaisin Britanniaan EU: sta.

Ison-Britannian hallitus on sanonut, että monet vaikeuksista ovat "hampaiden puhkeamisen ongelmia", ja viime viikolla se ilmoitti tarjoavansa 20 miljoonaa puntaa (27.7 miljoonaa dollaria) auttaakseen pieniä yrityksiä tottua uusiin sääntöihin. Muiden rajoitusten on määrä tulla voimaan myöhemmin tänä vuonna.

Aiemmin tässä kuussa Englannin keskuspankki ennusti, että Brexitiin liittyvät kauppahäiriöt vähentäisivät talouden tuotantoa 1% kuluvan vuosineljänneksen aikana - mikä vastaa noin 5 miljardia puntaa - ja odottaa kaupan laskevan 10% pitkällä aikavälillä.

Mainos
Brexitin kannattajien mukaan Britannia saa pitkäaikaisia ​​etuja asettamalla omat kauppasäännönsä Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa sekä lisäämällä kotimaisen sääntelyn valvontaa.

Continue Reading

Brexit

Ison-Britannian mukaan se ei ole vielä EU: n kanssa gin and tonic -vaiheessa Brexitin jälkeen

Julkaistu

on

By

Iso-Britannia ilmoitti tiistaina (9. helmikuuta) suhteistaan ​​Euroopan unioniin Brexitin jälkeen sen jälkeen, kun rokotuksista ja Pohjois-Irlannista johtuvista eroista ja Lontoon ylimmän diplomaatin asemasta Brysselissä johtuvasta erimielisyydestä johtuen, kirjoittaa .

Yhdistynyt kuningaskunta poistui EU: sta viime vuoden tammikuussa ja poistui kokonaan blokin taloudelliselta kiertoradalta 31. joulukuuta 2020, vaikka Euroopan komissio lähetti iskuaallot Pohjois-Irlannin Ison-Britannian provinssin läpi viime kuussa uhkaamalla rajoittaa rokotteiden vientiä Irlannin maarajan kautta.

"Viimeisen kuuden viikon aikana on ollut yli kuoppaista olla rehellinen: mielestäni se on ollut ongelmallista ja toivon pääsemme tästä yli", pääministeri Boris Johnsonin EU-neuvonantaja David Frost (kuvassa), kertoi ylähuoneen komitealle.

"EU sopeutuu edelleen jonkin verran aidosti riippumattoman toimijan olemassaoloon heidän naapurustossaan", hän sanoi. "Se vaatii erilaista henkeä, luultavasti EU: lta."

Mainos

Johnsonin ylimääräinen Brexit-asioiden ministeri Michael Gove vertasi suhdetta lentokoneen turbulenssiin lentoonlähdön jälkeen.

"Joskus saat lisääntyneen turbulenssin, mutta sitten saavutat risteilykorkeuden ja miehistö käskee ottaa turvavyöt irti ja nauttia ginistä ja tonikosista sekä maapähkinöistä", Gove sanoi. "Emme ole vielä gin-, tonic- ja maapähkinävaiheessa, mutta olen varma, että tulemme."

Britannia on pyrkinyt etsimään EU: n myönnytyksiä siitä lähtien, kun komissio yritti lyhyesti estää rokotteiden siirtymisen EU: n jäsenmaiden Irlannin ja Pohjois-Irlannin välisen avoimen rajan yli. Komissio mainitsi EU: lle luvattujen rokotteiden puutteen, mutta käänsi liikkeensä kauhun jälkeen.

Mainos
Gove, jonka on määrä tavata komission varapuheenjohtaja Maros Sefcovic torstaina 11. helmikuuta, sanoi painostavansa EU: ta käytännön muutoksiin Pohjois-Irlannin Brexitin jälkeistä Irlannin kanssa käytävää kauppaa koskevan pöytäkirjan täytäntöönpanossa.

"Haluan protokollan toimivan ja mielestäni on olemassa tapoja, joilla voimme tehdä sen tekemällä käytännön muutoksia kentällä", Gove sanoi.

Komissio ilmoitti Lontoolle, että EU tarvitsee enemmän aikaa ratifioidakseen 24. joulukuuta 2020 tehdyn sopimuksen tulevista Ison-Britannian ja EU: n välisistä suhteista ja Frost moitti ryhmää sen mielestä sen asettamista rajoituksista, jotka asetettiin Ison-Britannian Brysselin lähettilään toiminnalle.

"Olen vieläkin pahoillani, että suurlähettilään ja joidenkin hänen tiiminsä toimintaa on rajoitettu Brysselissä", Frost sanoi. "En usko, että se on aivan varma, koska emme aseta mitään rajoituksia Lontoon EU-operaation toiminnalle."

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa