Liity verkostomme!

Talous

TEN-T Days 2015 Riiassa: innovatiiviset investoinnit liikenteen infrastruktuurihankkeisiin työpaikkoja ja kasvua Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

vihreä-joukkoliikennevälineidenTänään (22. kesäkuuta) 12 jäsenvaltion liikenneministerit, toimitusjohtajat ja yli 1,000 liikenteen sidosryhmää liittyivät Riiassa järjestettyyn TEN-T-päivien korkean tason konferenssiin Riiassa, jonka järjesti Euroopan komissio yhteistyössä puheenjohtajavaltio Latvian kanssa. Euroopan laajuisten verkkojen (TEN-T), jotka ovat unionin infrastruktuuripolitiikan ytimessä, tavoitteena on poistaa jäsenvaltioiden liikenneverkkojen väliset aukot, poistaa pullonkaulat ja poistaa tekniset esteet. Tämä TEN-T-päivien painos keskittyy uusien Euroopan laajuisten verkkojen (TEN-T) kohtaamiin haasteisiin innovatiivisten rahoitusratkaisujen houkuttelussa.

Liikenneasioista vastaava komissaari Violeta Bulc sanoi: "Meidän on nyt yhdistettävä voimamme, jotta Euroopan laajuisesta liikenneverkosta tulisi todellisuutta. Tulevan edistyksemme perusta on työsuunnitelmien täytäntöönpano, mukaan lukien keskeiset rajat ylittävät hankkeet. Lasken kehottaa kaikkia toimijoita - kansallisia ja alueellisia, julkisia ja yksityisiä - hyödyntämään välineitämme, kuten Verkkojen Eurooppa -väline ja uusi Euroopan strategisten investointien rahasto, parhaalla mahdollisella tavalla.Tässä suhteessa Christophersen - Bodewig - Secchi -raportissa annetut suositukset tärkeä rooli tarvittavien yksityisten investointien houkuttelussa. "

Latvian liikenneministeri Anrijs Matiss sanoi: "Olen iloinen voidessani tervehtiä TEN-T-päivät Riiassa - avaintapahtuma, joka tapahtuu Latvian historiallisen ensimmäisen EU-puheenjohtajuuden onnistuneen päätökseen auttana. ja sen rahoitusvälineet ovat saaneet merkittävän paikan tässä korkean tason konferenssissa. Rail Baltica on erinomainen esimerkki tällaisesta yhtenäisestä infrastruktuurista. Se ei saa yhdistää vain Itämeren suurimpia kaupunkeja eurooppalaisen raideleveyden kautta - tasoittaa tietä uudelle liikkuvuudelle. ratkaisut matkustajille ja rahdille - mutta merkitsevät myös Itämeren alueen symbolista uudelleenyhteyttä Euroopan ytimeen. Olemme siten iloisia siitä, että kaikki tärkeimmät sidosryhmät ovat saaneet onnistuneesti päätökseen Rail Baltica -hankkeen. "

Mainos

Rail Baltica

TEN-T-päivien monien tulosten joukossa on Suomen, Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan ministerien allekirjoittama julistus Rail Baltica -hankkeen toteuttamisesta, josta tulee Pohjanmeren Itämeren ytimen selkäranka Verkkokäytävä. Lisäksi komission jäsen Bulc ja Länsi-Balkanin maiden ministerit sopivat ydinverkon ja käytävien ohjeellisesta laajentamisesta Länsi-Balkanin maissa. Käytäväkoordinaattoreiden valtuudet laajennetaan myös alueelle.

Konferenssin yhteydessä komissio esitteli myös ydinverkkokäytäviä koskevan tutkimuksen tulokset. Tärkeimmät havainnot osoittavat, että EU: n liikenneinfrastruktuuri-investointien vaikutus on suuri: 1.8% BKT: n kasvusta ja 10 miljoonaa työpaikkaa luodaan. Nämä myönteiset vaikutukset talouteen ja työmarkkinoihin kestävät 2030: iin saakka.

Mainos

Seuraavat vaiheet: Euroopan verkkoyhteisön rahoitusvälineen (CEF) komitea äänestää 10 heinäkuussa 2015 heinäkuun 11.9 varojen jakamista varten valituista hankkeista. XNUMX miljardia euroa EU: n rahoitusta on käytettävissä Euroopan liikenneyhteyksien parantamiseksi.

Lisätietoja Klikkaa tästä

Fraunhofer-tutkimus TEN-T: n valmistumattomuuskustannuksista

Christophersen- Bodewig-Secchi-raportti

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa