Liity verkostomme!

Talous

EU: n talousarvion hallinta: komission ja parlamentin menot vuodelle 2013 hyväksyttiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

yritysnumeroihin osoittavat onnistuneesta taloudellisesta kehityksestä tai bankingcrisisEuroopan komissio hallinnoinut 2013 EU: n talousarviovaroihin sääntöjen mukaisesti, joten parlamentin olisi myönnettävä sitä "vastuuvapauden" (hyväksyntä) kyseisenä vuonna, sanoi talousarvion valvontavaliokunnan tiistaina (24 maaliskuu). Mepit kuitenkin arvosteli suuria hallinnollisia virhenopeuksia maatalous-, alue- ja työllisyyspolitiikan menot, joka hallinnoi pääasiassa EU-maissa. Parlamentin oma johto EU-varojen 2013 hyväksyttiin myös erillisessä äänestyksessä.

Maanantaina valiokunta lykkäsi vastuuvapauden myöntämistä EU: n virastolle ja neljälle EU: n ja yksityisen sektorin uuden teknologian kumppanuudelle. Löydä lisää maanantain (23. maaliskuuta) äänestyksistä tätä.

Maa-, alue- ja työllisyyden menot virheitä

Mainos

Mepit totesi varauksellisesti, miten Euroopan komissio ja jäsenvaltiot onnistuivat EU-rahoitusta maatalous-, alue- ja työllisyyspolitiikkaa 2013 vedoten puutteellisesta tarkastuksia.

Vaikka komissio on oikeudellisesti vastuussa menojen yleistä, noin 80% kaikista EU: n rahoituksesta on itse asiassa hallitaan ja maksetaan paikallisesti jäsenvaltioiden ja niiden viranomaisten kanssa. Tämä menoja myöhemmin korvaa EU: ssa.

Arvioidut virhetasot - prosenttiosuus maksuista, joissa tehtiin hallinnollisia virheitä - olivat 5.2% jäsenvaltioiden hallinnoimien rahastojen ja 3.7% komission osalta. Molemmat korot ylittivät selvästi 2 prosentin rajan, jonka alapuolella Euroopan tilintarkastustuomioistuin voisi luokitella maksut virheettömiksi.

Mainos

Yleisimmät virheet olivat piittaamattomuutta sääntöjä tukikelpoisuuden ja vialliset julkisia hankintamenettelyjä.

'Käytä sitä tai menetä se'

Korkeat virhetasot jäsenvaltioissa johtuvat tehottomista tarkastuksista ja "käytä tai menetä" -asenteesta, jossa EU: n varojen käytöstä tulee ensisijainen tavoite, totesivat parlamentin jäsenet.

"Jäsenvaltiot näyttävät olevan vähemmän tarkkoja käyttäessään EU-varoja verrattuna tapaan, jolla ne käyttävät kansallista talousarvioaan", raportissa todetaan, että huonoimmat pisteet saaneet maat mainitsevat kunkin toimintalohkon virhelaskelmat. Komission tulisi keskittyä vähemmän varmistamaan, että EU: n varat käytetään ja enemmän siihen, mitä ne todella saavuttavat, suositteli komiteaa.

Vialliseksi paikalliset tiedot vääristää kuvaa siitä, miten EU: n varojen, parlamentin jäsenet vaativat pakotteet virheellisten tai väärien jäsenvaltiossa raportointia.

Ulkomaanapu epäilyksiä

Parlamentin jäsenet kritisoivat joukkoa komission päätöksiä ulkoasioiden alalla. Tähän sisältyi EU: n avun toimittaminen ilman julkisia tarjouskilpailuja sellaisten organisaatioiden kautta, joilla ei ehkä ollut pätevyyttä tällaiseen työhön. Toiset syyttivät väitteistä EU: n tuen kaventamisesta Tindoufissa Algeriassa sijaitsevalle pakolaisleirille ja palkkapetoksille Ghanassa.

Parlamentti pyytää raportoimaan Juncker Plan

Mepit pyysi komissiota esittämään kertomuksen ensi vuonna, miten hyvin € 315 miljardi "Juncker" investointisuunnitelma on toiminut työpaikkojen ja kasvun luomisessa.

Euroopan parlamentti

Menojen Euroopan parlamentin 2013 hyväksyttiin tiistaina.

Seuraavat vaiheet

Talousarvion valvontavaliokunta n suositukset äänestetään parlamentissa kokonaisuutena välillä 28 ja 30 huhtikuu. Parlamentti tekee lopullisen päätöksen lykättiin päästöjä lokakuussa.

Lisätietoja

 

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa