Liity verkostomme!

Talous

Keskustelu etupainotteisesti € 1 miljardia nuorten työllisyyttä vuonna 2015

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

150204ec1-yksityiskohtaParlamentin jäsenet keskustelivat komission jäsen Marianne Thyssenin kanssa tiistaina aamulla (1. helmikuuta) viimeisimmästä suunnitelmasta myöntää miljardi euroa Nuorisotyöllisyysaloitteen (YEI) käyttöön vuonna 2015. Suurin osa puhujista kannatti ajatusta nopeuttaa nuorten työttömyyden torjuntaan tarkoitettujen hankkeiden rahoitusta ja kehittää samalla pitkäaikaisia ​​ratkaisuja ja toteuttaa rakenneuudistuksia.

Jäsenet kehottivat EU: ta toimimaan nopeasti vähentääkseen työttömien nuorten määrää, joka on saavuttanut 7.5 miljoonaa koko EU: ssa. Eniten kärsineillä alueilla, etenkin Etelä-Euroopassa, jopa 50 prosenttia 15–24-vuotiaista on työttömiä. Eurooppa voi menettää kokonaisen sukupolven nuoria, koska he eivät pysty aloittamaan itsenäistä elämää ja kehittämään luovaa potentiaaliaan, he sanoivat. Jotkut puhujat ilmaisivat huolensa EU: n jäsenvaltioiden kyvystä käyttää varoja tehokkaasti ja auttaa luomaan pitkäaikaisia ​​ja laadukkaita työpaikkoja sen sijaan, että ne käyttäisivät "pikakorjauksia" väliaikaisiin ratkaisuihin.
Jäsenvaltiot panevat täytäntöön nuorisotakuun, toimenpiteet, joiden tarkoituksena on vähentää nuorisotyöttömyyttä nopeuttamalla siirtymistä koulusta työhön. Nuorisotyöllisyysaloitteen rahoitus lisää Euroopan sosiaalirahaston (ESR) varoja jäsenvaltioissa, joissa on alueita, joissa nuorisotyöttömyys on yli 25 prosenttia. Uusi etukäteissuunnitelma voisi lisätä kolmekymmentä kertaa - nykyisestä 1 prosentista 30 prosenttiin - EU: n jäsenvaltioille vuonna 2015 myönnettyä rahoitusta niiden tukemiseen 650,000 XNUMX nuoren työllistämiseksi.

Työllisyydestä, sosiaaliasioista, osaamisesta ja työvoiman liikkuvuudesta vastaava komissaari Marianne Thyssen selitti, että 1 miljardin euron eli kolmanneksen vuosien 2014--2020 kokonaissummasta ennakkoon lataaminen tänä vuonna on välttämätöntä, koska nuorisotyöllisyysaloitteen järjestelmien käynnistyminen on ollut hidasta vuodesta 2013 lähtien. lupasi tiukat tarkastukset ja hankkeiden arvioinnin ja totesi, että tämä toimenpide ei vaikuta budjettivaroihin eikä muista rahastoista suoritettaviin maksuihin.
Parlamentin ja neuvoston olisi muutettava ESR: n sääntöjä kesään mennessä, jotta suunnitelma nuorisotyöllisyysaloitteen ennakkomaksusta vuonna 2015 voidaan panna täytäntöön.

Mainos

Katso keskustelun VOD tätä.

Jäsenvaltioiden nuorisotakuutoimien tarkoituksena on vähentää nuorisotyöttömyyttä nopeuttamalla siirtymistä koulusta työhön ja auttamalla luomaan työpaikkoja.

Nuorisotyöllisyysaloitteen vuosien 2014--2020 budjetti on 3.2 miljardia euroa, johon lisätään vähintään 3.2 miljardia euroa jäsenvaltioiden Euroopan sosiaalirahaston määrärahoista. Ehdotus nostaisi nuorisotyöllisyysaloitteen ennakkorahoitusosuutta vuoden 2015 talousarviossa 1–1.5 prosentista 30 prosenttiin.

Mainos

Tästä aloitteesta hyötyvät jäsenvaltiot (Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Ranska, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta) voisi siis saada kolmanneksen 3.2 miljardin euron määrärahasta heti, kun asiaankuuluvat erityiset toimintaohjelmat on hyväksytty.

#Nuorten työllisyys, #YEI, #ESF

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa