Liity verkostomme!

Talous

Kansalaisyhteiskunnan organisaatiot toivottaa uudet FEAD

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

20140220PHT36565_originalKansalaisyhteiskunnan organisaatiot ovat ottaneet Euroopan parlamentti hyväksyi uuden rahaston Euroopan Aid vähävaraisimmille (FEAD) eilen, 25 helmikuussa. Tämä hyväksyntä osoittaa selvästi, että Euroopan unioni on sitoutunut sosiaalinen yhteenkuuluvuus ja köyhyyden torjuminen. Kuitenkin vielä on paljon tehtävää, ennen kuin luvattu apu tavoittaa heikoimmassa asemassa.

Hyväksyminen rahaston Euroopan Aid vähävaraisimmille merkitsee loppua pitkien ja vaikeiden neuvottelujen. Uusi rahasto tekee merkittävän panoksen tuottaa tavaroita ja tukea asuvien kansalaisten köyhyyttä ja sosiaalista syrjäytymistä. Mutta FEAD olisi sisällytettävä laajempi ja kattavampi kansallinen köyhyyden vastaisten strategioiden jotta maksimoidaan sen vaikutuksia kansallisella tasolla. Tämä on tehokkain tapa varmistaa, että se täydentää mutta ei korvaa jäsenten valtioiden väliintulo.

"Apupakettien jakaminen ei ehkä aina näytä hyvältä tekemiseltä. Olemme tietoisia joidenkin jäsenvaltioiden huolista uuden rahaston tukemisesta", sanoi Eberhard Lueder Punaisen Ristin EU-toimistosta. "Mutta teoriaa on, ja siellä on on todellisuus, jota kohtaamme työssämme paikallisyhteisöissä. Koko Euroopassa näemme yhä enemmän ihmisiä, jotka kamppailevat selviytyäkseen kuukaudesta. He pyytävät apua selviytyäkseen kiireellisistä tarpeista. Emme voi jättää heitä taakseen. "

Mainos

FEAD seuraa EU ruoka tukijärjestelmiä luotiin 1987 hyödyntämään paremmin elintarvikkeiden ylijäämiä maatalousalalla. Euroopan komissio ehdotti laatia uusi rahastosta sosiaalisten koheesiopolitiikkojen, ja sijoittaa ei ruokaa, mutta ihmiset huomion keskipisteenä. Kansalaisyhteiskunnan organisaatiot myönteisesti myös käyttöön laajempi materiaalia ja henkisestä tuesta katetaan rahastosta. Jäsenvaltiot voivat nyt sopeutua todellisia tarpeita, valita välillä ruoka, vaatteet, taloustavarat, tai sosiaalista osallisuutta toimet (täydennys ESR).

Caritas Europa, Eurodiaconia, Euroopan köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto (EAPN), Euroopan kansallisten järjestöjen liitto Työskentely Homeless (FEANTSA) ja Punaisen Ristin EU-toimiston toistuvasti vaatinut uuden rahaston, johon kansalaisjärjestöt kaikissa vaiheissa, on yksinkertainen toteuttaa ja oikein budjetoitu.

"Eurooppalaisten kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden erinomainen yhteistyö koko FEADia koskevassa EU: n lainsäädäntöprosessissa on antanut meille mahdollisuuden kehittää rahasto, joka pystyy vastaamaan aidosti köyhyyden lieventämiseen osallistuvien paikallisten järjestöjen tarpeisiin", sanoi Euroopan parlamentin jäsen Emer Costello. Rahaston laajuus elintarvikeapuun, aineelliseen apuun ja sosiaaliseen osallisuuteen antaa rahaston mahdollisuuden kohdistaa paikkakuntamme vähävaraisimmille monenlaisia ​​toimia paikallisen todellisuuden ja perinteiden mukaisesti. "

Mainos

Jäsenvaltiot ovat nyt kehotetaan ottamaan kansalaisjärjestöt mielekkäästi eri vaiheissa ohjelmoinnin, ja käyttää tätä rahastoa varten varaukseton tuki haavoittuvimpien ja syrjäytyneiden, jotka ovat kauempana työmarkkinoilta, ja perustamaan heidän toimintansa suojelemisesta ja edistämisestä ihmisarvoa jokaisen henkilön ja heidän perusoikeuksiaan ja harjoittamisesta yhteistä hyvää.

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa