Liity verkostomme!

Talous

EDF Energia ja ammattiliittojen päästä sopimukseen Hinkley Point C

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

logoEDF Energy-, GMB- ja Unite-ammattiliitot ovat saavuttaneet uuden merkittävän työsopimuksen työntekijöille, jotka rakentavat ehdotetun uuden Hinkley Point C -ydinvoimalan Somersetiin.

Sopimus koskee sähkö- ja mekaanisia työntekijöitä, jotka työskentelevät projektissa. Se vahvistaa heidän palkansa ja työsuhteensa, mukaan lukien hyvinvointipalvelut ja koulutus.

Tämä viimeinen virstanpylväs seuraa vastaavien sopimusten allekirjoittamista ammattiyhdistysten kanssa kesäkuussa 2013 siviilityöntekijöistä sekä kattavaa sopimusta, jolla luodaan puitteet työsuhteille hankkeelle.

Mainos

Yhdessä sopimuksilla on oma osansa EDF Energyn sitoumuksessa työskennellä yhdessä ammattiyhdistysten ja urakoitsijoiden kanssa luodakseen ilmapiiri positiivisille työsuhteille, jotka edistävät turvallisuutta, laatua ja tuottavuutta.

Näiden sopimusten tekeminen nyt on tärkeä askel kohti projektin valmiuden toimittamista. Se osoittaa kumppanuuteen perustuvan lähestymistavan EDF Energyn, ammattiliittojen ja urakoitsijoiden välillä ja heidän yhteisen sitoutumisensa projektin onnistumiseen.

GM White National Officer Phil Whitehurst sanoi: "Tämä luokkansa paras -sopimus EDF Energyn, GMB: n ja Uniten välillä toimitettiin hyväksymissuosituksella konepajateollisuuden luottamusmiehille, jotka" yksimielisesti "hyväksyivät suosituksen. Tämä avaa tien sopimuksen allekirjoittamiselle. Vastaava siviilirakennussopimus on jo sovittu ja allekirjoitettu.

Mainos

"Nämä sopimukset ovat uraauurtavia paitsi palkkojen ja ehtojen kohonnut taso verrattuna muihin Yhdistyneen kuningaskunnan rakennusteollisuuden sopimuksiin, mutta niitä yhdistää myös yhteisen kehyksen / sosiaalisen sopimuksen sopimus, joka on hyvä vankka työmarkkinasuhde, mikä sitoo kaikki sopimukset yhteen, tämä parantaa ammattiliittojen, asiakkaan ja heidän alihankkijoidensa välisiä hyviä toimipaikanlaajuisia työsuhteita, joita GMB pyrkii ylläpitämään ahkerasti jäsenilleen.

"GMB suhtautuu myönteisesti EDF Energyn aikomuksiin ostaa investointitarpeita paitsi nykyisessä ammattitaitoisessa työvoimassa myös perinteisissä oppisopimuskoulutuksessa olevilla, joilla on asianmukaiset oppimismahdollisuudet taitojensa hankkimiseksi, nämä oppisopimuskoulutettavat auttavat korvaamaan jo ikääntyvän työvoimamme ja varmistamaan, että perinteiset päärakentamisen taidot säilyvät Isossa-Britanniassa, tämä on erittäin virkistävä käsite, paljon parempi tulos kuin pimeät vuodet, jolloin viime sukupolvien hallitukset ja rakennusalan työnantajat eivät investoineet. "

EDF Energyn toimitusjohtaja Vincent de Rivaz sanoi: "Tämä uraauurtava sopimus heijastaa tärkeyttä, jonka asetamme kumppanuuksiin työntekijöidemme ja ammattiliittojen kanssa auttaaksemme toimittamaan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen uuden ydinvoiman sukupolvelta.

"Hinkley Point C: llä on potentiaalia luoda 25,000 400 työpaikkaa Isossa-Britanniassa rakentamisen aikana, mukaan lukien yli 900 oppisopimuskoulutusta, ja se luo XNUMX työpaikkaa, kun se on toiminnassa.

"On tärkeää, että nämä työpaikat kuuluvat sopimukseen, jolla edistetään parhaita normeja työsuhteissa. Olen iloinen siitä, että EDF Energy, Unite ja GMB työskentelevät yhdessä tarjotakseen korkeatasoisen työvoiman Hinkley Point C: n rakentamiseen ja auttaakseen jälleenrakentamaan maan ydinteollisuutta. "

Hinkley Point C: n rakennusjohtaja Nigel Cann sanoi: "Tämän suunnittelurakennussopimuksen allekirjoittaminen on toinen iso askel Hinkley Point C: lle ja heijastaa kumppanuuden vahvuutta ammattiliittojen ja toimitusketjumme yritysten kanssa.

"Me kaikki olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia työllisyysstandardeja, käsi kädessä terveyden, turvallisuuden, laadun ja tuottavuuden parhaiden standardien kanssa. Tämä etukäteen tehtävä yhteistyö antaa meille varmuuden siitä, että kun aloitamme rakentamisen, voimme jatkaa pysähtymättä.

"Tämän kaltaiset Hinkley Point C -hankkeen työehtosopimukset auttavat myös toteuttamaan yhden perustavoitteistamme - tuomaan uusia työntekijöitä paikallisyhteisöstä rakentamiseen ja tukemaan heitä uusien taitojen hankkimisessa. Tämä ei vain auttaa paikallisia ihmisiä nostamaan pyrkimyksiään ja edistämään uraansa, se myötävaikuttaa merkittävästi myös Yhdistyneen kuningaskunnan teollisen osaamisen perustan täydentämiseen ja kehittämiseen.

Unite-kansallinen upseeri Kevin Coyne sanoi: "Tämä on huipputeknologiasopimus huippuluokan uudelle ydinprojektille Hinkley Pointissa." Yksityiskohtien saaminen on kestänyt useita kuukausia, mutta ahkeran työn ja yhteistyön avulla ammattiliitoilla ja työnantajilla on sopimus, joka soveltuu 21-luvun kehitykseen valtaa Britannian koteja ja yrityksiä.

Tämä sopimus asettaa uuden vertailuarvon palkalle, ehdoille ja oppisopimuskoulutukselle. Se varmistaa, että hankkeessa on vähintään 500 hyvin maksettua oppisopimuskoulutusta, mikä on valtava tilaisuus nuorille saada elämäntaito. Se sitoutuu myös suoraan työskentelyyn, eikä toimistotyöntekijöitä, mikä varmistaa työvoiman turvallisuuden ja yhdenvertaisen kohtelun.

Hinkley Point C: n rakentaminen olisi merkittävä lisäys Ison-Britannian toimitusketjuun ja paikallisiin kansantalouksiin. Rakentamisen aikana odotetaan syntyvän noin 25,000 5,000 työpaikkaa, joista noin 900 työskentelee paikan päällä rakennuksen huipulla ja XNUMX pysyvää työpaikkaa voimalaitoksen käyttöönoton jälkeen.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa