Liity verkostomme!

Talous

Huipputeknologiayrittäjät esittävät manifestin startup-menestyksestä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

hiiren maailmaJotkut Euroopan huipputeknologiayrittäjistä ja startup-yhteisöistä edelläkävijöistä esittävät tänään EU: n johtajille manifestin siitä, kuinka Euroopan on sopeuduttava digitaaliseen aikakauteen. Tämä sisältää ideoita siitä, miten päätöksentekijät - jokaisella tasolla jokaisessa maassa - voivat parantaa ilmapiiriä innovaatioille ja kasvulle. Digitaalisten sisämarkkinoiden ja digitaalitalouden loppuun saattamiseen keskittyvän EU: n huippukokouksen aattona Startup Europe Leaders Club (katso IP / 13 / 262), esittelee tänään manifestinsa Eurooppa-neuvoston puheenjohtajalle Herman Van Rompuylle ja keskustelee siitä pyöreän pöydän keskustelussa Alankomaiden pääministerin Mark Rutten sekä muiden kansallisten johtajien ja suurlähettiläiden kanssa.

- Käynnistys-Euroopan manifest Startup Leaders Clubin yhdeksän jäsentä on laatinut, ja se perustuu kymmenien eurooppalaisten yhdistettyyn kokemukseen, joka on kuvitellut, rakentanut ja kasvanut menestyviä yrityksiä. Se sisältää 22 suositusta Euroopan komissiolle, jäsenvaltioille ja EU: n yrityksille koulutuksen ja taitojen, kyvykkyyden saatavuuden, pääoman saatavuuden, tietosuojan ja ajattelujohtajan aloilla. Esimerkiksi:

 1. Yritysten ja jäsenvaltioiden tulisi kannustaa korkeakouluopiskelijoita aloittamaan liiketoiminta ennen valmistumistaan.
 2. Jäsenvaltiot ja Euroopan komissio voisivat tehdä Euroopasta helpon paikan ammattitaitoisille kyvyille perustaa yritys ja saada työpaikka ottamalla käyttöön yleiseurooppalainen Startup Visa.
 3. Yritysten ja EU: n hallitusten tulisi ostaa enemmän pieniltä yrityksiltä.
 4. Pyydetään Euroopan komissiota poistamaan tietojen toimittajien vaatimus tietojen säilyttämisestä missä tahansa maassa.
 5. Pyydetään jäsenvaltioita nimittämään digitaalijohtaja jokaiselle EU-maalle.

Johtajaklubi uskoo, että 22 suositusta antavat eurooppalaisille yrityksille parhaat mahdollisuudet menestyä tulevaisuudessa, vaikuttamalla samalla samalla EU: n kasvuun.

Mainos

Neelie Kroes, Euroopan komission digitaalistrategian varapuheenjohtaja, sanoi: "Minusta nämä ovat mielestäni erinomaisia ​​ideoita. Meidän on annettava ääni Euroopan yrittäjille. Toivon, että kaikki Euroopan johtajat ottavat ehdotuksensa sydämeen, jotta voimme muuttaa ajattelutapaa startup-yrityksistä, yrittäjistä ja globaalista johtajuudesta. "

Maaliskuussa 2013 Neelie Kroes pyysi Leaders Clubia kehittämään manifestin talouskasvusta. Tämä esitettiin virallisesti varapuheenjohtajalle Startup Europe -foorumi Lontoossa syyskuun alussa 2013. (SPEECH / 13 / 668) Viimeisten kuuden viikon aikana manifestin on hyväksynyt yli 5000 ihmistä, mukaan lukien yrittäjät, bloggaajat ja toimittajat, jotka välittävät EU: n käynnistysmaailmasta

Tausta

Mainos

Startup Europe Leaders Club on riippumaton perustajaryhmä teknologiayrittäjyydestä, joka toimii esimerkkinä eurooppalaisille verkkoyrittäjille ja antaa komissiolle ohjeita siitä, miten verkkoyrittäjien ympäristöä voidaan vahvistaa aloittamaan Eurooppa ja pysymään Euroopassa. .

Sen jäseniä ovat:

 1. Zaryn Denzel, (@Zaryn) perustaja Tuenti, Espanjan suurin sosiaalinen verkosto ja mobiili monitasoinen
 2. Daniel Ek (@eldsjal) ja Martin Lorentzon (@MartinLorentzon) - musiikin suoratoistopalvelun perustajat Spotify
 3. Kaj Hed (@RovioHQ) - puheenjohtaja Rovio (Vihaiset linnut)
 4. Lars Hinrichs (@LarsHinrichs) - perustaja ja toimitusjohtaja HackFwd, siementä edeltävä sijoitusyhtiö
 5. Joanna Shields (@TechCityUK) Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Tech City -sijoitusorganisaatio
 6. Reshma Sohoni (@rohoni) - kumppani Seedcamp, joka on katalysaattori Euroopan seuraavan sukupolven yrittäjille
 7. Boris Veldhuijzen van Zanten (@Boris) yrittäjä - perustaja Next Web
 8. Niklas Zennström (@helsinki) - perustaja Skype, Kazaa, Joltid että Joost että Atomico

Leaders Club on vain yksi osa Startup Europe komission suunnitelma edistää tieto- ja viestintätekniikkaa ja antaa verkko-yrittäjille mahdollisuuden aloittaa liiketoimintansa Euroopassa ja antaa heidän kukoistaa Euroopassa.

Hyödyllisiä linkkejä

Käynnistys-Euroopan manifest

Startup Eurooppa Leaders Club

Startup Europe

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
 • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
 • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa