Liity verkostomme!

Talous

Scotland riski jäädä ilman uuden sukupolven ydinvoimaloiden, varoittaa GMB

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

logoUudet ydinvoimalat ovat todennäköisiä Hinkley Point, Oldbury, Wylfan voimalasta pääsi, Heysham, Sellafieldin, Hartlepool, Sizewellin ja Bradwell, koska toisin kuin Skotlannissa, ne pääsisi eteenpäin suunnittelua ja investointeja kysymyksiä sanoo GMB.

GMB, liitto energian työntekijöiden Skotlannissa, varoittaa, että Skotlanti on vaarassa jäädä paitsi uuden sukupolven ydinvoimaloita ei ole suunnitelmia korvata Hunterston B ja Torness. Molemmat ovat nyt määrä poistettava käytöstä 2023. GMB sanoa tämä johtuu Skotlannin hallituksen strategian puute ja näkemys siitä, miten täyttää Scotland energiantarpeesta.

Tämä varoitus tulee vanavedessä ilmoitus, että EKR, joka kulkee nämä kaksi ydinvoimalaa Skotlannissa, on sopinut rakentaa uusi ydinvoimala Hinkley Point Somerset. Katso huomautuksia editorit kopion lehdistötiedotteessa.

Mainos

GMB Skotlanti Senior Järjestäjä Jim Moohan sanoi: ”Tämä edetä klo Hinkley Point C pitäisi olla herätys on vakavassa vaarassa Scotland vaille seuraavan sukupolven uusia ydinvoimaloita.

"Nykytilanteessa on todennäköistä, että seuraavan sukupolven voimalaitokset rakennetaan Hinkley Pointiin, Oldburyn alueelle, Wylfaan Angelseassa, Heyshamiin, Sellafieldiin, Hartlepooliin, Sizewelliin Suffolkissa ja Bradwelliin Essexissä, kun he etenevät suunnittelussa ja investoinneissa. kysymyksiä.

"Sopimuksella ensimmäinen ministeri roikkuu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen ydinkysymyksissä ydinkysymyksessä ilmoittamatta skotlantilaisille selkeästi, mitä turvatoimia hänellä on pitkällä aikavälillä.

Mainos

"Uusiutuvien energialähteiden tekijä ei kata energiantarpeitamme. On aika, että paineryhmät ja poliitikot, jotka jatkuvasti asettavat ydinsektorin, ovat puhtaita siitä, miten ne kohtaavat energiatarpeemme pitkällä aikavälillä.

"Terävä todellisuus on se, että Hunterston, joka otettiin käyttöön vuonna 1976, ja Torness, joka otettiin käyttöön vuonna 1988, on poistettava käytöstä vuonna 2023 neljän vuosikymmenen onnistuneen toiminnan jälkeen.

"Ensimmäinen ministeri ja vastustajat jättivät täysin huomiotta tämän menestyshistorian. Näiden asemien taitojen menetys on tuhoisa Skotlannin taloudelle, ellemme jatka korvaavien päätösten tekemistä.

"Ensimmäisen ministerin on päästävä strategiansa puhtaaksi. Tätä on tuettava sisällöllä ja tosiseikoilla sekä todisteilla siitä, kuinka Skotlannin hallitus aikoo suojella energiansaantiamme ja millä keinoin se aikoo toteuttaa sen.

"GMB on selvä, että ydinrakennusohjelma on elintärkeä Skotlannin taloudelle. Sillä on todistetusti puhtaita ja hiiltä sisältämättömiä asioita Skotlannin tarvitseman tasapainoisen energiapolitiikan kannalta.

"Alueella on fantastinen mahdollisuus työpaikkojen kasvuun, mikä luo tulevaisuudelle uuden määrän oppisopimuskoulutusta, jolla on teknistä kokemusta ja tuhansien työpaikkojen luominen rakennusalalle sekä monen miljardin punnan talouskasvu.

"Muut Skotlannin talouden energian jättiläiset etsivät edelleen tapoja vähentää hiilidioksidipäästöjä noudattaakseen EU: n lainsäädäntöä. On selvää viestiä, että ydinvoima ja sen kokemus ovat elintärkeitä elinkelpoisen talouden jatkumiselle Skotlannissa ja osana Ison-Britannian sektoria.

"Ison-Britannian ydinsektorin turvallisuutta on parannettu dramaattisesti teollisuuden perustamisesta lähtien, ja se menestyy edelleen nollatoleranssina terveydelle ja turvallisuudelle."

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa