Liity verkostomme!

Talous

Pohjalta pitkäaikainen siteet, EU ja Israel tutkia uusia kasvu- ja innovaation

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

IsraelJo sovittujen liikesuhteiden vahvistaminen ja eurooppalaisten pk-yritysten uusien mahdollisuuksien tutkiminen Israelin markkinoilla ovat pääpaino tämän viikon teollisuus- ja yrittäjyyskomissaari Antonio Tajanin vierailulla Israelissa.

Vierailun aikana, joka pidetään 21.-23. Lokakuuta, hänen seurassaan on yli 65 toimialayhdistystä ja yritystä EU: n jäsenvaltioista auttamaan heitä luomaan uusia kumppanuuksia ja laajentumaan uusille markkinoille erityisesti innovatiivisten ja ympäristöasioiden aloilla. teknologia, tieto- ja viestintätekniikka, koneet ja avaruus. Tapaamisissa presidentti Shimon Peresin ja Israelin avainministerien kanssa varapuheenjohtaja allekirjoittaa myös sopimukset, joilla vahvistetaan teollisuusyhteistyötä satelliittinavigointitutkimuksen ja pk-yritysten yhteistyön alalla. Tämä vierailu on osa Mission for Growth -ohjelmaa auttaakseen eurooppalaisia ​​yrityksiä, erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä, hyötymään nopeammin kasvavilta kansainvälisiltä markkinoilta.

Vedoten keskinäistä vahvuuksien

Mainos

Israel on yksi maailman kilpailukykyisin talouksista maailmassa, ja kuten EU, yksi sen vahvuuksista on maailmanluokan innovointikykyä. Siksi Israel ja EU on vahva keskinäinen kiinnostus lisätä bilateraalisen liikesuhteita ja markkinoiden yhdentyminen edelleen edistää innovointia, parantaa kestävää kasvua ja luoda työpaikkoja. Operaatio Kasvua Israeliin kohdistetaan lukuisia teollisuuden aloja, kuten Avaruusteknologioiden; tieto- ja viestintätekniikan ja matkailun; kuitenkin, innovatiiviset ja ympäristöteknologiaan ovat avainasemassa asialistalla.

Tämän tehtävän yleisenä tavoitteena on parantaa Euroopan teollisuuden kasvua ja kilpailukykyä tutkimalla paremmin Israelin dynaamisen talouden kasvupotentiaalia. Tämä on myös keskustelun pääaihe presidentti Peresin ja varapuheenjohtaja Tajanin kokouksessa.

Kolme tarkempia tavoitteita ovat seuraavat:

Mainos

(1) Enemmän yhteistyötä teollisuuspolitiikasta, matkailu, tila ja innovaatio

Vierailun aikana varapuheenjohtaja Tajani tapaa Israelin talousministerin Naftali Bennettin keskustelemaan siitä, miten teollisuus- ja innovaatioyhteistyötä voidaan kehittää edelleen. EU: n ja Israelin assosiaatiosopimus (joka tuli voimaan 1. kesäkuuta 2000) muodostaa perustan vuoropuhelulle näistä aiheista. Näiden aiheiden korostamiseksi kaksi ministeriä allekirjoittavat teollisuusyhteistyötä koskevan aiesopimuksen, jonka tarkoituksena on syventää EU: n ja Israelin välistä teollista yhteistyötä ja tunnistaa uudet painopisteet. Lisäksi se aikoo luoda dynaamisen ja integroidun lähestymistavan yhteistyön hallintaan, jotta voidaan luoda suotuisa ympäristö, joka palvelee molemminpuolisia liiketoiminnan etuja.

Varapuheenjohtaja tapaa myös matkailuministeri Uzi Landau keskustelemaan yhteistyön matkailun alalla ja täytäntöönpanoa EU: n ja Israelin yhteisen julistuksen allekirjoitettu 2011 alueella matkailun.

Lisäksi hän tapaa tiede-, teknologia- ja avaruusministeri Yaakov Perryn keskustelemaan avaruusalan yhteistyöstä. Tässä kokouksessa allekirjoitetaan hallinnollinen sopimus yhteistyöstä satelliittinavigointijärjestelmien alalla.

Koska varapuheenjohtajan vierailu tapahtuu samanaikaisesti Vesi teknologia ja ympäristö ohjaus Conference Tel Aviv, vihreän ja kestävän kasvun on myös yksi tärkeimmistä aiheista asialistalla. Hän vaihtaa näkemyksiä lisätään ympäristöä ja kestävää kasvua sekä Israelissa että EU: lle ministeri Energia ja Water Resources, herra Silvan Shalom. On paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön tällä alalla, koska Israel asuu kärsivälle alueelle vesipulasta, joka on innoittanut paikallisia yrittäjiä keksimään monia uusia innovaatioita veteen ja maatalouden teknologia.

(2) Auttaa EU: n yritykset ja erityisesti pk toimia Israelissa

Israelin talous luottaa vahvasti sen pk-sektoriin kasvun ja työpaikkojen luomiseksi, aivan kuten EU-maidenkin. Kokoluokituksen mukaan Israelin pk-sektorit heijastavat suurelta osin EU: n keskiarvoa, ja mikro- ja pienyritysten osuus on yli yhdeksän kymmenestä yrityksestä.

Kokouksessa kanssa talousministeri, varapuheenjohtaja Tajani edistää yhteistyötä ja keskinäistä ymmärtämystä pk politiikkaa. Lopullisena tavoitteena keskustelussa on vähentää kustannuksia yrityksille ja lisää tuottavuutta yritysten molemmin puolin.

Ministeri Bennett ja varapuheenjohtaja Tajani myös allekirjoittaa aiesopimuksen pk-yritysten yhteistyölle, jotta voidaan luoda enemmän liiketoimintaan sopiva ympäristö tehtäviä investointeja. Perusteella tämän kirjeen molemmat osapuolet voisivat edelleen parannettava perusedellytyksiä pk vähentämällä hallinnollista taakkaa ja lisäämällä rahoituksen.

(3) edistäminen EU-Israel kontakteja ja mahdollisuuksia

Ottelutapahtuma paikallisten yrittäjien kanssa pidetään 22. lokakuuta 2013, erityisesti yrityksille, jotka toimivat ympäristöteknologian, avainteknologian, koneiden ja työstökoneiden, tieto- ja viestintätekniikan, raaka-aineiden ja avaruusteknologian aloilla. Tämän tapahtuman järjesti Enterprise Europe Network - maailman suurin yritystukiverkosto -, joka tarjoaa ilmaisen peruspalvelun pk-asiakkaille heidän laajentumisensa tukemiseksi uusille markkinoille ja parantamaan heidän kilpailuasemaansa. Enterprise Europe Network -verkostolla on kolme kumppaniorganisaatiota Israelissa.

Tiedot Israel

Väkiluku: 8 miljoonaa (2012)

BKT, nykyinen hinta: € 175 miljardia (2011)

BKT asukasta kohti, nykyinen hinta: € 22,559 (2011)

Todellinen yksilöllinen kulutus asukasta kohti: € 17,000 (2012)

EU: n vienti Israeliin: € 17.0bn (2012)

EU: n tuonti Israelista: € 12.6bn (2012)

Kanta EU FDI Israelissa: € 7.5bn (2011)

Inflaatioaste: 1.6% (2012)

Tärkeää kauppakumppanit

EU on Israelin ensimmäinen kauppakumppani, jonka kokonaiskauppa oli 29.6 miljardia euroa vuonna 2012, mikä vahvistaa positiivisen kehityksen vuoden 2009 pudotuksen jälkeen maailmanlaajuisen talouskriisin vuoksi. Israel on myös tärkeä kauppakumppani EU: lle, erityisesti Välimeren alueella.

Taustaa: Pitkä historia yhteistyöstä

Euroopan unioni ja Israel on pitkä yhteinen historia, leimaa kasvava keskinäinen riippuvuus ja yhteistyö. Molemmat jakavat samat arvot demokratian, kunnioitusta vapauden ja oikeusvaltion ja ovat sitoutuneet avoimen kansainvälisen taloudellinen järjestelmä, joka perustuu markkinoiden periaatteita. Israelin poliittisia, teollisuuden, kaupan ja tieteelliset johtajat ylläpitää läheisiä yhteyksiä Eurooppaan. Yli viisi vuosikymmentä kaupan, kulttuurivaihdon, poliittinen yhteistyö ja kehittynyt järjestelmä sopimuksia ovat vahvistaneet näitä suhteita.

Lisätietoja Mission kasvua Israeliin.

Lisätietoja Missions kasvua.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa