Liity verkostomme!

Talous

EBBAs: voittajat 2014 Euroopan Music Awards

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EBBA_01Koulutus-, kulttuuri-, monikielisyys- ja nuorisoasioista vastaava komissaari Androulla Vassiliou ja Eurosonic Noorderslag ilmoittivat 2014. lokakuuta voittajat vuoden 15 European Border Breakers Awards (EBBAs) -kilpailuista, joissa juhlistetaan Euroopan parhaita uusia pop-esityksiä, jotka ovat saavuttaneet rajat ylittävän kaavion. Euroopan musiikkikonferenssi ja showcase-festivaali.

Voittajat 2014 EBBAs ovat:

"Ilman musiikkia elämä olisi virhe, sanoi Friedrich Nietzsche jokin aika sitten; musiikillinen maku saattaa olla muuttunut hieman hänen päivistään lähtien, mutta musiikki on edelleen universaali kieli, joka koskettaa kaikkia iästä tai taustasta riippumatta. Internet on tehnyt sen helpompaa kuin koskaan päästä musiikkiin, mutta paradoksaalisesti artistien on paljon vaikeampi murtautua läpi ja saavuttaa pysyvää menestystä.Euroopan komissio tukee EBBA: ta, koska haluamme auttaa lupaavimpia tekoja tavoittaa yleisön kotipaikan ulkopuolella ja murtautua uusille kansainvälisille markkinoille ", komissaari Vassiliou sanoi.

Mainos

Voidakseen saada palkintoja, taiteilijat on täytynyt saavuttaa raja-breaking menestystä heidän ensimmäinen kansainvälinen julkaisu Euroopassa välillä 1 elokuu 2012 ja 31 heinäkuu 2013. Voittajat valitaan analyytikko Nielsen Musiikinohjaustila perusteella myynti- ja broadcast taajuus sekä äänistä European Broadcasting Union radioasemia ja musiikkifestivaaleja tukevat Euroopan Talent vaihto-ohjelma.

Tausta

Voittajat saavat palkintonsa tilaisuudessa isännöi TV-persoona ja muusikko Jools Holland klo Eurosonic Noorderslag festivaali Groningen, Alankomaat, on 15 tammikuu 2014. Seremonia - myös esityksiä kaikki tai suurin osa voittaneen säädösten - voi seurata suorana YouTubessa tai lähettää hollantilainen National Television (NTR), sekä muut Euroopan televisiokanavat ja radioasemat.

Mainos

Yksi voittajat saavat Public Choice Award perustuva äänistä välillä 1 marraskuusta 20 joulukuussa, millä EBBAs sivusto. Jopa 15 äänestäjät kutsutaan palkintoseremoniaan: jokainen pystyy tuomaan ystävä ja palkinto sisältää niiden lentojen ja hotellien kustannukset.

Entisiä EBBA-voittajia ovat Adele, Stromae, Emeli Sandé, Gabriel Rios, Of Monsters and Men, Mumford & Sons, Caro Emerald, Lykke Li, The Darkness, Katie Melua, The Ting Tings, C2C, Tokio Hotel, The Script, Zaz , Ruotsin talon mafia, Saybia, Damien Rice, KT Tunstall, Alphabeat, Milow ja Afrojack.

Nyt niiden yhdestoista vuosi, palkinnot rahoitetaan EU: n Kulttuuri-ohjelman ja järjestämä Eurosonic Noorderslag, yhteistyössä Euroopan yleisradioliiton (EBU). Palkinnot tukevat Buma Cultuur, SNN, Alankomaiden opetusministeriö, kulttuuri- ja tiedeministeri, Groningen, Groningenissa ja European Music Office.

Eurosonic Noorderslag on Euroopan suurin musiikin konferenssi ja näyteikkuna festivaali, jonka tavoitteena on parantaa Euroopan tekoja. Eurosonic Noorderslag järjestää myös Euroopan Talent Exchange Program (ETEP), joka auttaa varmistamaan, että kuuma uusi kykyjä Euroopassa ovat laskussa Euroopan tärkeimmille musiikkifestivaaleja.

Kulttuurisesti, Eurooppa on hajanainen markkinoilla monia pieniä maita ja useita kieliä. Tämän seurauksena on usein vaikeaa taiteilijoiden työtä kansainvälisesti ja saavuttaa myyntimenestys rajojen yli. EBBAs pyrkiä auttamaan taiteilijoita näiden esteiden voittamiseksi.

Euroopan musiikkiteollisuus edistää merkittävästi kasvua ja työpaikkoja osana kulttuuri- ja luovia aloja, jotka tarjoavat työpaikkoja yli 8 miljoonalle ihmiselle EU: ssa ja jopa 4.5 prosenttiin Euroopan BKT: sta. EU: n nauhoitettujen musiikkimarkkinoiden kokonaisarvo on noin 6 miljardia euroa vuodessa. Euroopan levymusiikkimarkkinoilla on noin viidesosa musiikkimarkkinoista, joiden arvo on lähes 30 miljardia euroa.

Tammikuussa 2014, komissio käynnistää Luova Eurooppa, sen uusi rahoitusohjelma kulttuuri- ja luovien alojen. Sen tavoitteena on vahvistaa kansainvälistä kilpailukykyä aloilla ja edistää kulttuurin monimuotoisuutta. Tarkoituksena on, että uusi ohjelma on kokonaisbudjetti € 1.46 miljardia1 in 2014-2020. Tämä merkitsee 9% lisäys verrattuna nykyiseen rahoituksen suuruus.

Lisätietoja Klikkaa tästä.

Continue Reading
Mainos

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa