Liity verkostomme!

Talous

Eurooppalaiset yritykset ja alueelliset johtajat sopivat toimintasuunnitelmasta, joka tekee Euroopan kaupungeista älykkäämpiä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

100000000000045000000221B4ACF9CCEuroopan komission odotetaan investoivan noin 200 miljoonaa euroa älykkäiden kaupunkien luomiseen seuraavien kahden vuoden aikana.

Yli 75 prosentille EU: n kansalaisista heidän kaupunkinsa on koti - siellä he asuvat, työskentelevät ja leikkivät enimmäkseen. Kaupungit ovat tärkein Euroopan taloudellisen toiminnan ja innovoinnin lähde. Mutta maailmantalous kehittyy ja muuttuu nopeasti, ja Euroopan kaupunkien on vastattava uusiin haasteisiin sekä kehitettävä ja parannettava. Kaupunkimme ovat myös merkittävä kasvihuonekaasujen ja paikallisen pilaantumisen lähde, ja tämän korjaamiseksi tarvitaan yhteisiä toimia. Voimme ja meidän pitäisi tehdä kaupungeista parempia paikkoja elää ja työskennellä. Kaupungeistamme voi tulla puhtaampia ja terveellisempiä ja käyttää vähemmän energiaa. Ne voivat olla älykkäitä kaupunkeja.

Älykkäät kaupungit ovat kaupunkeja, joissa käytetään parhaiten modernia teknologiapalvelua ja infrastruktuuria sekä nykyaikaisia ​​toimintatapoja ja rahoituksen hankkimista, jotta saadaan aikaan todellisia parannuksia niissä asuvien ihmisten sekä vaurautta ja työllisyyttä tuottavien yritysten jokapäiväisessä elämässä. Se on toinen tärkeä asia panos digitaalisten yhtenäismarkkinoiden rakentamiseen, yksi keskeisistä kysymyksistä, jota johtaa Euroopan komission varapuheenjohtaja Neelie Kroes ja jota käsitellään Eurooppa-neuvoston kokouksessa 24th lokakuussa.

Mainos

Älykkäiden kaupunkien ja yhteisöjen kumppanuus, joka kokoontuu tänään Brysselissä, kokoaa yhteen kaupunkien johtajat, teollisuuden ja tutkimusyhteisön, jotka pyrkivät tunnistamaan ja toimittamaan uusia tapoja parantaa Euroopan kaupunkeja yhtenäisemmin. Älykkäiden kaupunkien kumppanuuden strategisessa toteutussuunnitelmassa esitetään laaja valikoima uusia toimia ja lähestymistapoja, joilla kannustetaan kaupunkeja tulemaan älykkäämpiä. Suunnitelmassa keskitytään siihen, miten rakennusten ja suunnittelun parantamista, uutta tietotekniikkaa, liikennettä ja energiaa sekä uusia tapoja integroida nämä alueet. Näihin lähestymistapoihin sisältyy oletus tietojen oletusarvosta "oletusarvoisesti" - mikä tarkoittaa, että muut voivat käyttää tietoja uudelleen luomaan lisäetuja kansalaisille, yrityksille ja hallituksille.

Suunnitelmassa ehdotetaan myös parannuksia kaupunkien johtamiseen paremmalla tavalla kansalaisten osallistumisesta ja yhteistyöllisemmistä tavoista tehdä asioita. Se ehdottaa innovaatioalueita, uusia liiketoimintamalleja, sääntöjen ja lainsäädännön uudelleenarviointia sekä standardisoidumpaa lähestymistapaa tiedonkeruuseen ja käyttöön, jotta lähestymistapoja ja kaupunkeja voidaan vertailla paremmin.

Tämä on vasta alkua kaikkien kumppaneiden ja monien muiden laajamittaiselle työohjelmalle. Tärkeä osa tätä työtä ovat "Majakkaprojektit" - kaupungit, jotka esittävät ja toimittavat Smart City -ratkaisuja laajamittaisesti. Nämä hankkeet rahoitetaan osittain Euroopan komission Horisontti 2002 -rahastosta. Yritysten ja julkisen rahoituksen lisääminen auttaa levittämään näitä uusia ratkaisuja muihin kaupunkeihin ja mittakaavaedut auttavat tekemään näistä "innovatiivisista" ja "huipputeknisistä" ratkaisuista normin - helpommin kaikkien kaupunkien ja kaupunginosien saatavilla.

Mainos

Älykkäiden kaupunkien ja yhteisöjen eurooppalaisen innovaatiokumppanuuden korkean tason ryhmä on tänään hyväksynyt kumppanuuden strategisen täytäntöönpanosuunnitelman (SIP). Suunnitelma toimii perustana älykaupunkiratkaisujen käyttöönoton nopeuttamiselle Euroopassa. Avustaja jokaiselle kaupungille, joka tulee älykkääksi ja kehittää innovatiivisia palveluja tässä mielessä, on, jos ne voivat luottaa nopeaan, luotettavaan ja turvalliseen verkkoon, joka takaa korkealaatuisen yhteyden.

SIP: n on laatinut - ja se perustuu perusteelliseen kuulemiseen - suuri joukko toimijoita teollisuudesta, kaupungeista, kansalaisyhteiskunnasta ja tutkimuksesta. Se keskittyy kolmeen erityisalueeseen: kestävät kaupunginosat, kestävä kaupunkiliikenne ja integroidut infrastruktuurit energian, tieto- ja viestintätekniikan sekä liikenteen aloilla. Se ehdottaa erilaisia ​​toimia parannusten eteenpäin viemiseksi näillä aloilla. Näitä ovat yhteiset älykaupungin standardit, "oletusarvoisesti avoin data", uudet tapat suunnitella suunnitteluratkaisuja, "innovaatiovyöhykkeiden" luominen, uudet liiketoimintamallit ja yhdennettyyn kaupunkisuunnitteluun ja hallintoon tähtäävien yhteistyöhallintomekanismien parantaminen.

Ohjelmien onnistuminen edellyttää, että julkinen ja yksityinen sektori toimivat tiiviissä yhteistyössä paikallisella, kansallisella ja EU: n tasolla. SIP on tällaisen yhteistyön ensimmäinen tulos, ja nyt haasteena on kehittää todellisia hankkeita, jotka tuovat todellisia parannuksia kansalaisillemme.

Tällaiset hankkeet vaativat keskinäisiä sitoumuksia:

  • Hankkeiden käynnistämiseksi komissio aikoo tukea Horisontti 2020 -rahastojen kautta suuria, integroituja, poikkitieteellisiä ja näkyviä majakkaprojekteja. Tavoitteena on kehittää onnistuneita yhteisiä ratkaisuja, jotka voidaan toistaa useissa kaupungeissa. Keskipitkällä aikavälillä onnistuneiden ratkaisujen käyttöönottoa helpotetaan edelleen kaikkialla Euroopassa myös alueellisten rahastojen kautta. Lisäksi komissio investoi (yhteistyössä muiden organisaatioiden kanssa) toimiin, joilla edistetään taitotiedon vaihtoa ja lisätään älykkään kaupungin toimintaan liittyviä valmiuksia. Komissio varmistaa myös, että tämä liittyy käynnissä olevaan ja tulevaan työhön kehysolojen parantamiseksi esimerkiksi sääntelyssä, standardoinnissa ja arvioinnissa / edistymisen seurannassa.
  • Kaikki korkean tason työryhmän jäsenet sitoutuvat kehittämään ja käyttämään avoimia standardeja ja yhteisiä tietomuotoja näissä Smart City -ratkaisuissa käytettävälle tekniikalle ja varmistamaan kaikkien järjestelmien yhteentoimivuuden. Kaikki jäsenet sitoutuvat myös asettamaan asiaankuuluvat tiedot saataville myös kolmansille osapuolille kunnioittaen samalla täysin kuluttajien yksityisyyttä ja suojelemalla heidän laillisia liiketoimintaetujaan ja tarjoamaan sidosryhmilleen integroidut poliittiset lähestymistavat kaikilla kolmella alalla.

Jokainen kaupunki, yritys, yhdistys, hallitus tai tutkimuselin kutsutaan liittymään korkean tason ryhmän sitoumuksiin. Eurooppalainen innovaatiokumppanuus käynnistää avoimen kutsun älykkään kaupungin ja yhteisön sitoumuksista vuoden 2014 alussa, ja sen pitäisi johtaa sellaisten älykaupunkiratkaisujen käyttöönottoon, jotka saavuttavat Euroopalle kolminkertaisen tuloksen: kansalaisten elämänlaadun parantaminen, enemmän kilpailukykyinen teollisuus ja pk-yritykset sekä kestävämmät energia-, liikenne- ja ICT-järjestelmät ja -infrastruktuurit.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa