Liity verkostomme!

Talous

Tutkimus osoittaa karkeasti 35% työpaikoista EU luottaa IPR teollisuudenaloihin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

10000000000001D6000000E9E33FD972Syyskuun 30-syyskuussa Euroopan komissio suhtautui myönteisesti Euroopan patenttiviraston (EPO) ja sisämarkkinoilla toimivan yhdenmukaistamisviraston (OHIM) kanssa tekemään tutkimukseen teollis- ja tekijänoikeuksista tehdyn tutkimuksen julkaisemisesta. Tämä tutkimus, Immateriaalioikeudet teollisuudenaloilla: panos talouden ja työllisyyden Euroopassa (syyskuu 2013), Mittaa merkitys IPR EU: n taloudessa. Tärkeimmät Tutkimustulokset ovat, että noin 39% kaikista taloudellista toimintaa EU: ssa (arvoltaan noin € 4.7 biljoonaa vuodessa) syntyy IPR teollisuudenaloilla, ja noin 26% kaikista EU: n työpaikkojen (56 miljoonaa työpaikkaa) on suoraan näiden teollisuudenalojen, kun taas edelleen 9% työpaikoista EU johtuu epäsuorasti IPR teollisuudenaloilla.

Sisämarkkinoista ja palveluista vastaava komissaari Michel Barnier sanoi: "Olen vakuuttunut siitä, että teollis- ja tekijänoikeuksilla on erittäin tärkeä rooli innovaatioiden ja luovuuden edistämisessä, ja olen tyytyväinen tämän tutkimuksen julkaisemiseen, joka vahvistaa, että teollis- ja tekijänoikeuksien edistäminen on kasvun ja työpaikkojen kysymys. Se auttaa meitä tukemaan edelleen näyttöön perustuvaa päätöksentekoa.Tutkimus osoittaa meille, että teollis- ja tekijänoikeuksien käyttö taloudessa on kaikkialla: korkean teknologian teollisuudesta urheiluvälineiden, lelujen ja tietokonepelien valmistajiin, kaikki käyttävät intensiivisesti paitsi yhtä, myös monentyyppisiä immateriaalioikeuksia. "

Euroopan patenttiviraston (EPO) puheenjohtaja Benoît Battistelli sanoi: "Tämä raportti osoittaa, että patenttien ja muiden immateriaalioikeuksien etu ei ole vain talouden teoria. Innovatiivisille yrityksille aineettomat hyödykkeet ovat tulleet erittäin tärkeiksi. Erityisesti pk-yrityksille, mutta myös tutkimuskeskuksille ja yliopistoille, patentit avaavat usein oven pääomalle ja liikekumppaneille. Pysyäkseen kilpailukykyisenä maailmantaloudessa Euroopan on rohkaistava entisestään uuden tekniikan ja innovaatioiden kehittämistä ja käyttöä. "

Mainos

Sisämarkkinoilla toimivan yhdenmukaistamisviraston (OHIM) puheenjohtaja António Campinos totesi seuraavaa: "Tämä tutkimus on seurausta eri virastojen ja maiden asiantuntijoiden yksityiskohtaisesta yhteistyöstä käyttäen avointa ja toistuvaa menetelmää. Siinä käsitellään perustavanlaatuista kysymystä siitä, missä määrin teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyvät alat merkitsevät työpaikkoja, bruttokansantuotetta ja kauppaa EU: ssa. Meillä on nyt selkeä vastaus. Heillä on väliä, heillä on paljon merkitystä. "

Tutkimus keskittyy EU: n talouteen ja pitää IPR teollisuudenalojen joko ne, jotka rekisteröidä enemmän immateriaalioikeudet työntekijää kohden kuin muilla teollisuudenaloilla, tai joissa käyttö IPR on luontainen ominaisuus alan toimintaan. Nämä alat on valittu EU: n tasolla, eli käyttäen EU: n laajuisia toimenpiteitä IPR intensiteettiä.

Tutkimuksessa todetaan myös, että:

Mainos
  1. Keskimääräinen korvaus IPR teollisuudenaloilla on yli 40% korkeammat kuin muilla teollisuudenaloilla;
  2. Esimerkkejä IPR teollisuudenaloja ovat:
  • voimakäyttöisten käsityökalujen (patenttien) valmistus;
  • lääkkeiden perustuotteet (tavaramerkit);
  • kellojen valmistus (mallit);
  • kirjankustantamisen (tekijänoikeus); ja
  • Meijerituotteiden ja juuston valmistus (maantieteelliset merkinnät).
  1. Satoja teollisuuden, yhtä monipuolinen kuin palvelut liittyvät toimet rahoituspalveluja ja vakuutuksia, mainostoimistot, jäätelöä valmistus, taustakuva valmistus, viinin tuotanto, sähkövalo ja kodinkoneiden, satelliittiviestinnän ja öljyn ja kaasun ovat myös kaikki IPR-intensiivinen , ja monet tekevät samanaikainen käyttö useamman kuin yhden IP oikeassa.

Luettelo kaikista IPR kuluttavan teollisuuden sisältyy lisäyksessä raportin.

Tutkimuksessa syttyy jalka on suurin piirtein samanlainen harjoitus toteutetaan 2012 Yhdysvaltain Patent and Trademark Office yhdessä Economics ja tilastot hallinto, joka saavutti vertailukelpoinen havainnot Yhdysvaltain talouden OHIM / EPO tutkimus on tehnyt EU: n taloudelle.

Tutkimus on saatavilla osoitteessa Harmonisointivirasto sisämarkkinoilla (OHIM) ja Euroopan patenttivirasto. Lisätietoja tekijänoikeuksien Klikkaa tästä.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa