Liity verkostomme!

Talous

Uusi maatalouspolitiikka tyhjentää avaimen este: Maatalouden Mepit tukensa maatalouspolitiikan uudistuksen käsitellä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Lehmät SaksassaMaatalouden ja maaseudun kehittämisen komitea hyväksyi uuden yhteisen maatalouspolitiikan (YMP) lainsäädännön 30. syyskuuta viime viikon epävirallisen sopimuksen jälkeen parlamentin, neuvoston ja komission välisissä neuvotteluissa.

"Tämänpäiväinen äänestys antaa uudistetulle yhteiselle maatalouspolitiikalle lopullisen muodon vuoteen 2020 saakka. Ensimmäistä kertaa YMP: n uudistusprosessin historiassa komitea on onnistunut muuttamaan ja parantamaan YMP: n säännöksiä huomattavasti. Tuloksena on yksinkertaisempi YMP, joka on merkityksellisempi yritykset, työntekijät, seuraavan sukupolven viljelijät ja maaseutu ", sanoi maatalousvaliokunnan puheenjohtaja ja neuvotteluryhmän johtaja Paolo De Castro (S&D, IT).
Äänestys vahvisti viime viikon epävirallisen sopimuksen asioista, jotka jätettiin YMP: n uudistusta koskevan ensimmäisen (26. kesäkuuta) sopimuksen ulkopuolelle. Viime viikolla parlamentin jäsenet nostivat vähemmän kehittyneiden alueiden, syrjäisimpien alueiden ja Egeanmeren pienten saarten maaseudun kehittämisen yhteisrahoitusosuuden (ts. EU: n rahoitusosuuden) 85 prosenttiin. Neuvosto hyväksyi myös parlamentin neuvotteluryhmän pyynnön sisällyttää maaseudun kehittämiseen maaseudun kehittämisasetuksen liitteessä jäsenvaltiokohtaiset kehitysmäärärahat, jotka antavat komissiolle valtuudet muuttaa tätä liitettä delegoiduilla säädöksillä (eli omasta aloitteestaan) selkeästi määritellyissä olosuhteissa.

Suorille perus- tai yksittäisille pinta-alatuille, jotka ylittävät 150,000 € suurille tiloille, vähennetään vähintään 5%.

Mainos

Kesäkuussa parlamentin neuvottelijat lisäsivät muun muassa säännön, jonka mukaan suorat tuet voidaan myöntää vain aktiivisille viljelijöille, ja lisäsivät "vihreämpiä ponnisteluja" voittamalla myös suostumuksensa kohdistaa 30 prosenttia maaseudun kehittämisen kokonaismenoista ympäristötoimenpiteisiin. Lisäksi he saivat pakollisen EU: n laajuisen järjestelmän, jonka mukaan alle 41-vuotiaille viljelijöille myönnetään 25 prosentin ylimääräinen lisätuki ensimmäisille 25–90 hehtaarilleen.

Äänestystulokset
Luis Manuel Capoulas Santosin (S&D, PT) kertomus suorien tukien asetuksesta hyväksyttiin äänin 31 puolesta, 8 vastaan ​​ja 2 tyhjää.

Michel Dantinin (EPP, FR) laatima mietintö yhtenäisestä YMJ: n asetuksesta hyväksyttiin äänin 27 puolesta, 14 vastaan ​​ja 0 tyhjää.

Mainos

Luis Manuel Capoulas Santosin (S&D, PT) mietintö maaseudun kehittämissäännöksestä hyväksyttiin äänin 35 puolesta, 3 vastaan ​​ja 3 tyhjää.

Giovanni La Via (EPP, IT) laaja-alaista asetusta koskeva mietintö hyväksyttiin äänin 35 puolesta, 6 vastaan ​​ja 0 tyhjää.

Seuraavat vaiheet

Parlamentin on vielä vahvistettava valiokuntien äänestys täysistunnossa loka- tai marraskuun istunnossa.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa