Liity verkostomme!

Talous

Alkoholi hyväntekeväisyysjärjestöt pelkäävät eturistiriita

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Scotch-Whisky-Association-nimittää uusi päätoimittaja-executive_dnm_largeTärkeä virkamies, joka on ollut osa ryhmää, joka vastaa vähimmäisyksikköhinnoittelun (MUP) toteuttamisesta Skotlannissa, on vahvistettu tulevan Scotch Whisky Associationin (SWA) toimitusjohtajaksi. SWA ilmoitti viime viikolla, että yritystoimintaa, innovaatioita ja taitoja käsittelevän osaston nykyinen Eurooppa-, kauppa- ja kansainvälisten asioiden johtaja David Frost siirtyy SWA-virkaan ensi vuonna.

Skotlantilaiset ja eurooppalaiset terveysaktivistit ilmaisivat yllätyksensä siitä, että alkoholin vähimmäisyksikköhinnan täytäntöönpanoa käsittelevän keskeisen osaston nykyinen virkamies on vahvistettu skotlantilaisen viskiyhdistyksen tulevaksi toimitusjohtajaksi.

Euroopan alkoholipoliittinen allianssi Eurocare-pääsihteeri Mariann Skar on skotlantilaisten järjestöjen huolenaihe: "Skotlannissa tapahtuu tilanne, jossa on selvä eturistiriita. Liittovaltion hallitusten tulisi asettaa vähintään 12 kuukauden karanteeniaika, ennen kuin sääntelyviranomaiset voivat palata yksityisiin yrityksiin. "

Mainos

SHAAPin puheenjohtaja, tohtori Peter Rice sanoi: ”Hänen nimittämisensä herättää joitain kysymyksiä. Aikooko hän edelleen edustaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusta alkoholia koskevissa kauppaneuvotteluissa, kunnes hän aloittaa SWA-virkaansa? Milloin hänen suhteensa SWA: hon alkoi ja mikä rooli hänellä on ollut osaston vähimmäishinnoittelupolitiikan kehittämisessä? "

Alcohol Focus Skotlannin toimitusjohtaja tohtori Evelyn Gillan sanoi: "AFS on ollut tiiviisti mukana torjumassa SWA: n haastetta yksikköjen vähimmäishinnoittelulle esittämällä todisteita siitä, että se vähentää haittaa ja pelastaa ihmishenkiä. Olimme iloisia siitä, että tuomioistuin totesi toukokuussa Skotlannin hallituksen puolesta ja pettynyt siihen, että SWA ja heidän liittolaisensa tekivät muutoksenhakua välittömästi viivästyttäen edelleen täytäntöönpanoa. Herra Frostin nimittäminen vähimmäishintoja vastustavaan organisaatioon on ilmeinen eturistiriita ja toinen esimerkki julkisen ja yksityisen sektorin välisestä pyöröovesta, jossa riistanhoitaja muuttaa salametsästäjäksi. "

Skotlantilainen viskiyhdistys on tällä hetkellä mukana oikeudenkäynnissä Skotlannin tuomioistuimissa. Viivästyttää Skotlannin parlamentin toukokuussa 2012 hyväksymää vähimmäishintaa koskevaa lainsäädäntöä. Osa SWA: n MUP: n vastaisesta kampanjasta on keskittynyt kaupan vaikutuksiin Euroopassa.

Mainos

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa