Liity verkostomme!

Talous

European Enterprise Promotion Awards 2013: Lupaavat projektit uusien yritysten käynnistämiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

sivusto-kuva-2013-finalOn monia ja erilaisia ​​tapoja luoda tarvittavia uusia yrityksiä ja työpaikkoja. Eräät erinomaiset yrittäjyyden edistämishankkeet kilpailivat äskettäin kansallisissa kilpailuissa mahdollisuudesta edustaa maataan 2013 European Enterprise Promotion Awards. Useista sadoista ehdokkaista yhdeksäntoista hanketta valittiin kuudessa luokassa, mukaan lukien uusi luokka "Vihreiden markkinoiden kehityksen tukeminen ja resurssitehokkuus". Palkintojärjestelmään osallistui 26 EU-maata - mukaan lukien uusi EU-jäsenvaltio Kroatia - sekä Turkista ja Serbiasta. Euroopan komission varapuheenjohtaja Antonio Tajani julistaa voittajat kuuteen luokkaan pk-yritysten kokouksessa Liettuassa Vilnassa 25. marraskuuta 2013. Yksi projekti saa myös arvostetun Grand Jury -palkinnon.

Elinkeinoelämää, hallitusta ja korkeakoulua edustava korkean tason tuomaristo tarkasteli 53 kansallista voittajatyötä laatiakseen tämän vuoden luettelon. Valikoidut projektit tulivat Belgiasta (2 hanketta), Kyprokselta, Tanskasta (2 hanketta), Suomesta, Ranskasta, Irlannista (2 hanketta), Italiasta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Portugalista, Serbiasta (2 hanketta), Slovakiasta, Turkista ja muista maista. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ne on lueteltu alla sen luokan mukaan, jossa he kilpailivat.

Luokka 1: Yrittäjyyden edistäminen

Mainos

Paranna kykyäsi (BYT) (Belgia) on yrittäjyyttä edistävä projekti, joka keskittyy kouluihin ja muihin nuorisojärjestöihin Brysselin keskustassa. Ohjelman ja alkuperäisen toiminnan kautta se kannustaa kaikkien tasojen opiskelijoita etsimään yrittäjyyttä, liiketoimintaympäristöä, omia yrittäjyystaitojaan ja ominaisuuksiaan ja ottamaan aktiivisen roolin omaan projektiinsa sosiaalisen ja ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi. BYT koulutti suoraan 8,316-opiskelijoita 2008-luvun lopun ja huhtikuun 2013-ajan välillä.

- Opiskelijayrityspalkinto-ohjelma (Irlanti) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia liike- ja yrittäjyystaitoja käytännön tosielämän tilanteissa, joissa he perustavat ja johtavat omia miniyrityksiä vähintään kuusi kuukautta. Kaupungin ja läänin yritystoimikunnat, hallituksen tukema pienyrityksiä tukevien virastojen verkosto, perustivat valtakunnallisen kilpailun, joka käydään vuosittain eri tasoilla lukioissa. Osallistuvien lukumäärä on kasvanut edellisvuodesta ja on nyt yli 17 000.

Euroopan komission aloite Wrocławin kunnan talouskehitysvirasto (Puola) tuotti näytelmän nimeltä "Satu Janekista, yrittäjästä ja hänen typeristä veljistään". Tämän seurauksena ala-asteen oppilaat oppivat tunnistamaan yrittäjyyteen liittyvät luonteenpiirteet, ymmärtivät investoinnin merkityksen ja liialliseen velkaan joutumisen seuraukset. Suoran yleisön lisäksi 60 000 oppilasta 720 koulusta ympäri maata katsoi esityksen verkossa.

Mainos

- Minun kaupunkini oppimiskokonaisuus on mobiiliseinäelementeistä rakennettu miniatyyrikaupunki Suomessa, johon kuuluu vähintään 15 erilaista paikallista ja alueellista yritystä ja julkista palvelua Suomessa. Kerrallaan noin 70 oppilasta työskentelee kaupungissa ja saa palkkoja. Ne toimivat myös kuluttajina ja kansalaisina. Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön tukema MyCity toimii kahdeksassa eri kunnassa. 24 000 kuudennen luokan oppilasta ja 1 000 opettajaa on käynyt sivustoissa.

Naisten omistamat yritykset ovat edelleen vähemmistö Serbiassa, ja niiden osuus kaikista pk-yrityksistä on vain 26%. Siksi monet naiset kääntyvät Liiketoiminnan naisten yhdistys Serbiassa (ABW), koska se on tunnustanut tarpeen rakentaa paikallisia järjestöjä naisyrittäjien edistämiseksi sekä kannustaa ja tukea uusien liikenaisten yhdistysten virallistamista ja virallista rekisteröintiä. Aloite yhdistää naisyrittäjät kaikkialla Serbiassa vahvistamalla paikallisia yhdistyksiä ja luomalla ja rakentamalla vastikään perustettujen yhdistysten kapasiteettia. Kuluneen vuoden aikana on perustettu kolme uutta liikenaisten yhdistystä Novi Pazariin, Suboticaan ja Zajecariin.

Valioliigan hyväntekeväisyysrahasto (Yhdistynyt kuningaskunta) -ohjelma perustettiin auttamaan 11–19-vuotiaita oppimaan liiketoiminnan ja itsenäisen ammatinharjoittamisen perusperiaatteet. Sen kahteen ensimmäiseen vuoteen osallistui 135 000 oppilasta, joista yli 1 500 varmisti yliopiston perustutkinnon. Kymmenen viikon kurssille perustuva ohjelma auttaa nuoria ymmärtämään liiketoimintaperiaatteita interaktiivisten oppimismahdollisuuksien avulla sekä luokassa että jalkapallostadionilla. PLEAs-ohjelmia on perustettu 10 klubille, joihin on osallistunut yli 20 80,000 nuorta.

Luokka 2: Sijoittaminen taitoihin

Vkstfabrikkerne (The Growth Factories, Tanska) on tammikuussa 2010 käynnistetty yrityshautomo-ohjelma. Hanke koostuu kymmenestä yrityshautomosta, jotka ovat maantieteellisesti levinneet ympäri Seelannin aluetta. Inkuboidut osallistuvat yhteistyössä alueellisen yliopiston kanssa 1.5 – 3-vuodelle yksilöllisesti räätälöityyn ”kasvuohjelmaan”, joka koostuu mentoroinnista, verkottumistoiminnoista ja koulutuskurssista. Seurauksena 54-lisätyöpaikkoja alueelle on jo luotu, ja muiden 300-valmisteiden odotetaan tapahtuvan seuraavien kolmen vuoden aikana.

Vanhempi yritys (Irlanti) on suunniteltu erityisesti kannustamaan yli 50-vuotiaita osallistumaan paremmin yrityksiin ja lisäämään tietoisuutta heidän mahdollisuudestaan ​​perustaa yritys, hankkia tai sijoittaa jonkun muun aloittamaan yritykseen tai tulla vapaaehtoiseksi mentoriksi. Tämän seurauksena lähes 1 000 henkilöä, jotka saavat jonkin verran tukea Irlannin, Ison-Britannian ja Ranskan vanhemmilta yrityksiltä, ​​ovat perustaneet uusia yrityksiä.

Tavoitteena Juniori saavutus (JA) Serbian on valistettava ja innostettava nuoria arvostamaan vapaata yrittäjyyttä ja ymmärtämään liiketoimintaa ja taloutta. JA Serbia antaa yksityissektorille mahdollisuuden ottaa aktiivinen rooli valmistellessaan ja innostamalla Serbian nuoria tulemaan osallistuviksi yhteiskunnan jäseniksi ja kouluttamaan nuoria yrittäjyyden, taloudellisen lukutaidon ja liiketoiminnan aloilla. Vuodesta 2005 lähtien JA Serbia on palvellut yli 30 000 opiskelijaa, joita 500 JAS: n kouluttamaa opettajaa ohjasi yli 200 koulussa Serbiassa. Lukuvuonna 2011/12 8 opiskelijaa osallistui JA Serbia -ohjelmiin, joita tuki 021 opettajaa 485 lukiossa ja 156 peruskoulussa 52 kunnassa.

Luokka 3: Yritysympäristön parantaminen

Belgian aloitussopimus auttaa sekä aloittelevia että nykyisiä yrittäjiä. Yrittäjät tekevät käynnistyssopimuksen Gentin kaupungin kanssa liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, ammatillisen neuvonnan ja asiantuntija-avun hakemisesta, koulutus- ja kehittämiskurssien seuraamisesta ja itsenäisen liiketoiminnan jatkamisesta vähintään kolmen vuoden ajan. Yrittäjät voivat saada enintään 5 000 euron tukea koulutukseen, ammatilliseen ohjaukseen ja investointeihin. Yksi sopimuksen tärkeimmistä tavoitteista on lisätä aloittavien yritysten menestysastetta ensimmäisten vuosien aikana ja estää epäonnistumisia. Tähän mennessä arviointikomitea on saanut myönteisen suosituksen yhteensä 171 aloittelijan sopimuksesta, joista 166 on hyväksytty.

Incredibol!, Bolognan luova innovaatioprojekti tukee luovia ammatteja Emilia-Romagnassa käteismaksujen, työtilojen sekä julkisten ja yksityisten kumppaneiden verkoston kautta, jotka tarjoavat palveluja palkintojensa voittajille. Incredibol! on vuorovaikutuksessa paikallisten kulttuuri- ja luovien yritysten (ICC) kanssa ja vahvistaa niitä, ja se on kerännyt vaikuttavat 243 muotoiluideaa eri puolilta aluetta. Kaiken kaikkiaan sen 32 voittanutta hanketta pystyivät hyödyntämään 20 000 euron rahapalkintoja, yli 500 tuntia koulutusta ja 15 konsultin ammattimaista tukea.

"Think Small First" on kehittänyt Latvian kauppa- ja teollisuuskamari (LCCI) päästäkseen Latvia pois talouskriisistä. Aloite auttoi mikroyrityksiä edistämällä erityisen verokannan ja yksinkertaistetun verokirjanpitojärjestelmän luomista ottamalla käyttöön mikroluotto-ohjelman. ja konsolidoimalla ja asettamalla saataville tietoja yrityksen perustamisesta. Latvian parlamentti tuki talousministeriön tuella mikroyritysten verolakia. Tämän aloitteen tuloksena 28 000 yritystä on käyttänyt yksinkertaistettua verotilin järjestelmää.

Sijoitus - ja yritystakuut Liettuan hallituksen perustama (INVEGA) tarjoaa luottolaitoksille takauksia pk-yritysten edustajien ottamista lainoista yrityksen perustamiseksi tai laajentamiseksi. Lisäksi INVEGA korvaa pk-yrityksille 50% maksetusta korosta ja hallinnoi useita finanssisuunnittelutoimenpiteitä. Kaksi pääomasijoitustoimea toteutetaan parhaillaan myös INVEGA-rahastosta. Nämä toimenpiteet auttavat pk-yrityksiä saamaan kaivattua rahoitusta. Vuodesta 2001 lähtien INVEGA on myöntänyt 3 takausta luottolaitoksille pk-yrityslainojen saamiseksi.

Luokka 4: Yritysten kansainvälistymisen tukeminen

Alueellinen aloite, Kansainväliset releet, työllistää maiden asiantuntijoita kehittämään vientiä varten tarkoitettuja yrityksiä Champagne-Ardennessa (Ranska). Tämän aloitteen tarkoituksena on tukea yrityksiä teknisesti ja taloudellisesti paikallisella tasolla, jotta ne voivat toteuttaa pitkän aikavälin kaupallisen kehityksen strategian. Seitsemän kymmenestä International Relay -yrityksen kanssa työskentelevästä pk-yrityksestä on varmistanut liiketoiminnan nopeasti ja siten lisännyt niiden kilpailukykyä. Kansainväliset viestit ovat antaneet noin 100-yrityksille Champagne-Ardennen alueelta toteuttaa tehokkaan vientitoiminnan.

Portugalin jalkineteollisuus vie yli 95% tuotannostaan ​​kansainvälisille markkinoille. APICCAPS, kansallinen yritysyhdistys on ryhtynyt Compete-ohjelman tuella erilaisiin toimenpiteisiin mainostaakseen portugalilaisia ​​jalkineita. Sen nykyinen kampanja auttoi mainostamaan 120-pk-yrityksiä ammatillisissa tapahtumissa maailmanlaajuisesti ja auttoi kehittämään kampanjasymbolin portugalilaisille kengille, joiden iskulause on Portugalin kengät: Tulevaisuuden suunnittelema. Kuvan tarkoituksena on luoda portugalilaiset kengät hienostuneiksi ja innovatiivisiksi. Tämän strategian seurauksena jalkineiden vienti on kasvanut yli 20% kahden viime vuoden aikana.

Luokka 5: Vihreiden markkinoiden ja resurssitehokkuuden kehittämisen tukeminen

Green Dot (Kypros) Public Co Ltd on Kyproksen kauppa- ja teollisuuskamarin perustama aloite pakkausten hallinnoimiseksi tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Green Dot Cyprus aloitti kotitalouksien kierrätyksen keräämisen Kyproksella vuonna 2007, ja se on kasvanut kattamaan 85 prosenttia väestöstä viiden vuoden kuluessa. Kyproslaiset ovat reagoineet palveluun myönteisesti, ja kierrätysaste on kaksinkertaistunut vuosina 2006-2012. Organisaatio loi yli 200 uutta vihreää työpaikkaa ja on antanut paikallisten kierrätysyritysten kasvaa ja parantaa kestävyyttään pitkällä aikavälillä.

Tärkeimmät tavoitteet Gürsun kaupunki (Turkki) -hankkeen tarkoituksena on lisätä vihreän energian käyttöä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttaman ympäristön pilaantumisen estämiseksi, kunnallisten palvelujen energian säästämiseksi ja auttaa kaupungin sosioekonomista kehitystä. Aloitteen alkamisen jälkeen neljä innovatiivista sovellusta on määritetty, testattu ja sovellettu. Aurinkosähkö aurinkoenergialaitos kehitettiin, ja Gürsu on nyt tunnettu puhtaan aurinkoenergian käytöstä kaikilla palvelualueillaan. Projektin alkamisen jälkeen Gürsu on saanut 40% sähkön tarpeestaan ​​aurinkoon viiden talven kuukauden aikana ja 100% seitsemän kesäkuukauden aikana.

Luokka 6: Vastuullinen ja osallistava yrittäjyys

Yrittäjyys Tanskassa kerää ja välittää tietoa, perustaa verkostoja ja yhteistyötä yritys- ja työjärjestöjen välillä ja tarjoaa osaamisen kehittämistoimia. Hankkeen tavoitteena on parantaa eri etnistä alkuperää olevien ihmisten omistamien yritysten perustamista, säilymistä ja kasvua. Hanke helpotti kumppanuutta kuuden kunnan, Tanskan alueiden, työministeriön ja Tanskan yritys- ja kasvuministeriön välillä. Se koostuu kuudesta paikallisesta yksiköstä ja kansallisesta tietokeskuksesta.

AV mobilita sro (Slovakia): on suojattu työpaja, joka on erikoistunut vammaisten integroimiseen kaikkiin elämänalueisiin. Alun perin keskittynyt autojen korjaamiseen, nyt se koordinoi muita suojattuja työpajoja, jotka ovat osa Škoda Handy vammaisprojektia Bratislavassa, Prešovissa, Banská Bystricassa ja Žilinassa. Järjestelmä on helpottanut vammaisten sujuvaa integroitumista yhteiskuntaan tarjoamalla saataville erikoishintaisia ​​ajoneuvoja ja tarjoamalla kattavaa teoreettista ja käytännön koulutusta hakijoille, jotka hakevat ajokorttia. 2009-tapahtumassa työpaja sai Slovakian tasavallan työ-, sosiaali- ja perheministeriöltä palkinnon vammaisten integroinnista työpaikkaan.

Tietoa palkinnoista

Vuodesta 2006 lähtien Euroopan yritystoiminnan edistäminen on palkinnut huippuosaamista yrittäjyyden ja pienyritysten edistämisessä kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla. Tänä aikana on aloitettu yli 2 500 projektia, jotka ovat tukeneet yli 10 000 uuden yrityksen perustamista. Palkintojen tavoitteena on lisätä tietoisuutta yrittäjien roolista eurooppalaisessa yhteiskunnassa sekä kannustaa ja innostaa potentiaalisia yrittäjiä. Tämä saavutetaan tunnistamalla ja tunnustamalla onnistuneita toimia ja aloitteita yrittäjyyden ja yrittäjyyden edistämiseksi sekä esittelemällä ja jakamalla esimerkkejä parhaista yrittäjyyspolitiikoista ja -käytännöistä.

Lisätietoja European Enterprise Promotion Awards -palkinnoista on verkkosivusto, seuraa palkintoja Twitterissä EnglishFrenchSpanishItalian or German tai käy virallisissa palkinnoissa Facebook -sivullamme.

Katso video viime vuoden voittaja Oustetista

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa