Liity verkostomme!

Talous

International Communication Summit Brysselissä: Jung Chang, Harper Reed, Mulgan ja Zémor keskustelemme toimielinten avoimuutta viestintä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kansainvälinen markkinointi ja viestintä-Summit_1_visuel_diaporama_bigVoimmeko luoda vuoropuhelun kansalaisten ja instituutioiden välillä? Kuinka se muuttaa käsitteen "kansalainen-kuluttaja" elämäämme tunkeutuvassa informatiivisessa pilvessä? Onko olemassa tapoja palauttaa luottamussuhde politiikan ja ihmisten välille?

- Kansainvälinen viestintäkokous, ensimmäisessä Brysselin kaupungissa pidetyssä eurooppalaisessa lehdessään, Biblioteque Solvay, on onnistuttu luomaan keskustelu näistä asioista etsimällä pikemminkin pohdintamahdollisuuksia kuin lopullisia vastauksia. ICS Pomilio Blumm -huippukokous, luonut viestintätoimisto Pomilio Blumm, ehdotti uusia ideoita sellaisista käsitteistä kuin "kansalainen-kuluttaja" ja "avoimuus", joita pidetään ainoana mahdollisuutena saada Euroopan kansalaiset osallistumaan institutionaaliseen viestintään, kuten presidentti Pomilio Blumm ja ICS: n puheenjohtaja korostivat. Franco Pomilio.

"Läpinäkyvyys on vain totuuden kertominen", bestseller-kirjailija sanoi Jung Chang, joka selitti yleisölle, kuinka hänen kirjansa ovat täynnä totuutta, tosielämää, ja siksi ne kiehtovat niin monia ihmisiä ympäri maailmaa (viisitoista miljoonaa kappaletta hänen kahdesta viimeisestä kirjastaan), koska "läpinäkyvyys on kirjoittamisen ytimessä , on sen sielu ".

Mainos

Harper Reed, presidentti Obaman uudelleenvalintakampanjan verkkostrategi, selitti, että presidentin henkilökunta soitti hänelle, koska he "halusivat jotain erilaista" ja että sosiaalinen media ja verkko voivat tarjota hyviä tapoja tehdä voimakasta viestintää, kuten "joukkorahoitus, joka houkuttelee ihmisiä tällä tavalla he tekevät kovaa työtä "tai" mikrokohdistaminen, mikä on todella jännittävää ". Harper Reed huomautti myös, että" Yhteisön edistäminen on tuotemerkkisi voima "ja että jos luot verkossa" hyvän naapuruston " , ihmiset liittyvät siihen ”.

Yksi sosiaalisen innovaation ja jakamistalouden arvovaltaisimmista ajattelijoista, entinen politiikan päällikkö ja Tony Blairin hallituksen strategiayksikön johtaja, Geoff Mulgan, selitti, kuinka "yksi Euroopan suurimmista haasteista on lisätä yleistä ymmärrystä tarpeesta asettaa etusijalle tulevat investoinnit - tutkimukseen ja kehitykseen, innovaatioihin - nykyisen kulutuksen sijaan. Muualla maailmassa pelko on usein herättänyt sitoumuksen - meidän on nyt myös saatava toivoa liikkeelle, mutta ennen kaikkea yleisön suoraa osallistumista tulevaisuuden luomiseen. 

Yksi julkisen viestinnän arvovaltaisimmista äänistä, Pierre Zèmor, puhui julkisen viestinnän riskeistä, "jotka voivat joskus olla eräänlainen tyyliharjoitus, josta tulee hyödytön kriisin kohtaamiseksi, siksi meidän on löydettävä todellinen julkinen viestintä, houkuttelemalla todellisia ihmisiä ja auttamalla päättäjiä".

Mainos

Stephen Clark, joka vastaa EU: n toiminnan viestinnästä Euroopan parlamentti kansalaisille selitti, että "institutionaalisena palveluna meidän on aina selitettävä parlamenttia. Se on monimutkainen paikka ... mutta pitkällä aikavälillä tehtävämme on yhä enemmän avata se ja saattaa kansalaiset yhteydenpitoon poliitikkojen kanssa. Meidän on aloitettava keskustelu ja sitten poistuttava tieltä. Mukaan Ronny Patz, EU: n viestintä - ja politiikkavastaava vuonna Transparency InternationalYhteystoimisto Euroopan unioniin "saadakseen kansalaisten luottamuksen, kaikkien poliittisten päättäjien on paitsi annettava hyviä lakeja avoimuudesta, myös oltava nopeita teknisen ja sosiaalisen todellisuuden kanssa". Tapahtuman moderaattori oli Barbara Roffi, Sisällöntuotannon ja audiovisuaalisen yksikön päällikkö Euroopan parlamentti.

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa