Liity verkostomme!

Talous

EU antaa "merkittävän panoksen" köyhyyden torjuntaan maailmanlaajuisesti

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

post_2015Kuluneen vuosikymmenen aikana, EU-rahoituksen turvin lähes 14 miljoonaa oppilaat voivat mennä peruskoulun, yli 46 miljoonaa ihmistä auttoi käteisellä tai muiden luontoisedut varmistamaan niiden elintarvikkeiden turvallisuus, ja yli 7.5 miljoonaa synnytysten osallistui taitava terveydenhuollon työntekijöille, säästää ihmishenkiä äitien ja vauvojen.

Nämä ovat vain joitakin uusia tuloksia tänään julkaisemasta Euroopan komissio, miten se on auttanut vähentämään maailmanlaajuista köyhyyttä ja tuetaan vuosituhattavoitteiden (MDG), elämänlaadun parantamisessa miljoonia ihmisiä.

Uudet tulokset, jotka kattavat EU: n toimintojen välillä 2004 ja 2012, tulevat muutamia päiviä ennen YK: n erityinen tapahtuma New Yorkissa että keskustelevat edistymistä köyhyyden poistamisessa voidaan kiihdyttää ja miten kattava globaali agenda kehityksen jälkeen 2015 voitaisiin muotoinen. José Manuel Barroso, Euroopan komission puheenjohtaja, osallistuu tapahtumaan, ja säestää Development Andris Piebalgs, ja ympäristö Janez Potočnik.

Mainos

Komission puheenjohtaja José Manuel Barroso sanoi: "Maailma on edistynyt merkittävästi köyhyyden torjunnassa, ja voimme olla ylpeitä Euroopan unionin suuresta panoksesta tähän menestykseen. Uskon vakaasti, että köyhyyden poistaminen yhden sukupolven sisällä on mahdollista. Minun näkemykseni on maailma, jossa jokainen asuu ihmisarvoisesti ja hyvinvoivasti ja jolla on pääsy puhtaaseen veteen, puhtaanapitoon ja energiaan sekä koulutus- ja terveyspalveluihin; maailma, jossa perusoikeuksia kunnioitetaan yleisesti ja jossa kehitys on kestävää. Sijoittaminen oikeudenmukaiseen ja kestävään globalisaatioon ei ole vain oikea tapa. Kyse on myös strategisesta visiosta. "

Andris Piebalgs sanoi: "EU on kaikkein antelias lahjoittaja maailmassa ja työmme on todella tehnyt eroa elämää miljoonia ihmisiä. Jatkamme kaikin keinoin varmistamaan, että vuosituhattavoitteet täyttää 2015, erityisesti täytäntöönpanon € 1 miljardin vuosituhattavoitteita aloite, joka hyötyy jo lähes 50 kumppanimaissa. Tämä YK MDG Special Event on ainutlaatuinen tilaisuus, vauhtia on globaalissa toimia seuraavien kahden vuoden aikana ja tekevät vuosituhattavoitteiden menestys. Odotan myös tämän tapahtuman ohjata kansainvälistä yhteisöä kohti sopimuksen jälkeisen 2015 asialistan jonka pitäisi puuttua köyhyyden poistaminen ja kestävän kehityksen haasteet. EU on päättänyt varmistaa ihmisarvoisen elämän kaikille vuoteen 2030 ja sen jälkeen. "

Jotkut keskeiset tulokset Euroopan komission ohjelmista kaudella 2004-2012:

Mainos
 • 7.7 miljoonaa ihmistä on saanut teknistä ja ammatillista koulutusta
 • 46.5 miljoonaa ihmistä on tuettu kautta sosiaalisten tulonsiirtojen elintarviketurvan
 • 13.7 miljoonaa uutta oppilasta on kirjoilla perusopetusta
 • 1.2 miljoonaa opettajia on koulutettu
 • 37,000 koulut on rakennettu tai kunnostettu
 • 300,000 uusi naisopiskelijat ovat kirjoilla toisen asteen koulutuksen
 • 18.3 miljoonaa alle vuoden immunisoitiin tuhkarokkoa
 • Yli 7.5 miljoonaa synnytysten osallistui ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan
 • 18 miljoonaa hyönteismyrkkyllä ​​käsiteltyä verkkoa jaettiin
 • Yli 70 miljoonaa ihmistä on yhdistetty parannettu juomaveden
 • 24.5 miljoonaa ihmistä on liitetty saniteettitiloihin
 • Yli 711 miljoonaa äänestäjää on katettu vaalitarkkailijoiden
 • 87,000 kilometriä teitä on säilytetty, rakennettu tai kunnostettu

Tausta

Vuosi 2000, kansainvälinen yhteisö sopi vähentääkseen maailman köyhyyttä ja säästääkseen miljoonia ihmishenkiä, määrittämällä kahdeksan erityistä Millennium Development Goals (MDG), jotka 2015 saavuttaa. Ne kattavat esimerkiksi köyhyyden ja nälän, koulutuksen, sukupuolten tasa-arvon, terveyden, ympäristön ja globaalin kumppanuuden kehityksen. Euroopan unioni on sitoutunut auttamaan vuosituhannen kehitystavoitteiden saavuttamisessa, ja se on johtanut niiden integroimiseen sen kehityspolitiikkaan ja käytäntöön. Presidentti Barroso ilmoitti 2010: ssä Euroopan miljardin euron erityisen MDG-aloitteen, jolla autetaan maita saavuttamaan nämä vuosituhannen kehitystavoitteet eniten - nälkä, äitien terveydentila, lapsikuolleisuus ja pääsy veden ja saniteettipalvelujen piiriin. Nykyään lähes 50-maat saavat tukea tämän pantin nojalla.

Täydellinen luettelo tärkeimmistä tuloksista Euroopan komission ohjelmista ja katsauksen EU: n politiikan ja toimiin, jotka edistävät kahdeksasta kehitystavoitteesta löytyy esitteestä EU Osuus vuosituhattavoitteiden:

YK Special Event on ajoitettu 25 syyskuu 2013 New Yorkissa tarkastella vuosituhattavoitteiden ja pitävät tapoja vauhdittaa niiden saavuttamiseksi. Se myös odottaa, kuin 2015, ja keskustella siitä, miten eteenpäin jälkeisestä 2015 globaalin kehityksen puitteet, jotka johdonmukaisesti yhdistää koko köyhyyden kohdistettuja elvytystoimet maailmanlaajuisen kestävän kehityksen, jotka vahvistavat toisiaan.

Keskusteluja muotoiluun tässä maailmanlaajuisessa ohjelmassa jälkeiseen aikaan 2015 ovat käynnissä. Syyskuussa 2012, YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon muodostivat korkean tason viisaiden Postin-2015 kehittäminen, joista komissaari Piebalgs oli jäsenenä. Paneeli antoi raporttinsa Uusi globaali kumppanuus: köyhyyden poistaminen ja muuttavan taloudet kestävän kehityksen avulla on 30 toukokuu 2013.

Helmikuussa 2012, Euroopan komissio on jo esittänyt oman kantansa kattavaan tulevaa kehitystä puitteissa, otsikolla "Decent Life for All - lopettaminen köyhyys ja antaa maailman kestävään tulevaisuuteen"

Lisätietoja Klikkaa tästä että tästä.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa