Liity verkostomme!

Talous

Sisämarkkinoiden Kuukausi vauhtiin kanssa keskustelua työpaikkojen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

SMM-EN-vektoriMaanantai 23 syyskuu näkee ensimmäinen sarjassa neljän verkossa keskusteluja yhtenäismarkkinoiden osana Single Market Kuukausi, Joka alkaa 23 syyskuusta 23 lokakuu 2013. Sitä taustaa vasten, että 2013 Euroopan kansalaisten teemavuosiSisämarkkinoiden kuukausi - Euroopan parlamentin ja komission aloite - tarjoaa kansalaisille ja sidosryhmille mahdollisuuden tehdä ehdotuksia EU: n tulevaisuudelle ja keskustella näistä ehdotuksista verkossa suoranaisesti muiden kansalaisten, sidosryhmien, virkamiesten ja johtajien kanssa. asiantuntijoita kaikkialta Euroopasta.

Komissio on ryhtynyt web jotta saada kansalaiset ja kansalaisyhteiskunnan ryhmien sen asialistalla. Alkaen 23 syyskuussa live verkossa VIP chat sisämarkkinoista vastaava komissaari Michel Barnier on 11.00 CET, online foorumi tarjoaa sidosryhmille ainutlaatuisen ja välitön kommunikaation Brysseliin päättäjiä. Foorumi järjestetään keskusteluja neljän teeman: Jobs, sosiaalisia oikeuksia, Banks, ja sähköistä kaupankäyntiä kaikilla 24 EU-kielillä.

Ensimmäiset keskustelut ajaa maanantaista keskiviikkoon (23-25 syyskuu) on 111 politiikka ehdotuksia 17 maista (enemmän edelleen tulla) kysymyksistä ympäröivän työt: kuinka luoda uusia työpaikkoja; miten perustaa liiketoimintaa; miten parantaa laatua käytettävissä työpaikkoja. Ajatuksia esitti vaihtelevat ehdotus ottaa käyttöön ammatillista liikkuvuutta kortin sairaanhoitajien miten luoda työmahdollisuuksia vammaisille. Tämä tapahtuu aikana, jolloin työttömyysaste EU on lähes 12% ja on yli 26% tietyissä maissa. Vaikka ei ole helppoa ratkaisua, Euroopan yhtenäismarkkinoiden tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden mennä yli rajojen etsimään työtä tai tarjota palvelujaan ammattilaisena tahansa 28 jäsenmaat EU. Tulevina päivinä keskustelua, ihmiset, organisaatiot ja yritykset paikan päällä on mahdollisuus tuoda esiin mitä esteitä vielä, ja esittää niiden edelleen ehdotuksia Euroopan tasolla.

Mainos

Sisämarkkinoista ja palveluista vastaava komissaari Michel Barnier totesi: "Sisämarkkinoiden kuukauden tavoitteena on kuilun kurominen niiden välillä, joiden pitäisi hyötyä politiikasta - kansalaisyhteiskunta, kansalaiset ja yritykset - ja niiden välillä, jotka laativat ja päättävät siitä. Olemme tyytyväisiä vapaaseen ja avoimeen vaihtoon ehdotuksista, joilla puututaan sisämarkkinoiden jäljellä oleviin aukkoihin. Kansalaisten, kuluttajien ja pk-yritysten kannalta paremmin toimivat sisämarkkinat ovat välttämättömiä uusien työpaikkojen luomiseksi ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tämä on innovatiivinen projekti, joka hyödyntää Internetin kykyä muodostaa yhteys ihmisiä monipuolisella ja suurella mantereella. "

Tausta

Sisämarkkinoiden Kuukausi tapahtuu verkossa aikana neljä peräkkäistä viikkoa, eri politiikkateemaksi tutkitaan viikoittain:

Mainos
  1. 23-25 syyskuun työpaikkoihin: Miten löytää työtä, perustaa yrityksen, tai saada tutkinnot tunnustetaan Euroopassa?
  2. 30 syys-2 lokakuun sosiaalisia oikeuksia: Mikä sosiaaliturvaoikeudet EU yhtenäismarkkinoiden kannalta eläkkeiden, terveydenhuollon, julkiset palvelut ...?
  3. 7-9 lokakuun pankeille: Mitä muuta voitaisiin tehdä suojella talletukset, estää toista finanssikriisi, ja varmista, että pankit sijoittavat reaalitalouteen lisätä kasvua?
  4. 14-16 lokakuun sähköisen kaupankäynnin: Kuinka helppoa on myydä tuotteita verkossa, tai ostaa niitä ja saada ne toimitetaan rajojen yli asiakkaaksi? Miten suojattuja ovat tiedot ihmiset jakavat sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja?

Sisämarkkinoiden kuukausi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden Euroopan "verkkokäyttäjille" kommentoida, haastaa ja tarkentaa uusia verkossa esitettyjä poliittisia ideoita. Se tarjoaa osallistujille useita tapoja olla vuorovaikutuksessa päättäjien kanssa. He voivat:

  1. Äänestys ja kommentoida politiikan väittää yksilöiden, organisaatioiden ja yritysten, ja;
  2. kysymys ja keskustelu EU: n asiantuntijoiden, parlamentin jäsenten ja muiden EU: n ja kansallisen persoonallisuuksia kautta live video keskustelut.

Viisi osallistujaa pyydetään lopulliseen keskusteluun komissaari Barnier'n Euronewsille on 23 lokakuuta Euroopan parlamentissa Strasbourgissa.

Ideoita voidaan vielä toimitettu online alustalla. Yli 300 ideoiden kaikki aiheet ovat jo esittäneet sidosryhmät ja yksityishenkilöt. Nämä ajatukset voidaan jo äänestää, ja avataan keskustelu 23 syyskuuta ajatukset työpaikkojen 30 syyskuuta ajatuksia sosiaalisia oikeuksia, 7 lokakuun ajatuksia pankkien ja 14 lokakuun ajatuksia sähköistä kaupankäyntiä .

Riippumattomat moderaattorit esittävät yhteenvedon näiden keskustelujen tuloksista - ideat, jotka osallistujien mielestä voivat muuttaa Eurooppaa. Ne kirjoitetaan myös loppuraporttiin, joka julkaistaan ​​ja joka voi hyödyntää EU: n huomista työtä.

Lisätietoja Klikkaa tästä.

yourideasforeurope.eu

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

Euroopan unionin huippukokouksissa

EU: n ja Yhdysvaltojen välinen kauppa- ja teknologianeuvosto johtaa arvopohjaista maailmanlaajuista digitaalista muutosta

Julkaistu

on

- ohjelman käynnistämisen jälkeen Kauppa- ja teknologianeuvosto (TTC) EU: n ja Yhdysvaltojen huippukokouksessa kesäkuussa komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin toimesta EU ja Yhdysvallat ilmoittivat 9. syyskuuta Pittsburghissa Pennsylvaniassa 29. syyskuuta 2021 pidettävän ensimmäisen kokouksensa yksityiskohdista. Sen puheenjohtajina toimivat Euroopan komission varapuheenjohtajat Margrethe Vestager ja Valdis Dombrovskis sekä Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken, kauppaministeri Gina Raimondo ja kauppaedustaja Katherine Tai.

TTC: n puheenjohtajat julistivat: ”Tämä EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknologianeuvoston (TTC) avajaiskokous merkitsee yhteistä sitoutumistamme transatlanttisen kaupan ja investointien laajentamiseen ja syventämiseen sekä 21-luvun talouden sääntöjen päivittämiseen. Yhteisten demokraattisten arvojemme ja maailman suurimman taloussuhteen pohjalta olemme työskennelleet kovasti huippukokouksen jälkeen löytääksemme alueet, joilla voimme toteuttaa konkreettisia toimia varmistaaksemme, että kauppa- ja teknologiapolitiikka tuottaa kansallemme. TTC: n yhteydessä sekä EU että Yhdysvallat ovat sitoutuneet ja odottavat vahvaa ja jatkuvaa sitoutumista monenlaisten sidosryhmien kanssa varmistaakseen, että tämän yhteistyön tulokset tukevat laajapohjaista kasvua molemmissa talouksissa ja ovat yhteisten arvojemme mukaisia . ”

TTC: n kymmenen työryhmää käsittelee erilaisia ​​haasteita, mukaan lukien yhteistyö teknologian standardien, globaalin kaupan haasteiden ja toimitusketjun turvallisuuden, ilmaston ja vihreän teknologian, tieto- ja viestintätekniikan turvallisuuden ja kilpailukyvyn, tiedonhallinnan ja teknologian alustojen, turvallisuutta uhkaavan teknologian väärinkäytön ja ihmisoikeudet, vientivalvonta, investointien seulonta sekä digitaalisten teknologioiden käyttö ja käyttö pienillä ja keskisuurilla yrityksillä. Koko lausunto on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading

Euroopan keskuspankki (EKP)

"Nainen ei ole kapeneva" - Lagarde

Julkaistu

on

Euroopan keskuspankin presidentti Christine Lagarde ilmoitti tänään parafoimalla edesmenneen Ison -Britannian pääministerin ja monetaristin Margaret Thatcherin lauseella, jota hän tuskin olisi sanonut, että "nainen ei ole suippeneva".

Rahoitusolosuhteiden ja inflaationäkymien yhteisen arvioinnin perusteella keskuspankin hallintoneuvosto on päättänyt, että pandemian hätäosto -ohjelman (PEPP) puitteissa tehdyt nettovarallisuusostot voivat jatkua, mutta maltillisemmin.  

Neuvosto päätti myös pitää korot ennallaan sanoen, että ne odottavat EKP: n ohjauskorkojen pysyvän nykyisellä tai alemmalla tasollaan, kunnes inflaatio nousee kahteen prosenttiin, mutta sallivat siirtymäkauden, jolloin inflaatio voi nousta maltillisesti tavoitteensa yläpuolelle.

Mainos

Inflaationäkymät

Lagarde myönsi, että monissa euroalueen maissa ihmiset kokevat hinnankorotuksia, mutta hän sanoi, että kun pankki "katsoo inflaation ihon alle", heidän näkemyksensä saavat heidät uskomaan, että se on 1.5% arvioidun ajanjakson loppuun mennessä.

Lagarde korosti energian hintojen vaikutusta, mutta viittasi myös hintojen nousuun, joka johtui toimitusketjun pullonkauloista, jotka liittyivät talouteen avautumiseen. Pankki arvioi tämän olevan luonteeltaan suurelta osin väliaikaista, mutta myöntää, että se voi aiheuttaa hintojen nousupaineita, jos se jatkuu odotettua kauemmin. 

Mainos

Palkkojen osalta Lagarde sanoi, että EKP ei ole vielä nähnyt todisteita merkittävästä hintojen noususta, mutta tulee olemaan tarkkaavainen tähän, koska neuvottelut käydään syksyllä. Joka tapauksessa hän odottaa palkkojen kasvavan maltillisesti ja asteittain.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa