Liity verkostomme!

liiketoiminta

Komissio hyväksyy hankinta Saksan kaapelioperaattori Kabel Deutschland Vodafone

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Satelliittiantennit seisovat saksalaisen kaapelitelevisioryhmän Kabel Deutschlandin pääkonttorin vieressä UnterfoehringissäEuroopan komissio on hyväksynyt EU: n sulautuma-asetuksen nojalla Vodafone Group Oyj: n ostaman saksalaisen kaapelioperaattorin Kabel Deutschland Holding AG: n. Yhdistyneen kuningaskunnan. Komission tutkimus vahvisti, että sulautuvien osapuolten toiminta oli pääasiassa täydentävää. Vaikka Kabel Deutschland tarjoaa ensisijaisesti kaapeli-tv-, kiinteän puhelin- ja Internet-yhteyspalveluja, Vodafonen ydinliiketoiminta koostuu matkapuhelinpalveluista. Tietyssä määrin se tarjoaa myös kiinteän puhelinpalvelun ja Internet-yhteyden sekä IPTV: n. Komissio totesi, että markkinoilla, joilla osapuolten toiminta on päällekkäistä, ehdotetun liiketoimen aiheuttama markkinaosuuden kasvu on merkityksetöntä eikä siten muuta tuntuvasti kilpailua.

Komissio tutki erityisesti ehdotetun liiketoimen vaikutuksia kilpailuun i) televisioinfrastruktuurin ja sisältöpalvelujen tukku- ja vähittäiskaupan, ii) matkapuhelinpalvelujen vähittäiskaupan ja matkapuhelinliittymien tukkumyynnin markkinoilla ja puhelun aloituspalvelut, (iii) kiinteän puhelintoiminnan ja kiinteiden Internet-yhteyspalvelujen vähittäiskauppa ja (iv) mahdolliset markkinat useille pelitarjouksille.

Koska Vodafonen kysyntä tukkutason maksu-tv-kanavilta ja sen osuus maksutelevisiopalvelujen vähittäiskaupasta on hyvin rajallinen, komissio päätteli, että kaupalla ei olisi kilpailunvastaisia ​​vaikutuksia.

Mainos

Lisäksi komissio katsoi, että sulautunut yritys ei pystyisi hyödyntämään Kabel Deutschlandin markkinavoimaa kaapelitelevisiolähetysten tukkumarkkinoilla IPTV-markkinoilla, joilla Vodafone harjoittaa vain vähän toimintaa.

Lisäksi komissio katsoi, että Vodafone ei kilpaile Kabel Deutschlandin kanssa signaalilähetyksen vähittäismyynnistä moniasutusyksiköille ja yhden asunnon yksiköille, lisäys Kabel Deutschlandin jo vahvaan asemaan olisi merkityksetön edes mahdollisimman kapea markkina-määritelmä, joka sisältää molempien osapuolten toiminnan (TV-signaalin siirto kaapelin ja IPTV: n kautta Kabel Deutschlandin verkkoalueella). Näillä markkinoilla Vodafone ei ole Kabel Deutschlandin läheinen kilpailija, ja monet läheisemmät kilpailijat, mukaan lukien Deutsche Telekom ja alueelliset kaapelioperaattorit, pysyvät markkinoilla kaupan jälkeen.

Komissio hylkäsi myös kaikki matkapuhelinpalvelujen vähittäismarkkinoihin liittyvät kilpailuongelmat, koska Kabel Deutschlandilla on vain hyvin pieni markkinaosuus, kun taas muut matkaviestinoperaattorit, virtuaalisten matkapuhelinoperaattorit ja matkaviestinpalvelujen tarjoajat pysyvät markkinoilla kaupan jälkeen . Kabel Deutschlandilla ei ole matkaviestinverkkoa, joten se ei ole aktiivinen matkaviestinnän ja puhelun aloituspalvelujen tukkumarkkinoilla sen hyvin rajalliset markkinaosuudet vähittäismarkkinoilla eivät todennäköisesti muuta Vodafonen nykyisiä kannustimia isännöidä virtuaalisia matkapuhelinoperaattoreita.

Mainos

Kiinteiden puhelinpalvelujen ja kiinteiden Internet-yhteyspalvelujen vähittäiskaupan osalta komissio totesi, että osapuolten yhteenlaskettu markkinaosuus on rajallinen ja että sulautuneen yrityksen kilpailu jatkuu useiden muiden kilpailijoiden kanssa.

Lopuksi, kun on kyse kiinteiden puhelintoimintojen, kiinteän internetyhteyden, matkapuhelimen ja / tai television yhdistävien useiden pelitarjousten mahdollisista markkinoista, komissio totesi, että Kabel Deutschland ei tällä hetkellä ole Vodafonen kilpailija, koska se ei tarjoa kolminkertaista ja nelinkertaista peliä . Lisäksi muut operaattorit tarjoavat tai pystyvät jo tarjoamaan useita pelejä, mukaan lukien matkapuhelimet, tapahtuman jälkeen. Tämän seurauksena on epätodennäköistä, että ehdotettu liiketoimi aiheuttaisi kilpailunvastaisia ​​vaikutuksia. Kaiken kaikkiaan komissio katsoo, että sulautuman tuloksena syntyvän yrityksen mahdollisuudella tarjota houkuttelevampia kolmen tai nelinpelin nippuja omaan infrastruktuuriinsa (mukaan lukien Vodafonen matkapuhelinverkko ja Kabel Deutschlandin kaapelitoiminta) voi olla kilpailua edistävä ulottuvuus.

Siksi komissio päätteli, että liiketoimi ei aiheuta kilpailuongelmia. Kaupasta ilmoitettiin komissiolle 16. elokuuta 2013.

Yritykset ja tuotteet

Vodafone toimii maailmanlaajuisesti televiestintäalalla, ja sen ydinliiketoiminta on matkaviestinverkkojen ylläpito ja niihin liittyvien telepalvelujen tarjoaminen, mukaan lukien puhepuhelut, viestit, data- ja sisältöpalvelut, radiohaku ja muut verkkopalvelut.

Kabel Deutschland omistaa ja ylläpitää kaapeliverkkoja kaikissa Saksan liittovaltioissa, paitsi Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalenissa että Hesse. Kaapeliverkkojensa kautta se tarjoaa televisio- ja tietoliikennepalveluja, kuten analogisen ja digitaalisen kaapeli-tv: n, maksu-TV: n, laajakaistayhteyden ja kiinteän verkon puhelinpalvelut.

Yrityskeskittymien valvontaa koskevat säännöt ja menettelyt

Komission velvollisuutena on arvioida yrityskauppojen mukana yritykset, joiden liikevaihto ylittää tietyt raja-arvot (ks 1 of sulautuma-asetuksen) Ja estää pitoisuuksien, jotka haittaisivat merkittävästi tehokasta kilpailua Euroopan talousalueella tai sen merkittävällä osalla.

Valtaosa ilmoitetuista keskittymistä eivät aiheuta kilpailuongelmia ja tyhjennetään jälkeen rutiini tarkastelun. Siitä hetkestä kauppa on ilmoitettu, komissio on yleensä yhteensä 25 työpäivää aikaa päättää myöntää luvan (vaihe I) tai aloittaa perusteellisen tutkimuksen (vaihe II).

Lisätietoja on saatavilla komissiossa kilpailu verkkosivuilla, julkinen diaariin tunnuksella M.6990.

Euroopan investointipankki

EIP vahvistaa globaalia kehitysyhteistyötä ja tukee 4.8 miljardin euron uutta rahoitusta energiaan, liikenteeseen, COVID -rokotteisiin ja yritysten investointeihin

Julkaistu

on

Euroopan investointipankin (EIP) hallitus on hyväksynyt suunnitelmat maailmanlaajuisen kehitysyhteistyönsä vahvistamiseksi. Se hyväksyi myös 4.8 miljardin euron uuden rahoituksen 24 hankkeelle, joilla tuetaan ilmastotoimia, COVID -rokotteita ja taloudellista selviytymiskykyä, kestävää liikennettä ja koulutusta.

”Ministerineuvosto pyysi kesäkuussa EU -pankkia tehostamaan panostaan ​​unionin kehitystyöhön käyttämällä erityisiä strategioita, vahvempaa läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja parempaa koordinointia kumppaneiden kanssa aidossa Team Europe -lähestymistavassa. Vastasimme tänään neuvoston kehotukseen ehdottamalla kehitysrahoitukseen keskittyvän EIP: n sivuliikkeen perustamista, ja johtokunta hyväksyi tämän ehdotuksen. Tämän seurauksena EU: n pankki pystyy vaikuttamaan voimakkaammin Euroopan strategisen itsenäisyyden vahvistamiseen asettamalla enemmän asiantuntijoita paikalle ja olemaan tehokkaampi kumppani muille monenvälisille ja kansallisille kehityspankeille. Ja meillä on paremmat mahdollisuudet jatkaa maailmanlaajuisia tavoitteitamme ilmastonmuutoksen torjunnassa ”, EIP: n puheenjohtaja Werner Hoyer sanoi.

EIP: n kehitysvaikutusten vahvistaminen

Mainos

EIP: n hallitus hyväksyi pankin ehdotuksen perustaa kehitysosasto sen toiminnan vaikutuksen lisäämiseksi Euroopan unionin ulkopuolella. Se tukee EIP: n vastausta 2021. kesäkuuta 14 hyväksytyissä "Neuvoston päätelmissä kehittyneestä eurooppalaisesta kehitysrahoitusarkkitehtuurista (2021)" ilmaistuihin toimintapyyntöihin. lisätä läsnäoloaan kentällä kehittämällä kohdennetumpia strategioita ja palveluita tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pankki vahvistaa edustustojaan EU: n ulkopuolella ja luo useita alueellisia keskuksia tehostamalla täydentävyyttä ja yhteistyötä monenvälisten kehityspankkien, kansallisten kehitysrahoituslaitosten ja paikallisten kumppanien kanssa Team Europe -lähestymistavassa. Keskukset keskittyvät aihealueisiin, tuoteosaamiseen ja palveluihin, jotka vastaavat sen alueen tarpeita, jolla ne sijaitsevat. Ensimmäinen alueellinen keskus, joka vahvistaa EIP: n työtä Itä -Afrikassa, sijoittuu Nairobiin.

Uusi neuvoa -antava ryhmä neuvoo EIP: tä sen toiminnassa Euroopan unionin ulkopuolella. Se sisältää

Mainos

Jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja Euroopan ulkosuhdehallinnon nimeämät EU: n kehityspoliittiset päättäjät.

2.2 miljardia euroa ilmastotoimiin, puhtaaseen energiaan ja energiatehokkaisiin koteihin

EIP sopi uudesta rahoituksesta tuuli- ja aurinkoenergian tuotannon lisäämiseksi Espanjassa ja Portugalissa, kansallisten energiaverkkojen päivittämiseen Puolassa ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä lämmityslaskujen leikkaamiseen Unkarissa ja Suomessa.

Hyväksyttiin myös kohdennettuja rahoitusjärjestelmiä investointien nopeuttamiseksi pienimuotoisiin uusiutuvan energian ja ilmastotoimiin Itävallassa ja Puolassa sekä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

647 miljoonaa euroa COVID -rokotteen käyttöönottoon, terveyteen ja koulutukseen

Euroopan investointipankin tuki COVID-rokotteiden kehittämiselle ja uusien ohjelmien käyttöönotto COVID-19-rokotteiden rahoittamiseksi jakeluun Argentiinassa ja koko Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Malediivit, vahvistettiin.

Hallitus päätti tukea vammaisten potilaiden pitkäaikaishoidon laajentamista Alankomaissa, digitaalisen oppimistekniikan käyttöönottoa perus- ja lukioissa sekä tieteellisen tutkimuksen parantamista Kroatiassa.

752 miljoonaa euroa kestävään kaupunki-, alue-, lento- ja meriliikenteeseen

Raitiovaunumatkustajat Slovakian Košicen kaupungissa ja työmatkalaiset Puolan Gdanskin, Gdynian ja Sopotin kaupungeissa sekä kaikkialla Moldovassa hyötyvät uusista EIP: n tukemista investoinneista liikenneyhteyksien nykyaikaistamiseen ja parantamiseen.

Italian Genovan ja Savonan satamat saavat EIP: n rahoitusta parantaakseen rautatieyhteyksiä ja suojatakseen satamia paremmin tulvilta ja äärimmäisiltä sääolosuhteilta rakentamalla uuden aallonmurtajan.

EIP suostui myös rahoittamaan lennonjohto- ja navigointilaitteiden korvaamisen ja parantamisen, jotta Unkarin ilmatilassa säilytettäisiin turvallisuusstandardit.

500 miljoonaa euroa yksityisen sektorin investointeihin ja COVID-19-talouden kestävyyteen

EIP: n hallitus hyväksyi myös uudet rahoitusohjelmat, joita hallinnoivat paikalliset pankki- ja investointikumppanit, joilla tuetaan yritysten investointeja Espanjassa, Puolassa ja Kaakkois-Aasiassa, jotka kohtaavat COVID-19-haasteet.

Taustatieto

- Euroopan investointipankki (EIP) on sen jäsenvaltioiden omistama Euroopan unionin pitkäaikainen lainanantolaitos. Se tarjoaa pitkäaikaisen rahoituksen järkeville investoinneille, jotta voidaan edistää EU: n poliittisten tavoitteiden saavuttamista.

Yleiskatsaus hyväksytyistä hankkeista EIP: n johtokunta.

Continue Reading

liiketoiminta

EU -toimittaja hyökkäyksen kohteena

Julkaistu

on

Viime viikolla Politico Europe -julkaisun artikkelissa väitettiin, että EU Reporterilla oli osallistui "journalismiin pukeutuneeseen EU -lobbaukseen", koska markkinointikirjallisuutemme sanoo: "Käytä EU Reporteria vaikuttaaksesi".

EU Reporter torjuu täysin tämän syytöksen salaisesta lobbauksesta, joka oli Politico Europen hyökkäys pienempää mutta menestyvää kilpailevaa julkaisua ja sen kustantajaa vastaan.

Meillä oli vain muutama tunti aikaa vastata näihin perusteettomiin syytöksiin, jotka perustuivat useimmiten trooliin viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaisemiemme tarinoiden kautta, puolustaaksemme ansaittua hyvää nimeämme.

Mainos

Yleisömme rauhoittamiseksi olemme pyytäneet riippumatonta uutisten seurantajärjestöä NewsGuard, seurataksemme tuotostamme tästä lähtien ja asettaaksemme sen tulokset julkisesti saataville.

EU Reporter uskoo Politico EUHyökkäys meitä vastaan ​​on kyyninen yritys saavuttaa markkina -asema, ja se kutsuu lukijamme katsomaan tämän päivän Politico Brussels Playbookia, joka tarjoaa:

”POLITICO Media Solutions tarjoaa brändeille ratkaisuja voimapelaajien luomiseen, kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Luomme mahdollisuuksia brändeille olla yhteydessä vaikutusvaltaiseen yleisöömme ”

Mainos

Ehkä tapaus, jossa ihmiset lasitaloissa heittävät kiviä?

Continue Reading

Kalastus

Välimerellä ja Mustallamerellä: Komissio ehdottaa kalastusmahdollisuuksia vuodeksi 2022

Julkaistu

on

Komissio on antanut a ehdotus kalastusmahdollisuuksista vuodeksi 2022 Välimerellä ja Mustalla merellä. Ehdotuksella edistetään Välimeren ja Mustanmeren kalakantojen kestävää hoitoa ja toteutetaan alueella tehtyjä poliittisia sitoumuksia MedFish4Ever että Sofian julistukset. Se kuvastaa komission tavoitetta saavuttaa kestävä kalastus näillä kahdella merialueella äskettäin hyväksytyn mukaisesti Välimeren yleisen kalastuskomission (GFCM) strategia 2030.

Ympäristö-, valtameri- ja kalastuskomissaari Virginijus Sinkevičius sanoi: ”Kestävä kalastuksenhoito kaikilla EU: n merialueilla on sitoutumisemme ja vastuumme. Vaikka olemme nähneet jonkin verran parannusta viime vuosina Välimeren ja Mustanmeren alueella, olemme vielä kaukana kestävän tason saavuttamisesta, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän ponnisteluja. Siksi teemme tänään ehdotuksemme kalansaaliista molemmilla merialueilla täysin tieteellisten lausuntojen perusteella. ”

Adrianmerellä komission ehdotuksella pannaan täytäntöön GFCM: n Välimeren pohjakalakantojen monivuotinen hoitosuunnitelma ja sen tavoite saavuttaa näiden kantojen kestävyys vuoteen 2026 mennessä vähentämällä pyyntiponnistusta. Tämänpäiväisessä ehdotuksessa pannaan täytäntöön myös pohjakalakantojen Länsi -Välimeren monivuotinen hoitosuunnitelma, jonka tarkoituksena on vähentää kalastusta edelleen tieteellisten lausuntojen mukaisesti. Mustalla merellä ehdotus sisältää piikkikampelan ja kilohailin saalisrajoitukset ja kiintiöt. Ehdotus valmistuu myöhemmin GFCM: n vuositilaisuuden (2. – 6. Marraskuuta 2021) tulosten ja tieteellisten lausuntojen saatavuuden perusteella. Lisätietoja on kohdassa lehdistötiedote.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa