Liity verkostomme!

Talous

Uusi roaming ja internet säännöt

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

älypuhelimienKuluttajat nyt taataan pienentää verkkovierailun kustannuksia, sisältö neutraali internet, ja muut suojaukset uudet säännöt vain ehdottaa Euroopan komissio.

Yleisenä tavoitteena lainsäädäntöpaketin on luoda sisämarkkinat sähköisen viestinnän, jossa: (i) kansalaisten ja yritysten voisi käyttää sähköisiä viestintäpalveluja, missä niitä tarjotaan EU: ssa ilman rajat ylittäviä rajoituksia tai perusteettomia lisäkustannuksia ja (ii ) yhtiöt sähköisiä viestintäpalveluja tarjoaville toimisi ja tarjota niitä missä ne sijaitsevat tai niiden asiakkaat sijaitsevat EU: ssa.

Paketti sisältää: 1) Ehdotus asetus telealan yhtenäismarkkinoiden 2) Suositus kustannuslaskennan menetelmät ja yhdenvertaisuuslaki ja 3) Viestintä selitetään yhteydessä televiestinnän sisämarkkinoilla.

Mainos

1. Ehdotettu asetus telealan yhtenäismarkkinoiden

Yhden EU Lupa

Nykyisessä järjestelmässä, operaattorit haluavat tarjota palveluja muissa jäsenvaltioissa on saatava lupa kukin niistä.

Ehdotuksella otetaan käyttöön Yhden EU Lupa, joka antaisi operaattorit voivat tarjota sähköisiä viestintäverkkoja ja -palveluja koko unionissa. EU Lupa perustuu yksi ilmoitus järjestelmän jäsenvaltiossa tärkeimmistä eurooppalaisen sähköisen viestinnän tarjoaja (kotimaa).

Mukaan Single EU Authorisation, Euroopan sähköisen viestinnän tarjoajien jätettävä yksi ilmoituksen kansalliselle sääntelyviranomaiselle kotijäsenvaltion ennen niiden toimintaa. Tämä ilmoitus sisältyisi ilmoitus aikomuksesta aloittaa sähköisen viestinnän palvelujen ja antaisi tietyt tiedot, kuten nimi ja oikeudellinen muoto tarjoajan sekä jäsenvaltio (t) palvelut on tarkoitus toimittaa.

Mainos

Ehdotuksen mukaan kansalliset sääntelyviranomaiset kodin jäsenen on toimivaltainen viranomainen peruuttaa ja keskeyttää Yhtenäiset Authorization. Ne, joilla on yksi ainoa EU lupa on oikeus yhdenvertaiseen sääntelyä samankaltaisissa tilanteissa sisällä ja eri jäsenvaltioissa, kun taas uudet tulokkaat ja pienemmät rajat ylittävät toimijat vapautettaisiin hallinnollisista maksuista ja maksuja yleispalvelun rahoitus muissa jäsenvaltioissa kuin kotimaa (isäntämaiden).

roaming

Lähtevät puhelut: Sähköisen viestinnän ei saa veloittaa enemmän kiinteän puhelun jäsenvaltiosta toiseen kuin he tekevät pitkän matkan kotimaan puhelun. Yhteisön sisäisiä matkapuhelut, hinta voi olla enintään € 0.19 per minuutti (+ alv).

Saapuvat puhelut: Vuodesta 1 heinäkuu 2014, roaming tarjoajat eivät saa veloittaa verkkovierailuasiakkailleen vastaanotettujen puheluiden toisesta jäsenvaltiosta.

Lisäksi ehdotuksessa otetaan käyttöön vapaaehtoinen mekanismi matkapuhelinoperaattoreille, jotka voivat tehdä kahden- tai monenvälisiä roaming sopimuksia avulla ne sisäistää tukkutason kustannusten ja asteittain käyttöön verkkovierailupalveluista kotimaan hintatasoa heinäkuuhun 2016.

Kuluttajien oikeudet

Ennen sopimuksen allekirjoittamista kuluttajan kanssa on yleisesti saatavilla olevien sähköisten viestintäverkko, tarjoajat olisi annettava tietoja useita keskeisiä kysymyksiä, kuten:
a) palveluntarjoajan henkilöllisyys, osoite ja yhteystiedot
b) tarjottujen palvelujen pääominaisuudet
c) ensimmäisen yhteyden aika
d) yksityiskohdat hinnoista ja hinnoista (kuluttajille verot ja mahdollisesti maksettavat lisämaksut mukaan luettuina) sekä tarjotuista maksutavoista
e) sopimuksen kesto sekä uusimisen ja irtisanomisen ehdot
f) maksut, jotka liittyvät numeroiden vaihtamiseen ja siirtämiseen
g) toiminnan tyyppi, jonka palveluntarjoaja voi toteuttaa reagoidessaan turvallisuus- tai eheystapahtumiin tai uhkiin ja haavoittuvuuksiin

sopimuksen irtisanominen

Välisiin sopimuksiin kuluttajien ja muiden sähköisten viestintäpalvelujen tarjoajille ei voi tarjota vähintään ajaksi, joka ylittää 24 kuukautta. Kuluttajilla on mahdollisuus tehdä sopimuksen kesto on enintään 12 kuukautta.

Määräysten mukaisesti ehdotuksen, kuluttajien olisi oikeus purkaa sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla, mikäli vähintään kuuden kuukauden on kulunut sopimuksen tekemisen. Kuluttajat ei tarvitse antaa mitään korvausta sopimuksen purkaminen lukuun ottamatta: (a) jäännösarvo tuettujen laitteiden tarjottu sopimus hetkellä sopimuksen tekemisestä ja (b) suhteessa kuluneeseen korvausta muulla myynninedistämistarkoituksessa etuja merkittävä sellaisiksi hetkellä sopimuksen tekemisestä.

KYTKENTÄTAAJUUS tarjoajien ja numeroiden siirrettävyyttä

Ehdotukseen sisältyy säännöksiä, joilla pyritään helpottamaan kytkentää tarjoajien, kun kuluttaja haluaa tehdä niin.

Mukaan uudet säännöt, vastaanottavan tarjoaja olisi se, joka johtaisi kytkennän ja siirtoprosessi. Kuluttajat saavat tietoa kytkentä ennen ja Siirtymisen aikana, ja myös heti, kun se on tehty.

Lisäksi ehdotuksessa edellytetään sähköisten viestintäpalvelujen korvaamaan kuluttajille ne viivästyttävät tai väärinkäytön vaihto, muun muassa se, ettei tarvittavia tietoja siirtämisestä ajoissa.

Kuluttajat voisivat myös säilyttää sama puhelinnumero, vaikka he muuttavat puhelin tarjoaja.

Virtuaalinen laajakaistayhteystuotteia

Nykyään virtuaalinen kiinteät käyttöoikeustuotteita (virtuaalinen eriyttäminen, IP-bittivirran ja päättämisestä kiinteiden yhteyksien) määritellään monilla eri tavoilla EU: ssa.

Ehdotuksella aikoo yhdenmukaistaa virtuaalisia kiinteiden verkkojen tarjota rajat ylittäviä palveluja: (1) määrittely yhteisiä piirteitä EU yhdenmukaistettu virtuaalinen laajakaistayhteys tuotteita, kun valtuutettu operaattoreille, joilla on huomattava markkinavoima, kuten niitä pidetään laadukkaita tuotteita kaikkialla EU: ssa tai jolla on kyky palvella kuluttajia kilpailukykyisin ehdoin ja (2) Varmistetaan oikea sähköisen viestinnän voivat tarjota ja käyttää kohtuullisin ehdoin yhdenmukaistettu liitettävyys tuotteita taattu palvelun laatu mahdollistaa uudentyyppisten verkkopalveluja.

Avoin internet-yhteys (verkon riippumattomuus)

Tarjoajat internet palvelut eivät voi estää, hidastaa, huonontavat tai syrjiä tietyn sisällön, sovelluksia tai palveluja. Ehdotuksen mukaan, käyttäjät voivat vapaasti käyttää ja jakaa tietoa ja sisältöä, käyttää sovelluksia ja käyttää palveluja oman valintansa kautta internet palvelu, riippumatta kustannuksista tai nopeutta niiden Internet-liittymän.

Palveluntarjoajat voivat myös tarjota loppukäyttäjille erikoistuneita palveluja (kuten IPTV, tilausvideopalvelut tai virtuaalikäyttöiset teatterit) edellyttäen, että palvelun laatu varmistetaan.

Suositus kustannuslaskentamenetelmät ja syrjimättömyys

Asetusehdotukseen liitetään suositus, jonka tarkoituksena on: a) yhdenmukaistaa kustannukset, joita vakiintuneet operaattorit voivat veloittaa muille pääsyn tarjoamisesta muille olemassa oleville kupariverkkoilleen (b) varmistaa, että "käyttöoikeuden hakijoilla" on todellakin samanlainen pääsy verkkoihin.

Vastaava yhteys voidaan saavuttaa varmistamalla, että vakiintuneet operaattorit tarjoavat pääsyn sisäisiin ja kolmansien osapuolten pääsyä hakevien samoin ehdoin, mukaan lukien hinta ja palvelun laatu, samassa aikataulut käyttäen samoja järjestelmiä ja prosesseja, sekä samassa määrin luotettavuutta ja suorituskykyä.

Tiedonanto televiestinnän yhtenäismarkkinoiden

Kolmas osa pakettia, tiedonannon televiestinnän yhtenäismarkkinoiden hahmotellaan nykyiset esteet markkinoilla, kuten eri hinta puhelut ja säännöt jäsenvaltioissa sekä eroja ajoituksessa, ehdot ja kustannukset menettelyt hankkimiseksi taajuuksien chill investointeja.

Tiedonannossaan komissio ilmoittaa, että se valmistelee tarkistamista sen suositus merkityksellisistä markkinoista, jotta sääntelyyn liittyvää taakkaa vähennetään.

Seuraavat vaiheet

Ehdotetussa asetuksessa toimitetaan nyt Euroopan parlamentille ja neuvostolle seuraavat tavallisessa lainsäätämisjärjestyksessä.

Tiedonanto ja suositus toimitetaan myös Euroopan parlamentille ja neuvostolle. Toimielimet voivat päättää muodollisesti vastata niihin lähikuukausina.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa