Liity verkostomme!

Talous

Uusia toimia luottamuksen palauttamiseksi vertailukohtia seuraavissa LIBOR ja euribor skandaaleihin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

kuvienEuroopan komissio on tänään (18. syyskuuta) ehdottanut lakiluonnosta luottamuksen palauttamiseksi vertailuarvojen eheyteen. Vertailuarvo on indeksi (tilastollinen mitta), joka lasketaan edustavasta perustietojen joukosta ja jota käytetään rahoitusvälineen tai -sopimuksen viitehintana tai sijoitusrahaston tuoton mittaamiseksi. Uudet säännöt lisäävät vertailuarvojen vankkuutta ja luotettavuutta, helpottavat niiden manipuloinnin estämistä ja havaitsemista ja selventävät viranomaisten vastuuta vertailuarvoista ja niiden valvontaa. Ne täydentävät komission ehdotuksia, joista Euroopan parlamentti ja neuvosto sopivat kesäkuussa 2013, jotta vertailuarvojen manipuloinnista markkinoiden väärinkäytösten rikkomisesta määrätään tiukat hallinnolliset sakot (ks. MEMO / 13 / 774).

London Interbank Offered Rate (LIBOR) ja Euro Interbank Offered Rate (EURIBOR) manipulointi on johtanut useiden miljoonien eurojen sakkoihin useissa pankeissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä väitteisiin hyödykkeiden (esim. Öljy, kaasu ja biopolttoaine) manipuloinnista. ) ja valuuttakurssi-vertailuarvoja tutkitaan myös. Biljoonien eurojen arvoisten rahoitusvälineiden hinnat riippuvat vertailuarvoista, ja niihin liittyy myös miljoonia asuntolainoja. Tämän seurauksena vertailuarvon manipulointi voi aiheuttaa merkittäviä menetyksiä kuluttajille ja sijoittajille, vääristää reaalitaloutta ja heikentää markkinoiden luottamusta.

Sisämarkkinakomissaari Michel Barnier sanoi: "Vertailuarvot ovat rahoitusjärjestelmän ydin: ne ovat kriittisiä markkinoillemme sekä miljoonien kansalaisten asuntolainoille ja säästöille, mutta tähän asti ne ovat olleet suurelta osin sääntelemättömiä ja valvomatonta. Markkinoiden luottamusta ovat heikentäneet skandaalit ja väitteet vertailuindeksin manipuloinnista. Näin ei voi jatkua: meidän on palautettava luottamus. Tämänpäiväisillä ehdotuksilla varmistetaan ensimmäistä kertaa, että kaikilla vertailuarvopalvelujen tarjoajilla on oltava toimilupa ja valvonta. ne lisäävät avoimuutta ja puuttuvat eturistiriitoihin. Tämän seurauksena keskeisten vertailuarvojen eheys, jatkuvuus ja laatu varmistetaan. "

Mainos

Proposan keskeiset elementitl

Ehdotus on kansainvälisen arvopaperimarkkinakomitean (IOSCO) äskettäin kansainvälisellä tasolla hyväksymien periaatteiden mukainen, ja se kattaa laajan valikoiman vertailuarvoja, ei vain korkojen vertailuarvoja, kuten LIBOR, vaan myös esimerkiksi hyödykkeiden vertailuarvoja. Se kattaa kaikki vertailuarvot, joita käytetään vertailtavaksi rahoitusvälineisiin, jotka on otettu kaupankäynnin kohteeksi tai joilla käydään kauppaa säännellyssä paikassa, kuten energia- ja valuuttajohdannaiset, ne, joita käytetään rahoitussopimuksissa, kuten kiinnitykset, ja ne, joita käytetään mittaamaan sijoituksen tuottavuutta varat. Siinä pyritään korjaamaan mahdolliset puutteet vertailuarvojen tuotannon ja käytön kaikissa vaiheissa.

Lopullisena tavoitteena on varmistaa vertailuarvojen eheys takaamalla, että niihin ei liity eturistiriitoja, että ne heijastavat taloudellista todellisuutta, jonka ne on tarkoitettu mittaamaan ja joita käytetään asianmukaisesti.

Mainos

Erityisesti ehdotus:

 • Parantaa vertailuprosessin hallintoa ja valvontaa.

  Vertailuarvojen tarjoaminen edellyttää ennakkolupaa ja jatkuvaa valvontaa kansallisella ja Euroopan tasolla. Ehdotus edellyttää, että järjestelmänvalvojat välttävät eturistiriitoja mahdollisuuksien mukaan ja hoitavat niitä asianmukaisesti, jos niitä ei voida välttää.

 • Parantaa vertailun järjestelmänvalvojien käyttämien syötetietojen ja menetelmien laatua.

  Se edellyttää, että vertailuarvojen määrittämisessä käytetään riittäviä ja tarkkoja tietoja, jotta ne edustavat todellista markkinoiden tai talouden todellisuutta, jonka vertailuarvon on tarkoitus mitata. Tietojen tulisi olla peräisin luotettavista lähteistä, ja vertailuarvo olisi laskettava vankalla ja luotettavalla tavalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että transaktiotietoja on käytettävä mahdollisuuksien mukaan, kun vahvistetut arviot ovat sallittuja, kun niitä ei ole.

 • Varmistaa, että vertailuarvoihin osallistuneet toimittavat riittävät tiedot ja että heitä valvotaan riittävästi.

  Järjestelmänvalvoja laatii käytännesäännöt, joissa täsmennetään selkeästi osallistujien velvollisuudet ja vastuut, kun he toimittavat lähtötietoja vertailuarvolle. Näihin kuuluvat eturistiriitojen käsittelyä koskevat velvoitteet.

 • Varmistaa riittävän suojan vertailuarvoja käyttäville kuluttajille ja sijoittajille.

  Se lisää vertailuarvon laskemisessa käytettyjen tietojen ja vertailuarvon laskentatavan avoimuutta. Tulee myös lausunto, jossa selitetään, mitä vertailuarvo aikoo mitata ja mitkä ovat sen haavoittuvuudet. Ehdotuksessa vaaditaan myös pankkeja arvioimaan soveltuvuus kuluttajille tarvittaessa esimerkiksi asuntolainasopimuksia laadittaessa.

 • Varmistaa kriittisten vertailuarvojen valvonnan ja toimivuuden.

  Kriittisiä vertailuarvoja valvovat valvontakollegiat, joita johtaa vertailuarvopäällikön valvoja ja mukaan lukien Euroopan arvopaperimarkkinaviranomainen (ESMA). Jos kollegion sisällä on erimielisyyksiä, ESMA voi päättää sitovalla sovittelulla. Kriittisille vertailuarvoille asetetaan muita lisävaatimuksia, mukaan lukien asianomaisen toimivaltaisen viranomaisen toimivalta pakottaa maksuja.

Keskuspankit, jotka ovat Euroopan keskuspankkijärjestelmän jäseniä, jätetään soveltamisalan ulkopuolelle, koska niillä on jo käytössä järjestelmät, jotka varmistavat tämän asetusehdotuksen tavoitteiden noudattamisen.

Liitteet sisältävät yksityiskohtaisempia säännöksiä hyödykkeiden vertailuarvoista ja korkotasoista. Vertailuarvot, joiden lähtötiedot tarjoavat säännellyt toimipisteet, vapautetaan tietyistä velvoitteista kaksinkertaisen sääntelyn välttämiseksi.

Lisätietoja Klikkaa tästä.  Voit lukea ehdotuksen Klikkaa tästä.

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
 • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
 • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa