Liity verkostomme!

Talous

Ihmisoikeudet: Kongon tilanteesta, Keski-Afrikkalainen tasavalta ja Bahrain

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

516c22376Euroopan parlamentti hyväksyi kolme erillistä päätöslauselmaa 12 syyskuuta tuomitaan viimeisin väkivaltaisuuksien itäisen Kongon demokraattisen tasavallan ja perustuslain vastaisia ​​vallankaappauksen autoon maaliskuussa ja kehotettiin ihmisoikeuksien ja perusvapauksien Bahrainissa.

Kongon demokraattinen tasavalta (DRC)

Parlamentin jäsenet tuomitsivat voimakkaasti viimeisimmän väkivallan puhkeamisen maan itäosassa ja vaativat kaikkien ihmisoikeusloukkausten välitöntä lopettamista, mukaan lukien hälyttävä ja laajalle levinnyt seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva väkivalta. He tuomitsivat kaikenlaisen ulkoisen tuen "Kongon demokraattisen tasavallan häirintävoimille" ja kehottivat alueellisia toimijoita pidättymään kaikista teoista tai lausunnoista, jotka pahentaisivat Kongon tilannetta. Kongon viranomaisia ​​kannustetaan myös "toteuttamaan kaikki tarvittavat toimenpiteet demokratian lujittamiseksi ja kaikkien poliittisten voimien todellisen osallistumisen varmistamiseksi" voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vapaiden ja oikeudenmukaisten vaalien perusteella.

Keski-Afrikan tasavalta (CAR)

Mainos

Parlamentin päätöslauselmassa tuomitaan Sélékan koalition maaliskuussa tekemä perustuslain vastainen vallan takavarikointi aseellisella voimalla sekä vakavat humanitaarisen oikeuden rikkomukset ja laajalle levinneet ihmisoikeusloukkaukset. Parlamentin jäsenet ovat syvästi huolestuneita maan tilanteesta ja kehottaa viranomaisia ​​toteuttamaan konkreettisia toimia siviiliväestön suojelemiseksi sekä yleisen järjestyksen ja peruspalvelujen palauttamiseksi.

bahrain

"Bahrainin kansalaisten laillista oikeutta ilmaista mielipiteensä vapaasti, järjestää kokoontumisia ja mielenosoituksia rauhanomaisesti" on kunnioitettava ", parlamentin jäsenet totesivat päätöslauselmassaan. Lisäksi he kehottavat viranomaisia ​​lopettamaan välittömästi kaikki sortotoimet, vapauttamaan kaikki omantunnonvangit ja kunnioittamaan nuorten oikeuksia. "Vankien ja pidätettyjen oikeuksia käsittelevän riippumattoman komission olisi valvottava ja parannettava heidän olojaan tehokkaasti", he lisäävät, kun taas "Bahrainin ihmisoikeus- ja sosiaalisen kehityksen ministeriön tulisi toimia kansainvälisten ihmisoikeusnormien ja -velvoitteiden mukaisesti".

Mainos

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa