Liity verkostomme!

Talous

Eucomed-tutkimuksessa korostetaan 17.5 miljardia euroa, jota tarvitaan tarpeettomiin toimenpiteisiin Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

logo tuli- Tulokset Eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita käyttävien yhtiöiden keskuudessa tehdyssä kyselyssä, joka koski eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen tulevien muutosten taloudellisia vaikutuksia, on paljastunut merkittävä kasvu uusien laitteiden tuomisesta potilaisiin. Potilaiden turvallisuuden takaamiseksi tarvittavien 7.5 miljardin euron investointien lisäksi tarvitaan lisäksi 17.5 miljardia euroa keskitetyn markkinoille saattamista edeltävän lupajärjestelmän rahoittamiseksi, kuten Euroopan parlamentin esittelijä ehdottaa. tutkimus osoittaa, että tällainen lupajärjestelmä ei paranna potilaiden turvallisuutta ja saa potilaat odottamaan tarpeettomasti kolme tai viisi vuotta ennen hengenpelastavien lääkinnällisten laitteiden vastaanottamista. Tällaisen valtavan tarpeettoman kustannusten nousun tulos on todennäköisesti a innovaatioiden valuminen ja poistuminen Euroopasta, jossa on vähemmän pk-yrityksiä, työpaikkoja ja vähemmän T & K-valmiuksia, mikä johtaa lopulta potilaiden vähemmän hoitovaihtoehtoihin.

Euroopan lääketieteellisen teollisuuden järjestö Eucomed toteutti jäsentensä keskuudessa kyselyn arvioidakseen EU: n lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien tarkistamista koskevien nykyisten ehdotusten taloudellisia vaikutuksia vuosina 2015--2020. Tulokset osoittavat, että pk-yritykselle maksaa 17.5 miljoonaa euroa uuden luokan III laitteen tuominen potilaisiin vuosittain keskitetyn markkinoiden ennakkolupajärjestelmän mukaisesti ehdotettu esittelijä. Jos Euroopan komission alkuperäisestä tarkastusmenettelystä (44 artikla) ​​tulee todellisuus, menettely, joka antaa väärän turvallisuustunnon, pk-yritykselle maksaa 2.5 miljoonaa euroa uuden luokan III laitteen tuominen vuosittain potilaille.

"On täysin selvää, että toimialamme on halukas ja sitoutunut investoimaan toimenpiteisiin, jotka parantavat järjestelmää tehokkaasti potilasturvallisuuden takaamiseksi. Näitä toimenpiteitä ovat esimerkiksi ainutlaatuisen laitetunnistusjärjestelmän käyttöönotto ja merkintöjen ja kliinisen suorituskyvyn tietojen parantaminen, mikä edellyttää 7.5 miljardin euron investointeja. Mutta pk-yritysten pyytäminen sijoittamaan miljoonia euroja järjestelmään, joka ei paranna tehokkaasti potilaiden turvallisuutta eikä valppautta, on törkeää. Sen lisäksi, että se tappaa Euroopan pk-yritysten ja innovaatioekosysteemin, jolla on monia työpaikkoja, se myös rajoittaa potilaiden käytettävissä olevia innovatiivisia hoitovaihtoehtoja. Älkäämme myös unohtako, että innovatiiviset lääketieteelliset tekniikat ovat osoittautuneet kustannustehokkaiksi ja auttavat terveydenhuoltojärjestelmiä kestävämmiksi. Loppujen lopuksi potilaat ja yhteiskunta maksavat laskun ”, sanoi Eucomedin toimitusjohtaja Serge Bernasconi.

Mainos

Keskustelut Euroopan parlamentissa ovat parhaillaan käynnissä, ja käsiteltävänä on useita kompromissiehdotuksia, jotka perustuvat tiukempaan ja monimutkaisempaan tarkastusmenettelyyn kuin Euroopan komission ehdottama. Tämä nostaisi kustannukset huomattavasti korkeammiksi kuin komission ehdotus, ja vielä ei ole määritelty, kuinka lähellä ne tulevat esittelijän keskitetyn lähestymistavan kustannuksiin.

Lääketieteellisten laitteiden valmistajat tunnustavat, että nykyinen järjestelmä on uudistettava, ja tunnustavat, että muutos on tarpeen lääkinnällisten laitteiden sääntelykehyksen parantamiseksi Euroopassa. Teollisuus on tarjonnut selkeät ehdotukset tarvittavat ja tehokkaat parannukset järjestelmän vahvistamiseksi. Erityisesti hyväksymisprosessin ja ilmoitettujen laitosten, ammatillisten järjestöjen, jotka kansalliset hallitukset ovat valtuuttaneet arvioimaan lääkinnällisten laitteiden turvallisuuden ennen niiden antamista potilaiden saataville, teollisuus on ehdottanut:

1. määritetään asianmukainen pätevyys, joka ilmoitetuilla laitoksilla on oltava arvioidakseen kliinistä näyttöä asianmukaisesti, ja
2. määrittää tiukat ja yhdenmukaistetut toimenpiteet, joita toimivaltaisten viranomaisten on sovellettava ilmoitettujen laitosten nimeämiseen, seurantaan ja valvontaan.

Mainos

Päinvastoin kuin komission tarkastusmenettelyssä (44 artikla) ​​ja esittelijän keskitetyssä hyväksymisprosessissa molempien ehdotusten täytäntöönpano johtaisi EU: n laajuiseen johdonmukaiseen ja korkealaatuiseen hyväksyntäjärjestelmään, joka ei viivästyttäisi tarpeettomasti potilaan saavuttamia hengenpelastavia hoitoja eikä johtaisi valtavaan byrokraattiseen menettelyyn. taakka.

"Ei ole järkevää pyytää teollisuutta investoimaan 7.5 miljardin euron lisäksi 2.5 miljardin euron lisäksi Euroopan komission tarkastusmenettelyyn tai 17.5 miljardin euron lisäksi esittelijän keskitettyyn ennakkomarkkinointilupajärjestelmään, jos molemmat eivät voi taata tehokasta parannusta potilaiden turvallisuudessa. Lukujen asettamiseksi kontekstiin T & K-kokonaisbudjettimme on 20 miljardia euroa, joten molempien ehdotusten lisäkustannuksilla on vakava vaikutus innovointikykyihimme Euroopassa ja ajamme monet sijoittajat Euroopan ulkopuolisille maantieteellisille alueille. Minä luottamus Euroopan parlamentin poliittisiin puolueisiin pitää lupauksensa varmistaa potilasturvallisuus, luoda työpaikkoja ja edistää innovaatioita Euroopassa. Olemme ehdottaneet tehokasta ratkaisua, ja toivon todella, että tästä vaihtoehdosta keskustellaan, kun Euroopan parlamentin jäsenet kansanterveysvaliokunnassa valmistautuvat äänestykseen 18. lokakuuta. "  Bernasconi lisäsi.

Lisätietoja Klikkaa tästä.

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa