Liity verkostomme!

Talous

GSMA raportti paljastaa Euroopan matkaviestinalan tienhaarassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

GSMATämänpäiväisen (5. syyskuuta) Brysselissä järjestetyn GSMA Mobile 360-Europe -konferenssin edessä GSMA julkaisi kattavan arvion matkaviestinnän vaikutuksista Euroopassa. Raportti, Mobiilitalous Euroopassa 2013, jonka on kehittänyt GSMA Intelligence, paljastaa, että vuonna 2012 mobiiliekosysteemi tuotti noin 2.1% BKT: sta Euroopan unionille (EU) - mukaan lukien rahoitusosuus julkiseen rahoitukseen 53 miljardia euroa - ja tuki suoraan 394,000 XNUMX työpaikkaa alueella.

Tutkimus osoittaa myös, että huolimatta siitä, että maailman suurin yksilöllinen tilaajien levinneisyysaste on 79 prosenttia, tulojen lasku on ainoa alue Euroopassa - vuonna 162 se oli 2010 miljardia euroa2 151 miljardiin euroon vuonna 2012 - ja on nyt jäljessä seuraavan sukupolven mobiilitekniikoiden ja niiden mahdollistamien edistyneiden palvelujen käyttöönotossa. Raportin lopuksi esitellään mahdollisuudet maailmassa, jossa lähes kaikki ja kaikki ovat yhteydessä mobiililaitteisiin, ja älykkään politiikan ja sääntelyn keskeinen rooli Euroopan auttamisessa maksimoimaan potentiaalinsa.

"Eurooppaa pidettiin pitkään matkaviestinnän edelläkävijänä, mutta kuten tämä raportti osoittaa, se on nyt jäljessä muista alueista mobiililaajakaistan käyttöönotossa, erityisesti 4G / LTE: ssä", sanoi GSMA: n pääjohtaja Anne Bouverot. "Tästä huolimatta matkaviestintäalalla voi olla keskeinen rooli Euroopan elpymisessä, mutta tämä edellyttää politiikkaa, joka kannustaa investoimaan mobiililaajakaistayhteyksiin, mahdollistaa innovaatioita ja auttaa rakentamaan kuluttajien luottamusta matkaviestinpalveluihin. Tämän pitäisi olla ydin komission suunnitelluissa ehdotuksissa televiestinnän yhtenäismarkkinoista. "

Mainos

Tänään julkaistussa raportissa todetaan, että Eurooppa on jäänyt jäljelle monista muualta maailmasta Long Term Evolution (LTE) -tekniikan käyttöönotossa. Vuoden 2012 lopussa LTE: n osuus oli vain 0.3 prosenttia kaikista laitteista Euroopassa, kun vastaava luku Yhdysvalloissa oli 11 ja Etelä-Koreassa 28 prosenttia. Tämä vahvistaa GSMA: n ja Navigant Economicsin aiemmin tänä vuonna julkaisemaa tutkimusta3, joka osoitti, että investointien kasvu Yhdysvalloissa johtaa nopeampiin tietoyhteyksiin, kun Yhdysvaltojen nopeudet ovat nyt 75 prosenttia nopeampia kuin EU: n keskiarvo, ja kuilun odotetaan kasvavan.

Nykyisistä haasteista huolimatta ”Connected Living” tarjoaa tärkeän mahdollisuuden laajentaa matkapuhelimen ulottuvuutta tärkeimmille vertikaalisille teollisuuden aloille. Yhdistettyjen langattomien laitteiden määrän odotetaan kasvavan Euroopassa lähes kuuteen miljardiin vuoteen 2020 mennessä4, noin neljännes maailman kokonaismäärästä. Connected Living -markkinoiden osoitettavat kokonaismarkkinat Euroopassa voivat olla jopa 234 miljardia euroa5 vuoteen 2020 mennessä, mikä tarjoaa yli kuuden prosentin potentiaalisen nousun EU: n BKT: hen. Mobiiliteknologian käyttöönotto muun muassa autoteollisuudessa, kaupassa, koulutuksessa, terveydenhuollossa, julkishallinnossa ja sähkölaitoksissa luo mahdollisuuksia uusille liiketoimintamalleille ja tulovirroille, mikä tukee kasvua, työpaikkoja, innovaatioita ja kestävyyttä.

Raportissa hahmotellaan myös useita avainalueita, joilla EU: n asianmukainen politiikka ja sääntely voivat auttaa palauttamaan menetetyn teknologiajohtajuuden kannustamalla investointeja, vähentämällä vakauttamisen esteitä, mahdollistamalla innovaatioita ja rakentamalla kuluttajien luottamusta.

Mainos

Koordinoidumpi yleiseurooppalainen lähestymistapa taajuuksien vapauttamiseen ja yhdenmukaistamiseen voi auttaa tukemaan lisäinvestointeja laajakaistayhteyksiin. EU on ilmoittanut, että vuoteen 1200 mennessä olisi jaettava yhteensä 2015 MHz taajuuksia vastaamaan odotettua dataliikenteen kasvua, mutta keskimäärin vain 600 MHz on jo vapautettu, ja digitaalisen osinkotaajuuden jakamiseen 800 MHz: n taajuusalueella on viivästyksiä. Jos näitä asioita käsitellään, arvioidaan, että BKT: n lisäkasvua voidaan tuottaa 119 miljardilla eurolla vuoteen 2020 mennessä, mikä tuottaa 23 miljardia euroa verotuloja ja luo jopa 156,000 XNUMX uutta työpaikkaa koko alueelle.

Euroopassa yli 100 matkapuhelinoperaattoria ja lähes 530 MVNO: ta6, vakauttamisesta on tullut kasvava teollisuuskysymys, kun operaattorit kohtaavat epäjohdonmukaista taajuuspolitiikkaa, jatkuvaa kilpailupainetta ja lisääntyvää tulojen laskua ja marginaalien heikkenemistä. Euroopan komissio voi auttaa vähentämään markkinoiden tehokkaan konsolidoinnin esteitä yksinkertaistamalla sulautumien arviointeja ja noudattamalla varovaisempaa lähestymistapaa korjaustoimenpiteiden määräämiseen.

Matkapuhelinoperaattorit pyrkivät jatkuvasti laajentamaan salkkuaan uusilla tuotteilla ja palveluilla, jotka ylittävät perinteisen ydinpuheen, tekstiviestien ja datan ehdotukset. Raportissa todetaan, että jotta operaattorit voivat jatkaa uusien palvelujen kehittämistä, heidän on voitava luoda vapaasti liiketoiminta- ja hinnoittelumalleja, jotka ovat paremmin yhdenmukaisia ​​kuluttajien haluamien ja halukkaiden palvelujen kanssa. Tämän mahdollistava sääntelykehys on avaintekijä innovaatioille.

Kun matkapuhelin on nyt vakiintunut kuluttajien jokapäiväiseen elämään, alan on jatkettava ennakoivaa käsittelyä kuten petoksia, roskapostia ja yksityisyyden suojaa. Kuluttajat etsivät mielekästä tietoa ja yhdenmukaisia ​​sääntöjä, joita sovelletaan toiminnallisesti vastaaviin palveluihin. Sääntelyviranomaisten ei pitäisi soveltaa määräämissääntöjä kuluttajille toimitettaviin tietoihin, vaan niiden olisi keskityttävä avoimuuden varmistamiseen koko Internetin arvoketjussa.

"On selvää, että on keskityttävä investointien edistämiseen pitkän aikavälin talouskasvun saavuttamiseksi", jatkoi Bouverot. ”Siirtyminen yhdistettyyn elämään, jossa lähes kaikki ja kaikki ovat yhteydessä toisiinsa, tarjoaa Euroopalle tärkeän mahdollisuuden palauttaa johtoasema. Meidän on yhdessä luotava ympäristö, joka houkuttelee ja kannustaa investointeja mobiililaitteisiin. Televiestintämarkkinoita koskeva aloite tarjoaa tärkeän mahdollisuuden tämän mahdollistamiseen, ja meidän on saatava se oikeaan aikaan. "

Pääset raporttiin Klikkaa tästä.

Lisätietoja GSMA Mobile-360 Europe -tapahtumasta on Klikkaa tästä.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa